Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spi ve sve vlastni loznici a ja ve sve. Chrape, chodi spat v jinou dobu a takhle se oba vyspime.
@Tímeaaa píše:
asi tak, taky to moc nechápu… podle mě fungující vztah takhle fungovat nemá, to je jenom přežívání
Ono až nebudeš víc jak rok a pul spát více jak 4 hodiny a to jeste ne v kuse, možná změníš názor. Taky jsem si říkala, ze to nikdy. Teď jsem rada, ze spí vedle, protože jsme zjistili, ze takhle se především já lip vyspim. Malá spí klidneji a v posteli ji muzu posunout, a ne se tísnit na 10 Cm. Každá hodina spánku je dobrá. ![]()
@Tímeaaa píše:
asi tak, taky to moc nechápu… podle mě fungující vztah takhle fungovat nemá, to je jenom přežívání
jake prezivani? Co to je za blbosti? Nas zivot je prave mnohem lepsi tim, ze se oba vyspime a nas sexualni zivot je naprosto paradni.
My ted spavame nedobrovolne oddelene (kvuli praci), deli nas asi 600km, no nejsme s toho nadseni, my jsme zvykli spat v noci primazleni, nalepeni na sebe nebo jenom za ruku se drzime
aspon nejaky kontakt a ted je proste vedle prazdno.
Uz se nemuzu dockat az dojede domu.
Milé dámy, pokud neumíte respektovat názor ostatních tak se raději nevyjadřujte. Pro mě je zase blbost a dooost smutné, že partneři nechcou spát spolu v jedné posteli. Bylo by mi to hodně líto. Líp se vyspat je jedna věc, ale nebýt spolu druhá ![]()
Nevěřím vám, že jste rády za to, že chce jít manžel spát do jiné postele.
@Tímeaaa píše:
Milé dámy, pokud neumíte respektovat názor ostatních tak se raději nevyjadřujte. Pro mě je zase blbost a dooost smutné, že partneři nechcou spát spolu v jedné posteli. Bylo by mi to hodně líto. Líp se vyspat je jedna věc, ale nebýt spolu druhá
To z i skoro jakom byt neumela respektovat nazor ostatnich ty?
![]()
My jsme jak škatulata, každou chvíli jinde…manžel se musí do práce vyspat a moje dítko zas vydrží samo spát tak první nám4 hodiny…
Varianta 1…dítko ve své posteli, my spolu v noci se presouvam k ditku
Varianta 2…dítko usne u nas v posteli presouvam se ja nebo manžel do pokojíku…když ja v noci se vracím k ditku a manželovi, aby dítko manžela nebudilo
Varianta 3 usneme všichni společně…vyspane je jen dítko, my s manželem dokopani…je to nejhorší varianta ![]()
První půlrok dítka se manžel musel stěhovat do obýváku a určitě tim nas vztah neutrpel, trpěl by, kdybychombyli vsichninevyspali a protivni…stačilo, že jsemprotivna ja v ![]()
@Tímeaaa píše:
Milé dámy, pokud neumíte respektovat názor ostatních tak se raději nevyjadřujte. Pro mě je zase blbost a dooost smutné, že partneři nechcou spát spolu v jedné posteli. Bylo by mi to hodně líto. Líp se vyspat je jedna věc, ale nebýt spolu druhá
Tak to uprimne nechapu. V prvni vete pises nejakou osvetu o respektovani a posledni vetou to zabijes. ![]()
Taky to nechápu, ale když jim to vyhovuje, ať spí odděleně. My jsme s manželem zvyklí se k sobě přitulit a spát tak celou noc, naopak se mě špatně spí, když je pracovně mimo domov…
@Anonymní píše:
Tak to uprimne nechapu. V prvni vete pises nejakou osvetu o respektovani a posledni vetou to zabijes.
s anonymem se tady vůbec bavit nebudu ![]()
Mně se líbí názor, že dítě má spát samo, ale maminka musí s tatínkem, protože je tak zvyklá, nevyspinkala by se a zabilo by to jejich vztah
![]()
@Tímeaaa píše:
s anonymem se tady vůbec bavit nebudu
sorry sem si nevsimla. Nevim proc tocis oci ![]()
@Catus no osobně bych se nevyspala proto, že bych měla dojem, že je v našem vztahu něco špatně. My chodíme i spát ve stejnou dobu, čekáme na sebe případně jeden jde spát dřív kvůli druhému apod. Dělávali to tak i naši a mně to tak přijde správné, přirozené. Ale chápu, že to někdo má jinak. Co se týče srovnání s dítětem - mně osobně to přijde takové dělení na dva tábory, otec je vyhnanec a matka si hoví v ložnici s dítětem. Můj syn se vyspal poprvé pořádně až ve chvíli, kdy šel do vlastního pokojíčku. Prostě jsme ho rušili. A mít dítě v posteli do 3 let třeba? To mi prostě přijde zvláštní a nepohodlné pro všechny zúčastněné.
@Tímeaaa posledni veta vyvratila tu prvni
s partnerem jsem cely den, kdyz spim, tak muzu fakt byt sama ![]()
@barca77
Netvrdím, že spát s dítětem je výhra. Jen mi přijde na hlavu postavené řešit, že pokud partneři nespí spolu jde vztah do kytek.
Ale jak napsala @blumen když spím, můžu být sama ![]()