Kde spí váš partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.11.14 17:53
@magion píše:
No, pokud to není nic horšího, tak bych tipovala, že prostě chce něco dělat na PC, u čeho buď nechce svědky (což nemusí být zrovna nic strašnýho, někdo se třeba stydí hrát před druhýma infantilní hry), nebo má pocit, že by tím budil, nebo obojí…

Anebo je jako spousta ženských tady a prostě rád spí sám, akorát to nechce říct otevřeně. Kdyby to byl ten případ - že mu prostě vyhovuje víc spát sám, a nic dalšího za tím není, jen ta osobní pohoda, dokázala bys to přijmout? Nebo by ti to bylo líto?

Příspěvek upraven 20.11.14 v 17:47

V tom to neni. Vetsinou jenom pracuje nebo cuci na sport. Nez se narodila dcera tak problem nebyl. Kdyz byl syn mimino spal s nama v posteli. Pak spal u sebe a vystridalo ho mimino. Takze to bylo stejne. Asi vyuzil prostoru a chce mit klid no. Ale mrzi to. Vzdy jsem myslela ze oddelene spani je u starsich lidi a chlapu co chrapou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31313
20.11.14 17:55

Já se přiznám, že oddělené lože je pro mě první krok k rozvodu (rozchodu)…prostě se ti dva odcizí a jde to dříve či později do kopru.
DOkonce si to myslím až tak, že když jsem ještě byla těhotná a přítel mezi řečí prohodil, že až se malej narodí, tak se na čas odstěhuje na gauč, aby se vyspal, tak jsem mu velice důrazně vysvětlila, že jen přes moji mrtvolu :mrgreen: že jsem ochotná jakýchkoliv ústupků, špuntů do uší a nevím čeho všeho, ale že z ložnice se neodstěhuje ani boha…

možná je to blbost, ale já to tak cítím.
Jako že se občas někdo zasekne v obýváku u telky, až tam usne, to neřeším, ale dlouhodobé rozdělení spaní - ne-e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 17:57
@kouřící králík píše:
V posteli, a někdy doma

Dik za radu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.14 17:58
@Anonymní píše:
podle mne zakladem vztahu a toho proc spolu chteji dva byt je to spolecne usinani a probouzeni… pokud ani v tomto vztah neplni svou funkci, tak je to o nicem a neco je tam hodne spatne

No tobe taky dekuji za nazor. Promyslim rozvod z duvodu oddeleneho spani i kdyz je vse jinak v pohode

• Citovat
  • Upravit
4984
20.11.14 18:01
@Mar__tanka1983 píše:
Já se přiznám, že oddělené lože je pro mě první krok k rozvodu (rozchodu)…prostě se ti dva odcizí a jde to dříve či později do kopru.
DOkonce si to myslím až tak, že když jsem ještě byla těhotná a přítel mezi řečí prohodil, že až se malej narodí, tak se na čas odstěhuje na gauč, aby se vyspal, tak jsem mu velice důrazně vysvětlila, že jen přes moji mrtvolu :mrgreen: že jsem ochotná jakýchkoliv ústupků, špuntů do uší a nevím čeho všeho, ale že z ložnice se neodstěhuje ani boha…možná je to blbost, ale já to tak cítím.
Jako že se občas někdo zasekne v obýváku u telky, až tam usne, to neřeším, ale dlouhodobé rozdělení spaní - ne-e.

Dekuji :kytka: aspon mam ujisteni ze nejsem nenormalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.14 18:04
@Anonymní píše:
No tobe taky dekuji za nazor. Promyslim rozvod z duvodu oddeleneho spani i kdyz je vse jinak v pohode

oddělené spaní je náhodou bezva. neslyšíš chrápání, čteš si, kdy chceš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
20.11.14 18:05
@Anonymní píše:

No to je blbost, hlavní důvod to být nemůže. Ale v pořádku to není, pokud to aspoň jednomu vadí. Musíte si o tom promluvit a přijít na podstatu problému. Samotné oddělené spaní na rozvod není. Na rozvod je nekomunikace a to, že se sobě vyhýbáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31313
20.11.14 18:08
@Anonymní píše:

nu tak očividně tě to trápí dost na to, abys to tu řešila, takže se nediv, když ti někdo napíše takový názor…
edit: samotné oddělené spaní na rozvod zřejmě nebude, ale pokud v tom není zdravotní důvod, tak bych se zamýšlela nad tím, proč se mnou už partner nechce spát v jedné posteli…hodně bych se zamýšlela, a pokud by mi to nebyl schopen nebo ochoten vysvětlit, tak bych to v duchu brala jako začátek konce :nevim:

Příspěvek upraven 20.11.14 v 18:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
20.11.14 18:10

Můj manžel se odstěhoval z ložnice už dávno. Spí v budoucím pokojíčku dcery na matraci na zemi a je spokojený. Prý ho dcera budí a on se chce vyspat do práce a já na něj v noci sahám a to on nesnáší. Už od začátku vztahu spíme každý hezky na své půlce postele a když bych přilezla k němu, tak bude nevrlý a vyžene mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
20.11.14 18:12
@Anonymní píše:

8o to myslíš vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
20.11.14 18:18
@kouřící králík píše:
V posteli, a někdy doma
:lol: beru zpet, hul dal :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 18:19

Samozrejme to nemyslim vazne s tim rozvodem. Jen to vyznelo ze je vztah od zakladu spatne

• Citovat
  • Upravit
38135
20.11.14 18:20

Spime v jedne posteli, oddelene od ditete, se psem, ktery zabira nejvic mista…a v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
20.11.14 18:31
@Anonymní píše:
Samozrejme to nemyslim vazne s tim rozvodem. Jen to vyznelo ze je vztah od zakladu spatne

A proč je špatně? Protože chlap s tebou nespí v posteli?
Můj občas taky ne. Když se k nám nastěhuje nejmladší a roztahuje se tak, že se nevyspíme nikdo.
Já vím, že se vyspat potřebuje, tak odchází. Vyklízí jednoduše pole.
Respektuji to.
Respektuješ ty svého muže?
Jsi si jista, že mu třeba nevadí děti v posteli, nebo to noční buzení se na kojení, přebalování apod? Že se s tebou třeba o tom nedá bavit, tak raději volí to nejmenší zlo a vymlouvá se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 18:38
@berry4 píše:
A proč je špatně? Protože chlap s tebou nespí v posteli?
Můj občas taky ne. Když se k nám nastěhuje nejmladší a roztahuje se tak, že se nevyspíme nikdo.
Já vím, že se vyspat potřebuje, tak odchází. Vyklízí jednoduše pole.
Respektuji to.
Respektuješ ty svého muže?
Jsi si jista, že mu třeba nevadí děti v posteli, nebo to noční buzení se na kojení, přebalování apod? Že se s tebou třeba o tom nedá bavit, tak raději volí to nejmenší zlo a vymlouvá se?

No kdyby to bylo obcas tak me to nevadi a respektuju to. Kdyz byl syn mimino spal s nami a problem nebyl, a je opet pripraven na to ze kdyz prijde tata do postele, poputuje k sobe a problem nema.
v nocnim kojeni problem nebude. To ani nerozsvedcim a nakojim aniz by o tom nekdo vedel. A prebaluju az rano. Kdyby mi rovnou rek ze nu to tak vyhovuje tak se s tim asi smirim. Mozna v tom vyhledavam zbyzecne komplikovane vysvetleni a nakonec to treba bude proste.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky