Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky:)
Da se na nejake strance divat na serial chirurgove? nejlepe kde jsou vsechny rady?
Dekuji
Lucie
Google - Chirurgové ke shlédnutí online. Vyjede to několik stránek. Tak to projdi, kde to opravdu jede. Mám pomalý net, takže to hledat teď nemohu.
Nebo zkus serialycz.cz je tam dost serialu ale nevim jestli i tenhle.
@Sphynx Lady no proto jsem zkusila napsat sem vis-jeslti nekdo nevi o nejake strance kde to jde-vyhledavac jsem pouzila jako prvni:)
Ahoj, je to pár dní zpět, co jsem měla taky tohle dilema..
![]()
Jediné stránky kde jsou aspoń nějaké díly online je www.zkouknito.cz
Lepší než vůbec nic ![]()
Ahoj, zkus stránku www.greys-anatomy.cz, když se zaregistruješ, najdeš tam veškeré odkazy, kde se dá serial stáhnout ![]()
Na uloz.to by měly být všechny díly i te nejnovější série (deváté) i s titulky ![]()
Ráda bych pomohla, mám všechny řady na dvd, ale nic mě nenapadá ![]()
Já teď během posledních pár měsíců postahovala všechny díly do konce 7.série z uloz.to je tam všechno a česky
Je dobrý to vyhledávat podle názvů dílů. Na serialzone.cz najdeš názvy všech epizod ![]()
@Acinore píše:
Ráda bych pomohla, mám všechny řady na dvd, ale nic mě nenapadá
jeeeeeeeee tezka zavist-poslu ti dvd a ty mi to prepalis
![]()
@Třešnička1 ja uz jsem to driv zkousela, ale nenasla jsem tam vsechny dily-zkusim znovu-budu muset byt trpelivejsi:D
@Jellyx opravdu jsem našla všechny
teď akorát dokoukáváme poslední dva díly ze sedmé série. Ještě můžeš zkusit czshare.com ale tam to stahování je pomalejší…
Pokud dáš do ulož. to vyhledávat chirurgové, tak na šesté straně máš komplet zipovanou 3 - 6. sérii…zbytek vyhledávej podle názvu dílu. Mám pocit, že ty díly začínají vždycky GA a pak název dílu. Kdyby jsi něco nemohla najít, napiš…pošlu odkaz…