Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, sem naockovana od kamardaky, ze letosni serie je neco pro moje oko a ucho, ale v TV to nestiham(a manzel by me zabil, pokud bych na to chtela koukat - intous
) a na netu me vsechno presmerovava na voyo – kde se to da stahnout?
Na uloz.to vidim jen VM USA – diky za rady.
To by mě taky zajímalo
protože na voyo dávat dvě stovky za pár dílů manželek mi přijde zbytečné
Tak už to zase někdo smazal, ale byly tam ty díly 2013. Stahuju si to tam taky.
Asi to chce čekovat ulozto.cz
Já bych na to taky ráda koukala
V tv to stíhám minimálně a je to docela mazec ![]()
Na uloz.to to fakt neni.
Ale koukam, ze voyo jde na 7 dni zdarma - to bych mela stihnou, az manzel bude v praci ![]()
@Acinore píše:
datoid.cz
Mas to vyzkouseny? Ja jen at se neregistruju zbytecne…
@ne-silenamatka píše:
Na uloz.to to fakt neni.Ale koukam, ze voyo jde na 7 dni zdarma - to bych mela stihnou, az manzel bude v praci
je zdarma, ale až potom co si to na měsíc zaplatíš ![]()
@Nejhodnější píše:
je zdarma, ale až potom co si to na měsíc zaplatíš
A sakra - no nic, tak malej hold nebude mit tento mesic UM ![]()
@Jitmik píše:
Uloz.to. Dávají to tam hned v sobotu ráno
Dej mi fungujici link na jeden jedinej dil - fakt tam vidim jen VM ale USA - to nechci, ja chci nase Pepiky ![]()
@ne-silenamatka na www.edisk.cz bývá ten poslední díl. Ale jen pár dní než to smažou. A pozor! Dá se z toho stáhnout v jeden den akorát jedenkrát, jinak se to musí platit. A Výměnu manželek na Nově pak opakují vždy v sobotu odpoledne. Ty starší díly jedině na Voyo, jinde sehnat nejdou.
Dekuju vsem, uz to stahuju z datoid.cz, ale bohuzel dostupny jsou jen posledni 3.dily -neva, ja nevidela zatim zadnej… tesim se.
OT: taky sem tam nasla Krtecka ![]()
Ahoj mám pocit že to je i na www.sledujuserialy.cz ale občas jim to nefunguje musíš to zkoušet a je to úplně zadarmo