Kde sehnat starý časopis Čtyřlístek?

1231
9.12.15 12:30

Kde sehnat starý časopis Čtyřlístek?

Dobrý den. Sháním pro muže k Vánocům pár starších dílů Čtyřlístku. Dlouho o nic mluví, ale z dětství mu žádný nezbyl. Pátrám po netu, ale ceny jsou přemrštěné a když už ne tak je nabídka pryč. Prosím je v Praze antikvariát (nejlépe zapadlý) kde lze sehnat Čtyřlístky? Mám v okolí dva, a nic. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2970
9.12.15 12:54

@Raddkka pozeptam se doma, deda mel antikvariat a ctyrlistky tam mel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.12.15 12:55

@tynaterezka děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
9.12.15 12:55

@Raddkka tak jsem googlila a nasla jsem par Ctyrlistku za prijatelne ceny. Nekdo prodava kus za 20 Kc, nasla jsem 11 ks za 200 Kc. To bych rekla ze je rozumna cena 8) (Je fakt, ze jsem objevila Ctyrlistek č. 1 - Vynalez prof. Myspulina 1969 za 9999 Kc, ale to se da u takoveho „pokladu“ cekat). Tak at se muzi Ctyrlistky pod stromeckem libi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
9.12.15 12:57

Čtyřlístky seženete kolem 20kč/kus, ale to jsou novější čísla. starší čísla 0-100 se prodávají jako sběratelské, takže tam je cena dost vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
9.12.15 12:58

Na aukru za přemrštěné ceny. Starší čísla Čtyřlístku mají velkou cenu a prodávající to vědí. Pochybuju, že by nějaký provozovatel antikvariátu (klidně i zapadlého) prodával levně za milý úsměv… Nebo někam zadat poptávku s tím, že nějakou dobrou duši trochu natáhneš. Nebo se poptat po kamarádech, my nějaké starší Čtyřlístky doma máme a jen tak bych se jich nevzdala, ale kdyby někdo z dobrých kamarádů moc chtěl nějaké číslo jako dárek, asi bych se dokázala obětovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.12.15 12:58

@smudlinky Já vím… Občas se sežene levněji ale to je hned pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.12.15 13:00

@blobfish Aukro je šílené. V diskuzích na netu na tohle téma občas někdo narazí v antikvaritátu na poškozený starý díl třeba za 40Kč, mít štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
9.12.15 13:00

@smudlinky @Raddkka aha, tak ja mela za to, ze staci treba tato cisla Ctyrlistku (urcite nejsou nejnovejsi): http://knihy.bazos.cz/…hovnicka.php (Kdyztak smazu)

Nebo se vazne jedna o ty vzacne kousky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
9.12.15 13:01

@Raddkka manžel je sbírá a z prních 10ti má jen kopie, 11-100 origoš, ale dalo mu to hooodně práce po jednom to sehnat nebo vyměnit a mát v tom hodně peněz, ja fanda. Holt hledej no, spíš na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
9.12.15 13:02

@Raddkka To jo, ale to máš jak sekáče, taky můžeš narazit na kvalitní vlněný kabát nebo koženou kabelku za padesát korun, akorát ne zrovna ve chvíli, kdy je potřebuješ sehnat rychle. Možná bych vážně zkusila ty kamarády, třeba se to někomu válí doma a moc na tom nelpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
9.12.15 13:05

Tomu rozumím, z první stovky mi jich chybí pár, cca 10, z druhé mám všechny, pak už zájem o kolekci opadl… ale prodávat to nehodlám, na to je ještě čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.12.15 16:29

@Bezinka77 en inzerát neplatí, psala jsem veçer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
9.12.15 17:48

@Raddkka tak to je skoda… :? Treba se ozve jeste nekdo z Emimina, ze ma doma a nepouziva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.12.15 18:24

Děkuji všem. Sbírat to nehodlám, ceny jsou šílené. Chci jen pár starších dílů z nostalgie. V rodině ani okolí nikdo nemá. Budu pátrat dál:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák