Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
mám dotaz…chtěla bych příteli koupit conversky, ale chtěla bych mu vybrat nějaký originální motiv, případně přímo nechat vyrobit na přání. Máte s tím některá zkušenosti? Za případné odkazy budu ráda ![]()
Tak tady to budu sledovat, chci koupit sobe, svoje stare tmave modre se mi uz trhaji asi po deseti letech…
Jinak je pekne, zajimave koupila ditku v Tescu v Mají. Cerny zaklad a na tom neonovymi barvami napisy Converse plus ruznobarevne tkaničky - jsou fakt jiné a každému se libi a i jsem si vsimla, ze dost lidi bezne na ulici na ne kouka…
ještě byly ve sleve a dala jsem za ne necelých devět stovek…
![]()
@Hanka1 my prave na festivalu též viděli pani, co mela úžasné proužkované conversky v decentnich barvách, takze i na normální nošení do města. Přítel si jich všiml první a rikal, ze jsou bomba, tak jsem si hned rikala, ze bych mu nějaké takové zajímavé pořídila k narozeninam
kdyz nenajdu, tak skončím u klasických bílých, ale aspoň to chci zkusit ![]()
Manžel si nedávno kupoval přes net a dokonce velikostně sedí a vypadají moc dobře. Ale nevim adresu
Zjistím a napíšu ![]()
Já nakupuju tyhle věci na Amazonu, vyjde to většinou levnějš a když seženeš někoho, kdo si platí Amazon Prime, budeš mít i poštovný zdarma. ![]()