Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
dotaz je jasný. Potřebuji koupit dvoudílné plavky, je to sezonní zboží, takže kde je teď v Brně seženu? Zkusila jsem některé sporty, tam měli jen jednodílné. Přes internet je kupovat nechci.
Prosla bych obchody se spodnim pradlem. Ale asi ti nic jineho nez internet nezbude…
Taky ted shanim plavky v brne, zatim neuspesne. Zkusila jsem si je objednat zde eshop.triola.cz. Poslou ti je na prodejnu, kde si je muzes vyzkouset. Jen jim to tak tyden trva.
@Papuchalka píše:
V jake cenove relaci?
Já moc nemám přehled o cenách. Hledám nějaké takové průměrné, tak asi do 1000 Kč..
@Peťa.G píše:
Taky ted shanim plavky v brne, zatim neuspesne. Zkusila jsem si je objednat zde eshop.triola.cz. Poslou ti je na prodejnu, kde si je muzes vyzkouset. Jen jim to tak tyden trva.
Aha, díky za tip. Tak to v nejhorším zkusím takhle. Ještě mě teď napadlo, jestli by to takhle taky nešlo s Litexem.
V alfa pasázi na meste je litex a ještě jeden výrobce plavek.jen nevím, jestli 1000Kč není na plavky málo. jinak třeba na bazene v lužánkách je obchod s plavkami- mají tam velký výběr, ale jsou dražší.
@mistakemm píše:
Ahoj,
dotaz je jasný. Potřebuji koupit dvoudílné plavky, je to sezonní zboží, takže kde je teď v Brně seženu? Zkusila jsem některé sporty, tam měli jen jednodílné. Přes internet je kupovat nechci.
V Tescu Dornych vzadu nalevo od reklamací jsem vidĕla nĕjaké ve výprodeji.
Tak se vtírnu, potřebuju pro dcerku plavky, ale s nohavičkou, jelikož jsme po operaci a bude veliká jizva, kterou je potřeba chránit.
Tolik tipů, super. Zkusím do těch obchodů vyrazit, to určitě něco seženu. Díky všem ![]()
Ahoj, tak mám plavky
Trošku dražší než jsem chtěla, ale jsou pěkné, jsem spokojená. Byla jsem v tom obchodě v bazénu za Lužánkami a mají tam toho opravdu hodně.
@nataluska
Zkus se tam podívat, měli tam myslím i plavky pro děti.