Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se přiznám, že oddělené lože je pro mě první krok k rozvodu (rozchodu)…prostě se ti dva odcizí a jde to dříve či později do kopru.
DOkonce si to myslím až tak, že když jsem ještě byla těhotná a přítel mezi řečí prohodil, že až se malej narodí, tak se na čas odstěhuje na gauč, aby se vyspal, tak jsem mu velice důrazně vysvětlila, že jen přes moji mrtvolu
že jsem ochotná jakýchkoliv ústupků, špuntů do uší a nevím čeho všeho, ale že z ložnice se neodstěhuje ani boha…
možná je to blbost, ale já to tak cítím.
Jako že se občas někdo zasekne v obýváku u telky, až tam usne, to neřeším, ale dlouhodobé rozdělení spaní - ne-e.
@Anonymní píše:
podle mne zakladem vztahu a toho proc spolu chteji dva byt je to spolecne usinani a probouzeni… pokud ani v tomto vztah neplni svou funkci, tak je to o nicem a neco je tam hodne spatne
No tobe taky dekuji za nazor. Promyslim rozvod z duvodu oddeleneho spani i kdyz je vse jinak v pohode
@Mar__tanka1983 píše:
Já se přiznám, že oddělené lože je pro mě první krok k rozvodu (rozchodu)…prostě se ti dva odcizí a jde to dříve či později do kopru.
DOkonce si to myslím až tak, že když jsem ještě byla těhotná a přítel mezi řečí prohodil, že až se malej narodí, tak se na čas odstěhuje na gauč, aby se vyspal, tak jsem mu velice důrazně vysvětlila, že jen přes moji mrtvoluže jsem ochotná jakýchkoliv ústupků, špuntů do uší a nevím čeho všeho, ale že z ložnice se neodstěhuje ani boha…možná je to blbost, ale já to tak cítím.
Jako že se občas někdo zasekne v obýváku u telky, až tam usne, to neřeším, ale dlouhodobé rozdělení spaní - ne-e.
Dekuji
aspon mam ujisteni ze nejsem nenormalni
@Anonymní píše:
No tobe taky dekuji za nazor. Promyslim rozvod z duvodu oddeleneho spani i kdyz je vse jinak v pohode
oddělené spaní je náhodou bezva. neslyšíš chrápání, čteš si, kdy chceš..
@Anonymní píše:
No to je blbost, hlavní důvod to být nemůže. Ale v pořádku to není, pokud to aspoň jednomu vadí. Musíte si o tom promluvit a přijít na podstatu problému. Samotné oddělené spaní na rozvod není. Na rozvod je nekomunikace a to, že se sobě vyhýbáte.
@Anonymní píše:
nu tak očividně tě to trápí dost na to, abys to tu řešila, takže se nediv, když ti někdo napíše takový názor…
edit: samotné oddělené spaní na rozvod zřejmě nebude, ale pokud v tom není zdravotní důvod, tak bych se zamýšlela nad tím, proč se mnou už partner nechce spát v jedné posteli…hodně bych se zamýšlela, a pokud by mi to nebyl schopen nebo ochoten vysvětlit, tak bych to v duchu brala jako začátek konce ![]()
Příspěvek upraven 20.11.14 v 18:17
Můj manžel se odstěhoval z ložnice už dávno. Spí v budoucím pokojíčku dcery na matraci na zemi a je spokojený. Prý ho dcera budí a on se chce vyspat do práce a já na něj v noci sahám a to on nesnáší. Už od začátku vztahu spíme každý hezky na své půlce postele a když bych přilezla k němu, tak bude nevrlý a vyžene mě.
@Anonymní píše:
to myslíš vážně?
Samozrejme to nemyslim vazne s tim rozvodem. Jen to vyznelo ze je vztah od zakladu spatne
Spime v jedne posteli, oddelene od ditete, se psem, ktery zabira nejvic mista…a v pohode
@Anonymní píše:
Samozrejme to nemyslim vazne s tim rozvodem. Jen to vyznelo ze je vztah od zakladu spatne
A proč je špatně? Protože chlap s tebou nespí v posteli?
Můj občas taky ne. Když se k nám nastěhuje nejmladší a roztahuje se tak, že se nevyspíme nikdo.
Já vím, že se vyspat potřebuje, tak odchází. Vyklízí jednoduše pole.
Respektuji to.
Respektuješ ty svého muže?
Jsi si jista, že mu třeba nevadí děti v posteli, nebo to noční buzení se na kojení, přebalování apod? Že se s tebou třeba o tom nedá bavit, tak raději volí to nejmenší zlo a vymlouvá se?
@berry4 píše:
A proč je špatně? Protože chlap s tebou nespí v posteli?
Můj občas taky ne. Když se k nám nastěhuje nejmladší a roztahuje se tak, že se nevyspíme nikdo.
Já vím, že se vyspat potřebuje, tak odchází. Vyklízí jednoduše pole.
Respektuji to.
Respektuješ ty svého muže?
Jsi si jista, že mu třeba nevadí děti v posteli, nebo to noční buzení se na kojení, přebalování apod? Že se s tebou třeba o tom nedá bavit, tak raději volí to nejmenší zlo a vymlouvá se?
No kdyby to bylo obcas tak me to nevadi a respektuju to. Kdyz byl syn mimino spal s nami a problem nebyl, a je opet pripraven na to ze kdyz prijde tata do postele, poputuje k sobe a problem nema.
v nocnim kojeni problem nebude. To ani nerozsvedcim a nakojim aniz by o tom nekdo vedel. A prebaluju az rano. Kdyby mi rovnou rek ze nu to tak vyhovuje tak se s tim asi smirim. Mozna v tom vyhledavam zbyzecne komplikovane vysvetleni a nakonec to treba bude proste.
V tom to neni. Vetsinou jenom pracuje nebo cuci na sport. Nez se narodila dcera tak problem nebyl. Kdyz byl syn mimino spal s nama v posteli. Pak spal u sebe a vystridalo ho mimino. Takze to bylo stejne. Asi vyuzil prostoru a chce mit klid no. Ale mrzi to. Vzdy jsem myslela ze oddelene spani je u starsich lidi a chlapu co chrapou