Kde spí váš partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
22.3.11 11:32
Evulka33 píše:
Téééda dámy, obdivuju vás všechny, které máte dobrovolně oddělené lože…to já trpím, když je doma TD a jeden z nás trucuje na gauči…byť třeba jen jednu noc. Hrozím se toho, až jednou budou děti a můj drahý se bude třeba stěhovat jinam, aby se pořádně vyspal… :-? My se oba v noci rádi tulíme :hug:

každý jsme jiný, proti gustu žádný dišputát ;) my se taky rádi tulíme ale občas se taky rádi vyspíme bez omezování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.3.11 13:54

Ahoj,nečetla jsem celou diskuzi ani coti radí holky,ale napadá mě,jestli tvůj manžel(přítel)není samotář :nevim: Já mám jednoho doma a neříkám že pořád,ale občas spí taky v obýváku.Ze začátku jsem ho tahala do ložnice,bylo mi smutno a neměla jsem se ke komu přitulit,ale pak jsem nad tím mávla rukou a dopřávám mu pocit soukromí :-D A dneska to bude už 4 den,co má období spaní na gauči :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.3.11 08:52
Evulka33 píše:
Téééda dámy, obdivuju vás všechny, které máte dobrovolně oddělené lože…to já trpím, když je doma TD a jeden z nás trucuje na gauči…byť třeba jen jednu noc. Hrozím se toho, až jednou budou děti a můj drahý se bude třeba stěhovat jinam, aby se pořádně vyspal… :-? My se oba v noci rádi tulíme :hug:

Jo, taky jsme se rádi přitulili. Pak přišly děti a věř, že když už třetí rok noc co noc vstávám k dětem každou hodinu či dvě, pak jsem ráda za každou chvilku, kdy se můžu pohodlně rozvalit a pospat si.
Momentálně jsem ve stavu, kdy bych dala království za to, kdybych se mohla vyspat nerušeně aspoň tři hodiny tahem a sama! Tj. bez dětí, bez muže..... SAMA a dlouho :cry:
Ale jako svobodná či bezdětná bych si oddělené lože taky nedovedla představit. Přišlo to samo a bylo to potřeba. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
23.3.11 09:07

Ahoj,
dokud jsem byla mladá a bezdětná, tak jsem taky chtěla muže v posteli a spát spolu. Dokonce mi vadilo, když usnul na gauči a já to brala jako křivdu. No dneska jsem ráda, když na tom gauči spí nebo tam jdu kolikrát i já. Pořádně jsem nespala snad skoro dva roky. Napřed řvali celý noci děti, ty se teda budí pořád a do toho začal chrápat manžel. No a když strávím půl noci strkáním do něj ať nechrápe a druhou půlku uklidňováním dětí, a pak nevyspalá celý den lítám kolem dětí, tak na to fakt nemám. Prostě chci spát!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.3.11 09:18
Laaja píše:
Ahoj,
dokud jsem byla mladá a bezdětná, tak jsem taky chtěla muže v posteli a spát spolu. Dokonce mi vadilo, když usnul na gauči a já to brala jako křivdu. No dneska jsem ráda, když na tom gauči spí nebo tam jdu kolikrát i já. Pořádně jsem nespala snad skoro dva roky. Napřed řvali celý noci děti, ty se teda budí pořád a do toho začal chrápat manžel. No a když strávím půl noci strkáním do něj ať nechrápe a druhou půlku uklidňováním dětí, a pak nevyspalá celý den lítám kolem dětí, tak na to fakt nemám. Prostě chci spát!!!

Přesně tak! Buď ráda, že si to odbydeš jedním vrzem. Já už nespím třetí rok (2 roky s dcerou, te´d už 9 měsíců se synem) :zed: a minimálně rok to ještě potrvá. Doufám, že než si pořídíme třetí, tak si dáme aspoň rok pauzu, ať se přednaspím do foroty :lol:
Ale to přitulení v noci mi chybí. To zas jo :-? Ale fungovat musím, takže potřeba klidného spánku zvítězí nad potřebou spočinout chlapovi v náruči :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
24.3.11 10:07
LauraS. píše:
Tak jsem to z nej vytahla a happy end se nekona. :cry:
Pry to mezi nami nema cenu, nejsme spolu stastni atd. No, nerekl nic proto, ze pry mel obavy z nasledku (???) a nechtel ublizit. Pry bychom se meli rozejit, ale nechce, abych se odstehovala pryc (???). Musim rict, ze jsem z toho zcela paf. Neco tusit a vedet je holt o necem jinem.
Netusim, opravdu netusim, jak na tohle reagovat ???
Mam pocit, jakoby se mi pred ocima nahle rozpadla rodina. Vlastne to tak je. Vzdyt jeste pred kratkou dobou tak planoval do budoucna ???

Pro ty co nedočetly, tak zakladatelka to z něj už dostala a nedopadlo to dobře :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karla7
24.3.11 22:43

.. a že je diskuse 2 roky stará :lol:

• Citovat
  • Upravit
1435
24.3.11 22:55
LauraS. píše:
Jani - ja mu to tak rekla. Ale on na to v podstate nic nerika. Jen zesmutni a tak nejak pokrci rameny. Jednou rikal, ze mi tim ublizovat rozhodne nechce. A ze nevi proc.
hkac - u nas jsem taky ja ten, ktery ma lehke spani. Proto me take rusi treba ta televize. Partner zato spi jak poleno, na nic nereaguje - ani na brecici dite nebo budik. Opravdu na nic. Tak nemyslim, ze bych ho necim mohla rusit. Nic me nenapada :(

a nepřemejšlela si o milence?promiň je to asi blbost,ale bylo to první co mě napadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
25.3.11 15:13
Karla7 píše: .. a že je diskuse 2 roky stará :lol:

A to se nesmí? Ozvat se po 2 letech na stejnou diskuzi? 8-o Proč ji neoživit? Moc dobře si pamatuju, když jsme to tady řešily. Jen mě teď šokovalo, že to je už dva a půl roku. Ten čas tak strašně rychle letí… (Tehdy jsem měla ročního prcka, dneska už jí budou tři a v ložnici další skoro roční… A já stále spím na odděleném loži :lol: ) Zajimalo by mě, co noého u zakladatelky - jak to doma dopadlo?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 17:01

Ahoj, radsi anonymne.
Ozivuji diskusi, protoze uz nevim jestli jsem OK. :lol:
s manzelem mame 2deti a v lete jsme se prestehovali do vetsiho bytu (meli jsme garsonku, ted velky 2kk). Na zacatku byl v obyvaku na rozkladacich matrackach kvuli kratkemu kabelu na internet a spal tam. Sliboval ze se pristehuje za mnou do loznice az bude wifi. Ok wifi je spi tam dal. Pak zas vymyslel ze se boji aby pri nocnim kojeni nezalehl mimi. Pak se ke me nastehoval i starsi syn, tak byla vymluva ze by se nevesel. Aktualne je to vymluva ze nas nechce obtezovat budikem kdyz vztava do prace. :roll: ma smysl ho dal premlouvat? Sex mame normalne a pak si jdu vedle. :nevim: ale pripada mi ze se odcizujem :(

• Citovat
  • Upravit
682
20.11.14 17:07

Můj spí taky odděleně.. Začala to kvůli těhotenství, pak ho budila malá… Spí tam přes tři roky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
20.11.14 17:10

Spíme normálně v ložnici, zatím i se synem. Ten pak poputuje do pokojíčku. Nevím, proč by měl spát vedle :nevim: To potřebuje net i ve spánku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
20.11.14 17:10
@Tečička píše:
Můj spí taky odděleně.. Začala to kvůli těhotenství, pak ho budila malá… Spí tam přes tři roky :nevim:

Proboha, snad se nebál, aby od tebe to těhotenství nechytil :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 17:11
@Lejaa píše:
Spíme normálně v ložnici, zatím i se synem. Ten pak poputuje do pokojíčku. Nevím, proč by měl spát vedle :nevim: To potřebuje net i ve spánku? :think:

Vetsinou u toho usne. Ale to bohuzel neni uz aktualni vymluva

• Citovat
  • Upravit
10248
20.11.14 17:11

Spí se mnou v posteli, kluci vedle postele v postýlkách, nad ránem každej s jedním v posteli, mezi náma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí