Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám doma spoustu DVD s filmy, pohádkami atd. Jenže je mám v obalech co se koupí v ochodě po 10 a více ks. Takže když chci pustit nějaký film, musím všechny DVD z obalu vyndat a najít to správné. Jak je máte uloženy vy? Díky za odpověď.
Ahoj, my máme některé uskladněné jako ty a některé v samostatných obalech v poličce pod televizí. Hledat nějaké DVD v těch hromadných obalech je opruz, ale za mě se to dá vydržet
Jinak bych zkusila tyhle obaly, to by bylo jednodušší tam najít, jen prolistuješ a máš to ![]()
No my jsme m¨ěli podobný problém a tak jsme to vyřešili taštičkami, máme jich 6 a máme je v knihovně v obýváku, můžeš si je dát i na spešl poličku, obaly jsme odstranili a máme čistě jen DVD nepráší se na to a je to skladný a přehledný
http://www.zbozi.cz/…cerne-nylon/ koupili jsme na 120ks za 90,– v Penny loni v akci
![]()
Ahoj, dvd máme uloženy různě, ale hlavně rozdělené podle žánrů a pak podle abecedy, k tomu máme seznam a tak není problém vždy napoprvé vytáhnout to správné dvd…
DVD máme v šuplíku pod televizí, buď v původním obale, v papírové obaly s DVD máme v krabici s večerníčkem a zbytek máme v obale akorát máme myslím na 96 DVD.
Jo a ještě, aby jsme to poznali, tak červený obal jsou pohádky, zelený komedie, černý horory, modrý český filmy
takhle to máme my - NO KAŽDÝ MÁ SVŮJ SYSTÉM. ![]()
Mám všechno na externím harddisku, připojený k TV přes USB a je to super. Lehce se to hledá, žádné kramaření… všechna DVD jsem tam nacpal a potom vyhodil. To bylo najednou místa…
doporučuji
Tak tohle je super, asi si to taky tak rozdělím. Díky za inspiraci
My jsme je měli v takových těch boxech, každé DVD zvlášť, ale zabralo to hrozně místa, tak jsme je přesunuli do bookletů z ikea. Máme v jednom pohádky, v druhém cizí filmy a ve třetím české filmy. Vytiskla jsem k tomu i titulky, takže si dcera podle obrázku najde to co chce pustit ![]()
Poslední dobou už jsme líní i na DVD, tak pouštíme vše z disku ![]()
Mám taky HDD
Když byůl malý menší tak se v nich rád přehraboval a najít pak nějaké
Taky se dost často poškrábou atd. Zabírá to zbytečně moc místa ![]()
Dvd nevedu
všechno jsem naházela na externí disk a z toho puštím buď u mě napc, u manžela nebo to přetahnu na tablet. tv nemáme takže koukáme jen na pc
Ahoj, na netu je plno cloudových úložišť. My to dáváme sem: https://1url.cz/iMIwg