Kde spí váš partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
25.1.15 08:52

Spi ve sve vlastni loznici a ja ve sve. Chrape, chodi spat v jinou dobu a takhle se oba vyspime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
25.1.15 08:52
@Tímeaaa píše:
asi tak, taky to moc nechápu… podle mě fungující vztah takhle fungovat nemá, to je jenom přežívání :nevim:

Ono až nebudeš víc jak rok a pul spát více jak 4 hodiny a to jeste ne v kuse, možná změníš názor. Taky jsem si říkala, ze to nikdy. Teď jsem rada, ze spí vedle, protože jsme zjistili, ze takhle se především já lip vyspim. Malá spí klidneji a v posteli ji muzu posunout, a ne se tísnit na 10 Cm. Každá hodina spánku je dobrá. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.1.15 08:53
@Tímeaaa píše:
asi tak, taky to moc nechápu… podle mě fungující vztah takhle fungovat nemá, to je jenom přežívání :nevim:

jake prezivani? Co to je za blbosti? Nas zivot je prave mnohem lepsi tim, ze se oba vyspime a nas sexualni zivot je naprosto paradni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.1.15 09:00

My ted spavame nedobrovolne oddelene (kvuli praci), deli nas asi 600km, no nejsme s toho nadseni, my jsme zvykli spat v noci primazleni, nalepeni na sebe nebo jenom za ruku se drzime :mrgreen: aspon nejaky kontakt a ted je proste vedle prazdno.
Uz se nemuzu dockat az dojede domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tímeaaa
25.1.15 09:00

Milé dámy, pokud neumíte respektovat názor ostatních tak se raději nevyjadřujte. Pro mě je zase blbost a dooost smutné, že partneři nechcou spát spolu v jedné posteli. Bylo by mi to hodně líto. Líp se vyspat je jedna věc, ale nebýt spolu druhá ;)
Nevěřím vám, že jste rády za to, že chce jít manžel spát do jiné postele.

• Citovat
  • Upravit
ehm_21
25.1.15 09:03
@Tímeaaa píše:
Milé dámy, pokud neumíte respektovat názor ostatních tak se raději nevyjadřujte. Pro mě je zase blbost a dooost smutné, že partneři nechcou spát spolu v jedné posteli. Bylo by mi to hodně líto. Líp se vyspat je jedna věc, ale nebýt spolu druhá ;)

To z i skoro jakom byt neumela respektovat nazor ostatnich ty? :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
30556
25.1.15 09:27

My jsme jak škatulata, každou chvíli jinde…manžel se musí do práce vyspat a moje dítko zas vydrží samo spát tak první nám4 hodiny…
Varianta 1…dítko ve své posteli, my spolu v noci se presouvam k ditku
Varianta 2…dítko usne u nas v posteli presouvam se ja nebo manžel do pokojíku…když ja v noci se vracím k ditku a manželovi, aby dítko manžela nebudilo
Varianta 3 usneme všichni společně…vyspane je jen dítko, my s manželem dokopani…je to nejhorší varianta :mrgreen:
První půlrok dítka se manžel musel stěhovat do obýváku a určitě tim nas vztah neutrpel, trpěl by, kdybychombyli vsichninevyspali a protivni…stačilo, že jsemprotivna ja v :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
25.1.15 09:50
@Tímeaaa píše:

Tak to uprimne nechapu. V prvni vete pises nejakou osvetu o respektovani a posledni vetou to zabijes. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
25.1.15 10:02

Taky to nechápu, ale když jim to vyhovuje, ať spí odděleně. My jsme s manželem zvyklí se k sobě přitulit a spát tak celou noc, naopak se mě špatně spí, když je pracovně mimo domov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tímeaaa
25.1.15 10:05
@Anonymní píše:
Tak to uprimne nechapu. V prvni vete pises nejakou osvetu o respektovani a posledni vetou to zabijes. :D

s anonymem se tady vůbec bavit nebudu :roll:

• Citovat
  • Upravit
19609
25.1.15 10:07

Mně se líbí názor, že dítě má spát samo, ale maminka musí s tatínkem, protože je tak zvyklá, nevyspinkala by se a zabilo by to jejich vztah :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
25.1.15 10:08
@Tímeaaa píše:
s anonymem se tady vůbec bavit nebudu :roll:

sorry sem si nevsimla. Nevim proc tocis oci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
25.1.15 14:44

@Catus no osobně bych se nevyspala proto, že bych měla dojem, že je v našem vztahu něco špatně. My chodíme i spát ve stejnou dobu, čekáme na sebe případně jeden jde spát dřív kvůli druhému apod. Dělávali to tak i naši a mně to tak přijde správné, přirozené. Ale chápu, že to někdo má jinak. Co se týče srovnání s dítětem - mně osobně to přijde takové dělení na dva tábory, otec je vyhnanec a matka si hoví v ložnici s dítětem. Můj syn se vyspal poprvé pořádně až ve chvíli, kdy šel do vlastního pokojíčku. Prostě jsme ho rušili. A mít dítě v posteli do 3 let třeba? To mi prostě přijde zvláštní a nepohodlné pro všechny zúčastněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85888
25.1.15 14:55

@Tímeaaa posledni veta vyvratila tu prvni ;) s partnerem jsem cely den, kdyz spim, tak muzu fakt byt sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
25.1.15 15:15

@barca77
Netvrdím, že spát s dítětem je výhra. Jen mi přijde na hlavu postavené řešit, že pokud partneři nespí spolu jde vztah do kytek.
Ale jak napsala @blumen když spím, můžu být sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria