Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máma kupovala u Vietnamců kufr na kolečkách, velkej, asi za 500,–? A vydržel celé lázně v pohodě. ![]()
Jinak mě napadá třeba Tesco, jestli tam máte. ![]()
Já odjížděla do ciziny ze dne na den a rychle jsem sháněla kufr. Koupila jsem od vietnamců a furt drží. Asi štěstí ![]()
Já kdysi koupila levně v Tescu a vydržel a od vietnamců bych se taky nebála. Zapínání ti může ulítnout od všech. Stejně to šijou všechno v Číně. ![]()
@rozmary v baťovi a podobně - v obuvi.. maj kvalitní a není to tak hrozné cenově.. čínu bych nekupovala, prd to vydrží..
Mamka má z tesca a drží, my máme z kiku a z makra a taky super. U větnamců seženeš určitě.
@rozmary třeba v Globusu, u nás jsem kufry viděla, 100% mají kufry na kolečkách…od vietnamců bych asi nebrala, taky mám (tašku s kolečkama) a je to děs. Sice drží, ale blbě to jezdí…
@martina.se Tak se u toho Bati podívej, kde to šijou.
Pokud nepotřebuješ kufr pravidelně, ale jen 2× za rok do školy v přírodě, nebo na tábor, tak bych brala i ty vietnamce.
@smultul píše:
@martina.se Tak se u toho Bati podívej, kde to šijou.Pokud nepotřebuješ kufr pravidelně, ale jen 2× za rok do školy v přírodě, nebo na tábor, tak bych brala i ty vietnamce.
napadá mě text jedné písničky - všecno je z číny ![]()
Já jsem kupovala kufr na kolečkách v Globusu - střední velikost za necelých 300,–kč
Na tabor bych se nebala dat kufr od vietnamce, nebo jakykoliv obchodak, nebo ten KIk - kvalita srovnatelna s vietnamci
@smultul píše:
@martina.se Tak se u toho Bati podívej, kde to šijou.Pokud nepotřebuješ kufr pravidelně, ale jen 2× za rok do školy v přírodě, nebo na tábor, tak bych brala i ty vietnamce.
Právě že potřebuje maximálně tak dvakrát do roka, jinak jezdíme s báglama, tak možná zkusím ty vietnamce, maj ho za 500,–kdyby měl vydržet dva roky byl by dobrej. Bláhově jsem jí koupila nedávno obrovskou krosnu za 1500,–jela někam na víkend se skautama, že si jí vezme na tábor, jenže vedoucí mě vyvedl z omylu, že krosna je blbá, musela by z ní pořád všechno vyndávat, takže musí mít kufr.
Čau, holka mi pozítří odjíždí na tábor, tak jsem se chystala jí něco pomalu pobalit, jenže náš kufr tak nějak sežrali moli
Hledám na internetu, kde bych tak narychlo mohla koupit kufr, ale nemůžu nic v Pardubicích, nebo Chrudimi najít. No cosi jsem našla, ale kufr za bůra jí na tábor kupovat nechci. Nevíte o nějaké prodejně kde prodávají cestovní zavazadla? Jinak už mě napadají jen vietnamci, ty ho mají, docela i dost velikej a ne tak drahej, ale těžko říct jak bude kvalitní, aby jí při prvním cvaknutí neulítlo zapínání