Kde naplánovat setkání v Praze?

5429
23.2.16 13:58

Kde naplánovat setkání v Praze?

Potřebova bych poradit kde naplánovat setkaní v Praze. Potřebuji se při své cestě s někým sejít. Budu mít s sebou 6-ti leté dítě.
Ideální by byl někaký obchodní dům či centrum, kde je dětský koutek, kde se dá poblíž posadit. Dát si třeba něco k jídlu či pití, ale to jídlo a pití není nutné. Já pojedu směrem od Králové hradecké dálnice po jižní spojce do Kunratice.
Osoba se s kterou se mám setkat pojede nejspíš MHD z Košíř.
Bylo by dobré, kdyby sjezd z jižní spojky k obchodnímu centru a nájezd zpět, nebyl moc složitý, v Praze se nevyznám.
Otázkou je zda takové místo existuje.
Má představa je něco třeba jako Globus v Českých Budějovicích, pokud někdo zná. V ulici kterou procházíte při cestě mezi jednotlivými obchody je klouzačka, prolézačka, dětský vláček atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15430
23.2.16 14:03

A co třeba Europark Štěrboholy nebo Centrum Černý Most, ale to už je obrovské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
23.2.16 14:10

OC Smíchov, kolem Smíchov svého nádraží směr Krč a do Kunratice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
23.2.16 14:10

@Sunnny Máý to být seznamovací rande nebo jen něco formálnějšího?
J8 bych to dle tvých požadavků viděla na IKEA, po spojce bych to šoupla na Zličín a nebo když pojedeš po hradecké, tak místo na centrum, pojedeš rovně v levém pruhu do nákupní zony Černý most a tam je taky IKEA a tam už se domotáš. Dítě dáš do koutku, vy dáte kávu, případně jídlo.

Editace - upřesnění ČM

Příspěvek upraven 23.02.16 v 14:14

• Citovat
  • Upravit
5418
23.2.16 14:11

@jjelena právě jsem také chtěla napsat Ikea, byla jsi rychlejší :palec:
na výběr je Zličín i Černý most

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
23.2.16 14:13
@Ráďa81 píše:
@jjelena právě jsem také chtěla napsat Ikea, byla jsi rychlejší :palec:
na výběr je Zličín i Černý most

dík za upozornění, zapomněla jsem napsat, že by měla lepší ČM, jdu to editovat.
Já totiž bydlím zas směrem na Zličín :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5418
23.2.16 14:14

@jjelena já právě nevím proč mám raději Ikea ČM, ale obojí je fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
23.2.16 14:15

Je celkem dobrý Človíčkov v DBK Budějovická. Od Jižní spojky kousek. Sezení je hned u koutku, který je přehledný a na dítě po celou dobu vidíš. Občerstvení - hlavně nápoje jako různé druhy kávy, čaj, nealko. Jídlo jsem tam nikdy nestudovala, ale myslím, že tam mají nějaké rychlovky typu sendvič, atd.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
23.2.16 14:15
@Ráďa81 píše:
@jjelena já právě nevím proč mám raději Ikea ČM, ale obojí je fajn :mrgreen:

Já mám Zličín blíž, bydlím na druhém konci od Prahy. Dokud jsem bydlela v Praze na Ládví, jezdila jsem taky jen na ČM, ted bych to měla z ruky. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5429
23.2.16 15:08

Rande to není :D, setkání s příbuzným, kterého jsem dlouho neviděla.
Ten europark mě napadl, jen jsem tam nikdy nebyla, tak jsem nevěděla, zda je tam něco pro děti. Ale ono v těch velkých obchodních centrech je již něco pro děti asi všude.
Ikea- nechci dítko vyloženě odkládat.
Ale zase jsem tam již jednou byla a snadněji bych to tedy snad trefila.Kudy tam a zpět.
Každopádně děkuji za nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
23.2.16 15:31

@Sunnny u restaurace je takový koutek, kam dáš dítě a ono si hraje a ty ho máš na očích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
23.2.16 16:07

@Sunnny V Europarku máš ve 2. patře dětský koutek zadarmo - vedle je cukrárna s prosklenou stěnou, kterou koukáš na dítě v tom koutku. Když dítě něco chce, přiběhne za tebou. Děti pořád lítají v ponožkách sem a tam. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
23.2.16 16:09

Akorát přesto, že je to přímo na Jižní spojce, je potom trošku složitější se orientovat při návratu na ni. A z Košíř to teda není nic moc spojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
23.2.16 23:16

Ten Europark asi ne, je tam složitější spojení S MHD. Smíchov mi přijde již poněkud jinde. Vidím to buď na ten Černý most či Budějovickou.
děkuji za nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová