Kde spí váš partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3244
25.1.15 15:19

@Catus když to oba berou tak, že to je v pohodě, tak pak je to ok. U nás kdyby se manžel odstěhoval do obýváku, znamenalo by to nějakou krizi. Prostě to vnímáme jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
25.1.15 15:31

My oba jsme děsní tuleni, takže spíme spolu a pěkně přitulení. Krásně se mi usíná v náručí milovaného člověka…neznám lepší spánek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.1.15 02:39
@barca77 píše:
@Catus no osobně bych se nevyspala proto, že bych měla dojem, že je v našem vztahu něco špatně. My chodíme i spát ve stejnou dobu, čekáme na sebe případně jeden jde spát dřív kvůli druhému apod. Dělávali to tak i naši a mně to tak přijde správné, přirozené. Ale chápu, že to někdo má jinak. Co se týče srovnání s dítětem - mně osobně to přijde takové dělení na dva tábory, otec je vyhnanec a matka si hoví v ložnici s dítětem. Můj syn se vyspal poprvé pořádně až ve chvíli, kdy šel do vlastního pokojíčku. Prostě jsme ho rušili. A mít dítě v posteli do 3 let třeba? To mi prostě přijde zvláštní a nepohodlné pro všechny zúčastněné.

me by se spatbe loucilo se synem co spi u nas. Je mu tri a pul a do puberty u nas nebude :) ale chapu, jsou lidi co to uznavaji a lidi co ne :) ale kazdemu jak mu to vyhovuje. Pokud by syn spal vklidi v posteli tak by to bylo fajn, ale casto ma nocni desy a tak, takze je lepsi kdyz je u nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
26.1.15 05:55

nevím nevím

Myslím, že se plete více věcí do sebe, jsou odělené ložnice chápu, partnerka s dítětem v jedné, a partner v druhé, pochopitelně asi se žádný dospělý nevyspí když je mimi malinkaté a dudí se každou chvíli, co já slýchávám tak, žena aby se jaksi dospala v okamžicích kdy dítě zabere jí muž funí, chrápe, roztahuje se, otravuje o sex, ba co chrápáním budí dítě, tak žena muže vypudí z ložnice-nejsem si jistý že je to tzv. že jim to takhle vyhovuje, to si myslím, že je vykousání z nory, navíc co jsem měl partnerku a jak málo spím vím, že ženy chrápou bez okolků taky kažká, jen né tak brutálně a otravně, mělce a sexy, dokonce mně to rozesmívalo, když jsem spával vedle, ted, jak nespíme spolu, jsem práskl do stolu, a začal usímat s mimi já v ložnici a moje at jsi jde kam chce, nevím co dělá ale brzo do postele zavítá, pak se tulíme, a nemá problém at tam spíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81056
16.11.15 14:26
@LauraS. píše:
Ne, nikdy mi to nevysvetlil. Proste se jakekoli odpovedi strasne vyhyba a pak radsi tech par dni spi v loznici. Ted uz ale ani to ne. Naposledy mi odpovedel, ze nevi proc. Ja nechrapu :lol: on jen trosinku. Ale v jednom mas pravdu - rad usina u televize. Me to rusi, ale snazila jsem se to prekousnout a nechala jsem ho ji dat i do loznice. Presto nezustal. Dalsi rozdil je, ze je kurak a v loznici kourit nesmi. V jeho pokoji mohl, tak to asi bylo pohodlnejsi. Ale v privesu take ne, tak nevim.

Hele a není von třeba upír? nebo nemění se v noci na žábu? Znáš to, ne?
Ale vážně, moc by mi to vadilo, špatně se mi spí a usíná, i když chlap jen čučí v pokoji na TV. A tomuhle bych prostě udělala přítrž - bud at řekne proč nechce spát doma, anebo bude doma. A hotovo. I kdybych měla sežrat klíče od bytu.
A koukám, že jsem reagovala na hodně starou diskuzi a už to zpět nevezmu, no. Ale třeba jsem tím někomu pomohla do budoucna.
Ale oddělené ložnice v bytě, to dobrá, když se na tom domluví a vyhovuje to oběma, tak v klidu. Ale trvala bych na tom znát důvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140245
16.11.15 14:34
@inkakřivák píše:
Hele a není von třeba upír? nebo nemění se v noci na žábu? Znáš to, ne?
Ale vážně, moc by mi to vadilo, špatně se mi spí a usíná, i když chlap jen čučí v pokoji na TV. A tomuhle bych prostě udělala přítrž - bud at řekne proč nechce spát doma, anebo bude doma. A hotovo. I kdybych měla sežrat klíče od bytu.
A koukám, že jsem reagovala na hodně starou diskuzi a už to zpět nevezmu, no. Ale třeba jsem tím někomu pomohla do budoucna.
Ale oddělené ložnice v bytě, to dobrá, když se na tom domluví a vyhovuje to oběma, tak v klidu. Ale trvala bych na tom znát důvody.

třeba se to u nich už změnilo, je to diskuze z roku 2009 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81056
16.11.15 14:39

@mojmira Jsem si všimla, ale pozdě a napsaný příspěvek jsem odeslala a ted nevím, jak s ním pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140245
16.11.15 14:40
@inkakřivák píše:
@mojmira Jsem si všimla, ale pozdě a napsaný příspěvek jsem odeslala a ted nevím, jak s ním pryč.

to je jedno, nech to tam, asi to smazat nejde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81056
16.11.15 14:43

JO musím, ale mně se to stává dost často a už mě to štve mrhat takto moudrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140245
16.11.15 14:54
@inkakřivák píše:
JO musím, ale mně se to stává dost často a už mě to štve mrhat takto moudrem.

tak pro to musíš něco udělat :mrgreen:,abys nemrhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81056
16.11.15 15:03

Když ale zase to já ráda, ne? Aby všichni viděli, jaká jsem to moudrá žena!
Teda dneska mě to nějak hrozně ponouká tady rýpat, nevím proč, asi sluníčko mi dalo dobrou náladu. Ještě tak chut k práci kdyby nějaká byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140245
16.11.15 15:04
@inkakřivák píše:
Když ale zase to já ráda, ne? Aby všichni viděli, jaká jsem to moudrá žena!
Teda dneska mě to nějak hrozně ponouká tady rýpat, nevím proč, asi sluníčko mi dalo dobrou náladu. Ještě tak chut k práci kdyby nějaká byla.

po sluníčku ani památky, takže rýpat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140245
16.11.15 15:07

@inkakřivák a abych vyjádřila k tématu, nevím kde spí partner

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81056
16.11.15 18:57

Ale my jsme tu měli dnes krásný podzimní den, od rána sluníčko a tudíž fajn nálada.
A kde spí chlap, to momentálně vím dobře - nikde. Kroutí volantem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí