Kde spí váš partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10248
20.11.14 17:12

V těhotenství jsem ráda spala sama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
20.11.14 17:12
@Anonymní píše:
Ahoj, radsi anonymne.
Ozivuji diskusi, protoze uz nevim jestli jsem OK. :lol:
s manzelem mame 2deti a v lete jsme se prestehovali do vetsiho bytu (meli jsme garsonku, ted velky 2kk). Na zacatku byl v obyvaku na rozkladacich matrackach kvuli kratkemu kabelu na internet a spal tam. Sliboval ze se pristehuje za mnou do loznice az bude wifi. Ok wifi je spi tam dal. Pak zas vymyslel ze se boji aby pri nocnim kojeni nezalehl mimi. Pak se ke me nastehoval i starsi syn, tak byla vymluva ze by se nevesel. Aktualne je to vymluva ze nas nechce obtezovat budikem kdyz vztava do prace. :roll: ma smysl ho dal premlouvat? Sex mame normalne a pak si jdu vedle. :nevim: ale pripada mi ze se odcizujem :(

Mě osobně připadá, že to není dobře, já myslím, že rodiče patří do ložnice, děti do pokojíčku, když pominu nemoc dětí. Tvému muži, ale nikdo z nás do hlavy nevidí, jaký má důvod, tak těžko radit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
20.11.14 17:14
@Anonymní píše:
Vetsinou u toho usne. Ale to bohuzel neni uz aktualni vymluva

Tak mu řekni, že tě budík neruší a že chceš, aby spal s tebou v posteli. Že ti prostě vadí a přijde divný, že spí jinde.
Mě by to vadilo, kdyby se chlap tak separoval. Chápala bych to jednou za čas, na střídačku, aby ses vyspala ty nebo on, odpočnout od nočního vstávání, ale takhle? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
20.11.14 17:19

Spím s manželem v posteli, ale dala bych království za to, kdybych mohla spát sama v obýváku. Manžel za posledních 10 let 25 kg přibral, čímž začal chrápat a jeho záliba rozvalit se po celé posteli, nebo ještě lépe po mně (a drtit mi tím záda) ho neopustila :zed: :zed: :zed:. Po probdělé noci jsem jako zmlácený pes, bolí mě celý člověk. Ale jakmile řeknu, že se jdu vyspat do obýváku, nastává hádka a obviňování, že mám někoho jiného. Na to nemám nervy, tak trpím v ložnici dál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
20.11.14 17:20

Zakladatlko, četla jsem Tvůj úvodní příspěvek a asi bych trvala na nějakém rozumném vysvětlení, proč chodí spát jinam. Co mu vlastně vadí? Co mu chybí v ložnici a najde to v karavanu vedle domu? :nevim: Mrzelo by me to a chtěla bych to vyřešit minimalne rozumným argumentem proč? :think:
Jinak já spim s manželem v ložnici, a není nic krasnejsiho než se ráno probudit a pritulit se k milovanému člověku :srdce: občas se stane ze když se pohadame, tak si vezmu perinu, a jdu si lehnout do obyvaku a mám klid ale to je jen výjimečně a není to pravidlem. Přišlo by mi to zvlastni, a takový vztah bych nechtěla.
Může mu třeba vadit ta televize chce se dívat treba do noci a Tebe jak říká s to ruší, nekde ale bude zakopany pes! A já bych chtěla prostě vědět kde? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
20.11.14 17:21

@tterka
tak mu řekni, že chrápe jako dřevorubec a že je tlustej jak čuně, že se nevejdeš ani do postele, ať se sebou začne něco dělat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.11.14 17:44

Spi v obyvaku, ja s dcerou v loznici. Jak se nevyspi, tak je marnej. Ale hlavni duvod je ten, ze dcera ma ted papirove spani a kazde nase otoceni ji budi. Tak ji budim ted jenom ja, nez oba. Ale ted o vikendu ji jedem koupit vybaveni do pokojiku, posupe do sveho klidu a manzel zpet do loze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
20.11.14 17:45
@Lejaa píše:
@tterka
tak mu řekni, že chrápe jako dřevorubec a že je tlustej jak čuně, že se nevejdeš ani do postele, ať se sebou začne něco dělat!!

Já mu to říkala už 1000×, ale je to naprosto nechápavý tvor :zed:. Naopak ho ještě vytáčí, když já o sebe pečuji, cvičím a vážím prakticky stejně, jako když jsme se brali (ještě jsem mezi tím zvládla dvě těhotenství).
Totální ignorant :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
20.11.14 17:45
@Anonymní píše:
Ahoj, radsi anonymne.
Ozivuji diskusi, protoze uz nevim jestli jsem OK. :lol:
s manzelem mame 2deti a v lete jsme se prestehovali do vetsiho bytu (meli jsme garsonku, ted velky 2kk). Na zacatku byl v obyvaku na rozkladacich matrackach kvuli kratkemu kabelu na internet a spal tam. Sliboval ze se pristehuje za mnou do loznice az bude wifi. Ok wifi je spi tam dal. Pak zas vymyslel ze se boji aby pri nocnim kojeni nezalehl mimi. Pak se ke me nastehoval i starsi syn, tak byla vymluva ze by se nevesel. Aktualne je to vymluva ze nas nechce obtezovat budikem kdyz vztava do prace. :roll: ma smysl ho dal premlouvat? Sex mame normalne a pak si jdu vedle. :nevim: ale pripada mi ze se odcizujem :(

No, pokud to není nic horšího, tak bych tipovala, že prostě chce něco dělat na PC, u čeho buď nechce svědky (což nemusí být zrovna nic strašnýho, někdo se třeba stydí hrát před druhýma infantilní hry), nebo má pocit, že by tím budil, nebo obojí…

Anebo je jako spousta ženských tady a prostě rád spí sám, akorát to nechce říct otevřeně. Kdyby to byl ten případ - že mu prostě vyhovuje víc spát sám, a nic dalšího za tím není, jen ta osobní pohoda, dokázala bys to přijmout? Nebo by ti to bylo líto?

Příspěvek upraven 20.11.14 v 17:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.11.14 17:46

My spíme spolu, v ložnici, s námi i malý :nevim: neumim si představit oddělený spánek, já se ráda tulím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109560
20.11.14 17:47
@Anonymni píše:
Tak me prijde „normalni“, kdyz spi partneri spolu v jedny posteli. Chvili po porodu muj manzel spaval v obyvaku. Nejdriv mi to nevadilo, ba naopak. Mala casto plakala, tak jsem chapala, ze se potrebuje vyspat do prace. Ale po par tydnech/mesicich, kdyz uz mala spavala v pohode, mi bylo zatracene smutno. Chtela jsem zpet sveho muze ve spolecene loznici-ve spolecne posteli! :-) Promluvila jsem s nim a od te doby usiname zase spolu.
Ja si proste myslim, ze kdyz se dva lidi miluji a jsou spolu stastny, meli by mit i spolecnou loznici. Usinat vedle sebe, probouzet se vedle sebe. To je muj nazor. Pokud to nekomu vyhovuje jinak, prosim.:-)Lauro - byt tebou, tak bych s nim promluvila a jasne mu rekla, ze bys byla hrozne rada, aby spal s tebou a NIKAM NEODCHAZEL. Ze te to moc trapi atd.. Snad pochopi…
Drzim palce, Jana.

podle mne zakladem vztahu a toho proc spolu chteji dva byt je to spolecne usinani a probouzeni… pokud ani v tomto vztah neplni svou funkci, tak je to o nicem a neco je tam hodne spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.14 17:48

V posteli, a někdy doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
20.11.14 17:51

Partner spi se synem, ja v jine mistnosti. Vyhovuje to všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
20.11.14 17:53
@Anonymní píše:
podle mne zakladem vztahu a toho proc spolu chteji dva byt je to spolecne usinani a probouzeni… pokud ani v tomto vztah neplni svou funkci, tak je to o nicem a neco je tam hodne spatne

Společně usínání ještě ani ne tolik jako schopnost si promluvit a vyjasnit si věci. Pokud ona neví, proč on spí jinde a on si jen vymýšlí výmluvy, tak asi bude problém někde jinde než v probouzení v obýváku. Buď dotazovatelka chrápe, nebo si chlap píše v noci smsky s milenkou. Nebo z obýváku v noci utíká oknem. :mrgreen: Nevím, každopádně dostala bych to z něj, sám by si přece oddychl, kdyby nemusel kecat a mohl to říct natvrdo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 17:53
@magion píše:
No, pokud to není nic horšího, tak bych tipovala, že prostě chce něco dělat na PC, u čeho buď nechce svědky (což nemusí být zrovna nic strašnýho, někdo se třeba stydí hrát před druhýma infantilní hry), nebo má pocit, že by tím budil, nebo obojí…

Anebo je jako spousta ženských tady a prostě rád spí sám, akorát to nechce říct otevřeně. Kdyby to byl ten případ - že mu prostě vyhovuje víc spát sám, a nic dalšího za tím není, jen ta osobní pohoda, dokázala bys to přijmout? Nebo by ti to bylo líto?

Příspěvek upraven 20.11.14 v 17:47

V tom to neni. Vetsinou jenom pracuje nebo cuci na sport. Nez se narodila dcera tak problem nebyl. Kdyz byl syn mimino spal s nama v posteli. Pak spal u sebe a vystridalo ho mimino. Takze to bylo stejne. Asi vyuzil prostoru a chce mit klid no. Ale mrzi to. Vzdy jsem myslela ze oddelene spani je u starsich lidi a chlapu co chrapou :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky