Kde spí váš partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.11.14 13:40

Tak vcera jsme o tom mluvili a prej mu to taky nevyhovuje tak jak to je. Asi ho zastrelim. Vsem diky za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
856
21.11.14 14:11
:lol: :lol: No tak to je teda dobrý… takže byl nakonec v nedobrovolném exilu.
@Anonymní píše:
Tak vcera jsme o tom mluvili a prej mu to taky nevyhovuje tak jak to je. Asi ho zastrelim. Vsem diky za rady :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.14 16:01
@magion píše: :lol: :lol: No tak to je teda dobrý… takže byl nakonec v nedobrovolném exilu.

Vubec ne, zas mele blbiny :lol:

• Citovat
  • Upravit
856
22.11.14 01:21
@Anonymní píše:
Vubec ne, zas mele blbiny :lol:

Jo jo, trpí bludama, zřejmě díky ozáření wifinou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.14 12:58
@magion píše:
Jo jo, trpí bludama, zřejmě díky ozáření wifinou :mrgreen:

Presne. A televizi :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.15 03:15

Tak jsem dospela k prozreni. Od naposledy co jsem ozivovala diskusi uz pak muz spal chvili v loznici. A ja po tak velkem odlouceni uz jsem rozmazlena, ze mam svoje misto, muzu se roztahovat jak chci, muzou prijit i deti. A navic mi tu nikdo nechrape. Tak kdyz dnes prisel s tim ze se dnes vyspi opet vedle, byla jsem vlastne rada. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
278
25.1.15 04:09

mně to tak chybí

Spím deset měsíců bokem, a chybí mi to, prý se můžu vrátit, ale a ale a ale, tak jsem bokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
25.1.15 06:34
@Anonymní píše:
Tak jsem dospela k prozreni. Od naposledy co jsem ozivovala diskusi uz pak muz spal chvili v loznici. A ja po tak velkem odlouceni uz jsem rozmazlena, ze mam svoje misto, muzu se roztahovat jak chci, muzou prijit i deti. A navic mi tu nikdo nechrape. Tak kdyz dnes prisel s tim ze se dnes vyspi opet vedle, byla jsem vlastne rada. :mavam:

Můj chlap spí v obýváku už rok, návrat, až bude malý slušně spát (snad se toho dočkáme) a pak určitě až se nastěhujeme do většího, kde bude mít prtě svůj pokoj.
Na jednu stranu jsem ráda, že se můžu roztahovat, nikdo mi nefuní do ucha, ale zase chybí mi ty společná otlačená rána. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
25.1.15 07:28

Nedokážu si představit, že by můj muž spal jinde, než já, hrozně by mi chyběl. Pokud bych neměla prostor na dětský pokoj, tak bych raději nechala dítě samotné v ložnici a spala s manželem v obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tímeaaa
25.1.15 07:41
@barca77 píše:
Nedokážu si představit, že by můj muž spal jinde, než já, hrozně by mi chyběl. Pokud bych neměla prostor na dětský pokoj, tak bych raději nechala dítě samotné v ložnici a spala s manželem v obýváku.

asi tak, taky to moc nechápu… podle mě fungující vztah takhle fungovat nemá, to je jenom přežívání :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20777
25.1.15 07:50

@Tímeaaa Proč by neměl fungovat vztah s oddelenymi loznicemi? Každý to máme nastavené jinak. Co nevyhovuje jednomu, vyhovuje druhé mu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
25.1.15 07:57
@Tímeaaa píše:
asi tak, taky to moc nechápu… podle mě fungující vztah takhle fungovat nemá, to je jenom přežívání :nevim:

Myslim si to same. Taky si nedovedu predstavit, ze bychom spali kazdy jinde.. :think: pritel sice dela jen nocni, takze noci spolu stejne moc netravime, ale stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.1.15 08:05

Společné spaní je něco, čeho jsme se od narození dítěte odmítli vzdát, věděli jsme, že by to naším vztahem hodně zamávalo. Někdy to teda bylo o nervy, ale vydrželi jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85911
25.1.15 08:14
@Tímeaaa píše:
asi tak, taky to moc nechápu… podle mě fungující vztah takhle fungovat nemá, to je jenom přežívání :nevim:

Blbost. Vyhovuje nam to uz deset let. Stridame oddelene a spolecne spani, lip se vyspime oddelene. Co nevyhovuje vam, muze vyhovovat jinemu :kytka

Navic ja jdu spat a manzel jde spat o dve hodiny pozdeji, stejne ho v te spolecne posteli ani nezaznamenam, krome toho, ze me budi prevalovanim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
25.1.15 08:46
@Tímeaaa píše:

To je hloupost, spíme oddělene skoro rok a oběma nám velice vyhovuje. Navzájem se nebudíme a chlap může usínat u tv, což mě teda hodně vadilo…
A nemyslím si, že bychom se snad kvůli tomu méně milovali :mrgreen: Náš intimní život taky funguje tak jak má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí