Kde spí váš partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
20.11.14 18:42

Nejsme svoji ani jeste nemame dite. Bydlime spolu 4 roky. Necely rok bydlime v 3+kk a jedna mistnost je zarizena jako pracovna s posteli (v budoucnu to bude detsky pokojik). Mivame obdobi, kdy pritel spi v loznici a ja v pracovne. Mame uplne jiny rytmus spani- ja rada pred spanim aspon chvilku kouknu na serial, pritel ma rad ticho. Rano si narizuji budik o 10 min drive, musim se rozkoukat, protahnout, pripravit tlak na vstavani (nebo sebou prastim). Kdyz finisujeme projekty, tak ja si povidam ze spani a pritel chrape :-) Nas partnersky zivot tim nijak netrpi a jsme oba spokojeni, protoze se dobre vyspime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
20.11.14 18:46

My momentálně spíme odděleně. Manžel každý den dojíždí do práce a navíc jí má dost náročnou na pozornost, stačí malá chyba a je malér tak spí sám, aby se vyspal. Moc se mi to nelíbilo, ale teď to vyhovuje i mně, když v noci kojim tak si nedělám hlavu s nějakym hlukem, svícením… Spal zvlášť, když se narodila první dcera pak jsme spali zase spolu a teď zase zvlášť tak věřim, že až budou holky spolu v pokojíčku tak zase budeme my spolu v ložnici. Vztah máme normální já jsem taky normální, neodcizujeme se a všechno je normální. Normálně.

Příspěvek upraven 20.11.14 v 18:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
20.11.14 18:48
@Anonymní píše:
No tobe taky dekuji za nazor. Promyslim rozvod z duvodu oddeleneho spani i kdyz je vse jinak v pohode
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
20.11.14 18:55

Ja spim 6 dnu v tydnu sama a syn ve svym pokojicku.. (pritel dela ale takhle nocni ) kdyz je doma a ma volno tak spime vzdycky spolu a nevim..asi bych nebyla moc nadsena kdyby si furt hledal neco jako ten tvuj a spali by jsme porad oddelene.. :-/ asi by me to trošku mrzelo…a chybel by mi..proste se rada v noci pritulim..spi se mi tak lip..ale to je mozna i tim ze v noci moc casto doma nebyva :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
20.11.14 19:33

Kdyz nevytuhnu s mimcem, tak usinam s mojim v obyvaku. Jakmile zacne bejt hlucnej, jdu spat k mimcu.no a rano kdyz se mala vzbudi, ji nakrmim, ona pokracuje ve spanku a ja se vracim k mojemu. Nebo obe :D
no snad bude brzo operace at muzeme zase spat spolu.
Jinak zakladatelko, vymluva s wifi? To ma vliv na spanek? Treba potrebuje svuj prostor pri spani. A nebo spi s nim v obyvaku :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.14 19:47
@mrs.gendy píše:
Kdyz nevytuhnu s mimcem, tak usinam s mojim v obyvaku. Jakmile zacne bejt hlucnej, jdu spat k mimcu.no a rano kdyz se mala vzbudi, ji nakrmim, ona pokracuje ve spanku a ja se vracim k mojemu. Nebo obe :D
no snad bude brzo operace at muzeme zase spat spolu.
Jinak zakladatelko, vymluva s wifi? To ma vliv na spanek? Treba potrebuje svuj prostor pri spani. A nebo spi s nim v obyvaku :D

Vliv ma spanek wifi nema ale k notebooku je jak prirostlej. Ja s nim v obyvaku nespim protoze bych se nevesla

• Citovat
  • Upravit
1663
20.11.14 19:51

Tak já a přítel spolu spíme odděleně… Dřív před narozením syna jsme spali spolu. Měli jsme atypickou postel, která měla šířku 2,5 metru. Neexistovalo nikdy zádné tuleni v noci nebo spát v oběti… Já to prostě nedávám… Musím mít svůj prostor. Po narozeni syna se odstěhoval do pracovny. Má náročnou práci a msel se vyspat. V roce jsme synovi udelali z ložnice dětský pokoj a já momentálně spím v obýváku a přítel v pracovně na gauči. Ted na víkend byl u nás jeho syn a my spali spolu na gauči. celou noc nalezený na sebe. No a já se nevyspala. Ted máme objednány nový gauc, je mega velký tak budeme zatím spát tam nez se udělá ložnice. Zatím nám to vyhovuje, teda respektive mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
20.11.14 20:05

Teda to koukám ;-),ja si teda nedovedu představit spát odďeleně můj spí přitulený ke mě zatím ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
20.11.14 20:40
@Lejaa píše:
Proboha, snad se nebál, aby od tebe to těhotenství nechytil :|
:-D to ne :-D ale já se furt vrtěla a chodila na záchod :-) ale ted si na to tak zvykl, že zpátky jít nechce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
20.11.14 20:48

Ja si take nedokazu predstavit dlouhodobe spat v jine mistnosti. Myslim si, ze se lide odcizi. Muj nazor, ale kdyz to obema partnerum vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25335
20.11.14 21:31

Mě se to zdá divný… kvůli wifi 8o My jsem v ložnici všichni a až na pár vyjímek - asi 5 nocí - manžel spí s náma.
Ale má tvrdý spaní, děti ho sice vzbudí, ale spí dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.11.14 23:15

Manzel spi semnou v loznici. Deti uz jsou vsechny ve svych pokojich tak zustala loznice jen pro nas.
Nekdy strasne chrape a ani nereaguje na mlaskani tak ja utikam spat za dcerou do pokoje a nad ranem se vracim do loznice ze to uz nechrape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.11.14 23:23
@Mar__tanka1983 píše:
Já se přiznám, že oddělené lože je pro mě první krok k rozvodu (rozchodu)…prostě se ti dva odcizí a jde to dříve či později do kopru.
DOkonce si to myslím až tak, že když jsem ještě byla těhotná a přítel mezi řečí prohodil, že až se malej narodí, tak se na čas odstěhuje na gauč, aby se vyspal, tak jsem mu velice důrazně vysvětlila, že jen přes moji mrtvolu :mrgreen: že jsem ochotná jakýchkoliv ústupků, špuntů do uší a nevím čeho všeho, ale že z ložnice se neodstěhuje ani boha…možná je to blbost, ale já to tak cítím.
Jako že se občas někdo zasekne v obýváku u telky, až tam usne, to neřeším, ale dlouhodobé rozdělení spaní - ne-e.

Ano tak nejak to tak vnimam taky.
Hlavne mam potrebu aby mi v noci funel na zada jinak se mi blbe spi :-).
Ovsem on umi manzel takovou chrapci hymnu ze ani ty spunty nekdy nepomuzou.
Tak to se potichu vytratim a nad ranem az je klid vratim. Takove noci miva tak 2-3 do mesice podle toho jak moc je unaveny z prace.
Se spunty spavam uz 10 let nekdy jsou ale k nicemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
20.11.14 23:30

Teda koukam kolik z vas chce spat oddelene a vyhovuje jim to. Moji rodice spali oddelene ( kvuli chrapani a prevalovani ) a ja si vzpominam, ze jako diteti mi to docela vadilo. Mela jsem zafixovane, ze rodice patri k sobe. Takze my spime klasicky v loznici spolu a snad to tak i zustane :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
20.11.14 23:45

Musela jsem nakouknout do diskuse, protože poslední příspěvek byl těsně pod tím z diskuse „kde spí váš pes?“ :mrgreen: :mrgreen:. Ale koukám, že to není vtip, tak rovnou odpovím- spíme na manželské posteli v ložnici. Akorát prvních pár měsíců po druhém porodu jsem spala na gauči, protože mě z nějakého důvodu na tvrdší posteli hrozně bolela pánev v oblasti stydké kosti, na měkkém gauči ležet šlo (v ložnici jsem nechala s manželem i mimino :mrgreen:).

Jinak bych obecně oddělené spaní zas tak nedémonizovala, jako že konec vztahu apod., dříve to bývalo běžné, ale hlavní, myslím, je, že to musí být na základě dohody a souhlasu obou, aby to nijak nenarušovalo vztah. Takže nevymýšlet přiblblé výmluvy typu wifi :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí