Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@tessa2323 píše:
No posledně si na mě malej vymyslel maliny.. Což o to, v Kaufu je měly, ale za krabicku kde jich bylo pár, tak 59 Kč..
no a určitě nebyly tak dobrý jako v létě. já mám v mrazáku od loňska, heč. ![]()
Ja nedavno koupila v Lidlu v akci jahody za 35,–. NO nedalo se to zrat, pulka jahod omackana a plesniva a ty zbyle uplne bez chuti. Co mne dozralo, tak na vrchu krasne jahody a vespod hnus, tak jsem to nafotila a hodila na stranky Lidlu. Sice se omlouvali a ze je muzu vrátit, ale jet kvůli tomu tam nemelo cenu, vic projedu v benzinu a ještě tam zase za kraviny v akci utratim…
@aiwwa píše:
no a určitě nebyly tak dobrý jako v létě. já mám v mrazáku od loňska, heč.
Nebyly no.. Takový bez chuti, ale za tu cenu, nekup to
V létě je vše lepší, to je jasné. My taky měli zamražený ovoce, ale zima byla dlouhá no ![]()
@Hanka1 píše:
Ja nedavno koupila v Lidlu v akci jahody za 35,–. NO nedalo se to zrat, pulka jahod omackana a plesniva a ty zbyle uplne bez chuti. Co mne dozralo, tak na vrchu krasne jahody a vespod hnus, tak jsem to nafotila a hodila na stranky Lidlu. Sice se omlouvali a ze je muzu vrátit, ale jet kvůli tomu tam nemelo cenu, vic projedu v benzinu a ještě tam zase za kraviny v akci utratim…
My nedávno kupovali v Globusu. Tam je měly za 39 myslím, vypadaly hezky, ale takový bez chuti..Holt je to znát že ještě není sezóna, v létě jsou úplně jiný. Ale malej jahody a maliny miluje, tak je sní i když jsou nic moc.
@aiwwa píše:
spíš červenec ne? aspoň teda ten náš měl až někdy kolem 15.července.
JM, je posledni roky Sahara, takze koncem cervna je angrest uz trhame. Kdyz cerven smazi, tak i par dni driv.
@Hanka1 píše:
My je kupujeme kazdy nakup v Kauflandu i v Lidlu a daji se jest. Jasne doma otrhane mame lepsi, ale ty kupovane ted jsou moc dobre. Delam si totiz denne svacinu do prace (salat ovocny - hrozny nebo jahody, pomeranc, jablko, mandarinky). A moje decka jsou pojidaci ovoce.
@zrcadlo píše:
Takhle mimo sezónu mě napadá jen Makro, jinak počkej do léta a napiš sem znovu i s bydlištěm a určitě se nějaká zahrádkářka ozve a ráda ti prodá - nebo se zeptej v nejbližší zahrádkářské kolonii, tam většinou mají keřík všude a taky si ti lidi rádi přivydělají.
Já bych se taky hlásila, kdyby někdo chtěl prodat
@Venetia píše:
Já bych se taky hlásila, kdyby někdo chtěl prodat
My takhle v létě kupujeme od lidí ze zahradky. Bydlime kousek od zahrádkářské kolonii, tak vždy když je sezóna tak tam zajdeme. Kolikrát toho mají na zahrádkách tolik a nejedí to, že nám to dají za pakatel, nebo zdarma jen si to natrhame sami. Ovoce a zelenina že zahradky je chuťově nejlepší.
@tessa2323 píše:
My takhle v létě kupujeme od lidí ze zahradky. Bydlime kousek od zahrádkářské kolonii, tak vždy když je sezóna tak tam zajdeme. Kolikrát toho mají na zahrádkách tolik a nejedí to, že nám to dají za pakatel, nebo zdarma jen si to natrhame sami. Ovoce a zelenina že zahradky je chuťově nejlepší.
Já jsem z Prahy…tady asi moc šance není
@Venetia píše:
Já jsem z Prahy…tady asi moc šance není
Loni jsem byla zacatkem leta v Praze pracovne a na Hajich Vietnamci meli.
@Kelsey píše:
Loni jsem byla zacatkem leta v Praze pracovne a na Hajich Vietnamci meli.
Díky..tam bydlí syn, tak ho poverim