Kde máte uloženy DVD s filmy ?

96
27.11.12 12:02

Kde máte uloženy DVD s filmy ?

Mám doma spoustu DVD s filmy, pohádkami atd. Jenže je mám v obalech co se koupí v ochodě po 10 a více ks. Takže když chci pustit nějaký film, musím všechny DVD z obalu vyndat a najít to správné. Jak je máte uloženy vy? Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
657
27.11.12 12:06

Ahoj, my máme některé uskladněné jako ty a některé v samostatných obalech v poličce pod televizí. Hledat nějaké DVD v těch hromadných obalech je opruz, ale za mě se to dá vydržet :mrgreen: Jinak bych zkusila tyhle obaly, to by bylo jednodušší tam najít, jen prolistuješ a máš to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
27.11.12 12:08

No my jsme m¨ěli podobný problém a tak jsme to vyřešili taštičkami, máme jich 6 a máme je v knihovně v obýváku, můžeš si je dát i na spešl poličku, obaly jsme odstranili a máme čistě jen DVD nepráší se na to a je to skladný a přehledný :mavam: http://www.zbozi.cz/…cerne-nylon/ koupili jsme na 120ks za 90,– v Penny loni v akci :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
27.11.12 12:09

Ahoj, dvd máme uloženy různě, ale hlavně rozdělené podle žánrů a pak podle abecedy, k tomu máme seznam a tak není problém vždy napoprvé vytáhnout to správné dvd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
27.11.12 12:11

DVD máme v šuplíku pod televizí, buď v původním obale, v papírové obaly s DVD máme v krabici s večerníčkem a zbytek máme v obale akorát máme myslím na 96 DVD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
27.11.12 12:21

Jo a ještě, aby jsme to poznali, tak červený obal jsou pohádky, zelený komedie, černý horory, modrý český filmy :roll: takhle to máme my - NO KAŽDÝ MÁ SVŮJ SYSTÉM. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
27.11.12 12:22

Mám všechno na externím harddisku, připojený k TV přes USB a je to super. Lehce se to hledá, žádné kramaření… všechna DVD jsem tam nacpal a potom vyhodil. To bylo najednou místa… :-) doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
27.11.12 12:22

Taky máme pouzdra, hodně pouzder :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
27.11.12 12:27

Alčák1

Tak tohle je super, asi si to taky tak rozdělím. Díky za inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
27.11.12 12:41

My jsme je měli v takových těch boxech, každé DVD zvlášť, ale zabralo to hrozně místa, tak jsme je přesunuli do bookletů z ikea. Máme v jednom pohádky, v druhém cizí filmy a ve třetím české filmy. Vytiskla jsem k tomu i titulky, takže si dcera podle obrázku najde to co chce pustit :)
Poslední dobou už jsme líní i na DVD, tak pouštíme vše z disku :)

• Citovat
  • Upravit
17310
27.11.12 13:15

Mám taky HDD :mrgreen: Když byůl malý menší tak se v nich rád přehraboval a najít pak nějaké :pocitac: Taky se dost často poškrábou atd. Zabírá to zbytečně moc místa 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
28.11.12 21:58

Dvd nevedu :-) všechno jsem naházela na externí disk a z toho puštím buď u mě napc, u manžela nebo to přetahnu na tablet. tv nemáme takže koukáme jen na pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.2.19 16:53

Ahoj, na netu je plno cloudových úložišť. My to dáváme sem: https://1url.cz/iMIwg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí