Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5362
21.10.23 08:39
@Anonymní píše:
U me probehla jiskla,.chemie jako blazen..byl taky zenaty a byl z okoli… napsal.mi pote co jsme se potkavali treba 3× denne :mrgreen: :mrgreen: ale nic nebylo jen psani a 1 rande.. ted toho. lituju :( doma to stoji casto za houbelec a promarnila.jsem takovou prilezitost ale bylo to ze strachu. Hlavne ze se to provali a dopadne to tak ze me.se rozpadne manzelstvi a on zacne doma sekat dobrotu a nebo tak ze se to provali a on za to nebude stat.. casto se tu resi ze je velka pritazlivost pak prijde na vec a je to hruza
Takze prekonat sakra ten strach
To by radu nikdo nemel?? :mrgreen:

Vždyť sis sama odpověděla. :lol: Překonej ten strach. Pokud to nezkusíš, tak o tom budeš akorát neustále přemýšlet a ubíjet se tím. Nikde není psáno, že u toho musíš zůstat. Když to bude stát za prd, tak to ukončíš a život jde dál. Ale aspoň budeš mít sama před sebou čistý svědomí, že jsi to zkusila a dala tomu šanci. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
21.10.23 10:38

Nejlepší je nějaký diskrétní kamarád, který je přitažlivý a trochu ho znáš. jinak pak přes seznamku, ale chce to dost probírat a to mě neba teda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.10.23 10:39

Jak se pozná, že milenec je normální?

• Citovat
  • Upravit
2517
21.10.23 10:43
@Mango_Lassi píše:

Hmm co to vlastně je takovej běžnej normální milenec :D ale je fakt, že si taky kolikrát řikam, kde najít normálního chlapa.. ale já snad ani normálního nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105717
21.10.23 15:18

Ja nasla, dva misie po rozchodu..fungujeme uz pres rok…seznamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105717
21.10.23 15:25
@Mango_Lassi píše:

asi potom co se trochu poznáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.23 15:40
@Anonymní píše:
Nechci rozebírat proč, prosím nesuďte mě. Manžela opustit nechci, máme malé děti, hledám milence, kde? Jak? Máte někdo zkušenosti třeba s nějakou seznamnkou?

třeba na Amatérech ho najdeš během pár dní :nevim: Jasně, souhlasím, že je tam hromada nepoužitelných úchylů :mrgreen: tak asi 90 % :mrgreen:, tím se holt musíš prokopat a mezi těmi zbývajícími procenty najdeš v pohodě fajn milence na úrovni :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.23 16:21

Bohužel, pokud jsi vdaná, musíš tomu jít naproti spíš ty a hodit udičku jako první. U mě blbé, že žiju v menším městě, mám spoustu známých všude možně. K tomu nejsem moc koketa, obzvlášť, pokud se mi někdo líbí moc. Chápu, co hledáš, také jsem to tenkrát hledala, ale mě jentak někdo neuhrane, abych kvůli někomu riskovala čas a prozrazení. To bych se musela zamilovat. Před cca 2 lety se mi stalo, že byla vzájemná chemie a přitažlivost. Bohužel, z toho sešlo a nic nebylo. Já vysílala špatné signály a když jsem se za tři měsíce odhodlala, tak jsem pochopila, že mu vadí, že jsem vdaná. Plno chlapů nechce vdané milenky, přestože sami jsou ženatí.

• Citovat
  • Upravit
105717
21.10.23 22:49
@Anonymní píše:
Bohužel, pokud jsi vdaná, musíš tomu jít naproti spíš ty a hodit udičku jako první. U mě blbé, že žiju v menším městě, mám spoustu známých všude možně. K tomu nejsem moc koketa, obzvlášť, pokud se mi někdo líbí moc. Chápu, co hledáš, také jsem to tenkrát hledala, ale mě jentak někdo neuhrane, abych kvůli někomu riskovala čas a prozrazení. To bych se musela zamilovat. Před cca 2 lety se mi stalo, že byla vzájemná chemie a přitažlivost. Bohužel, z toho sešlo a nic nebylo. Já vysílala špatné signály a když jsem se za tři měsíce odhodlala, tak jsem pochopila, že mu vadí, že jsem vdaná. Plno chlapů nechce vdané milenky, přestože sami jsou ženatí.

To by mne treba zajímalo proč…s vdanou by měli vetsi jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
21.10.23 22:53
@Venetia píše:
Že jo, u nás se místní playboyové nechávají slyšet, že vdaná lepší, protože o tu se postará manžel. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105717
21.10.23 23:05
@Cheetaah píše: Že jo, u nás se místní playboyové nechávají slyšet, že vdaná lepší, protože o tu se postará manžel. :nevim:

A ti jsou zadání nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
21.10.23 23:12
@Anonymní píše:

S vdanou je to strasne otravny, porad resit jak ji to vychazi a davat pozor, ja chci aby se to ridilo podle me a ne podle manzela milenky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.23 23:13
@Venetia píše:

To sice jo, ale bohužel, má zkušenost, že ženatý sami od sebe natvrdo do vdané nejdou. To by musela vdaná ho uhnat, napsat první a to já prostě neumím, protože se bojím odmítnutí a jak jsem psala, neumím být koketa. Takže smůla. Každopádně mě hodně přijde, že chlapi jsou v tomhle férovější, oproti ženám. Těm je jedno, že má chlap rodinu a jdou do toho víc afektovaně. Ženatý, kteří jsou ku. revníci a mají to jako koníček nepočítám. Tak jsem vždy poznala, že má bohaté zkušenosti a je mu to jedno. Normální chlap se zkrátka sekne a nechá mě být, i když jsem se mu líbila moc. Ale jak jsem psala, žiju v menším městě. V Praze to například funguje jinak. Ono ale, když jsem si pak zpětně uvědomila, tak by mě stejně nic dobrého nečekalo. Maximálně autosex, nebo někde v přírodě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.23 23:17
@Řízok píše:
S vdanou je to strasne otravny, porad resit jak ji to vychazi a davat pozor, ja chci aby se to ridilo podle me a ne podle manzela milenky. :mrgreen:

No právě, ta organizace je v tomhle na hovno. Ano, se svobodnou má zas problém v tom, že je riziko, že ho milenka bude chtít pro sebe, ale s ní může zažít takové to lovení, napsat kdy chce, nemusí se s dalším manželem o ní dělit… To prostě plno chlapů nedává, proto vdanou nakonec nechtějí. Sama jsem se v tom utvrdila, při prvním rozvodu. Kdy se mi sami od sebe začali ozývat. Přitom když jsem byla vdaná, tak nic, i když tam byla vzájemná přitažlivost

• Citovat
  • Upravit
30153
21.10.23 23:24
@Cheetaah píše: Že jo, u nás se místní playboyové nechávají slyšet, že vdaná lepší, protože o tu se postará manžel. :nevim:

To je na houby, to ji musíš mít fakt jen kvůli sexu a úplně na ni kašlat, jinak si to neumím z mé pozice představit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová