Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi Tohle jsi tu vyčetla? já ne. Já se dočetla, že je třeba trestat VŠECHNY zloděje, pokud jde o přesnost. tedy neříkat - ted se řeší Babiš a na ostatní zapomeneme. Pokud se má řešit jeden zloděj, tak snad všichni, ne?
@Emimin7 píše:
A kde bereš, že to tak nebylo? Nesouhlasil jsem s Klausem, Paroubkem, Topolánkem, Rathem, Nečasem a spousty dalšími. Teď je tam Babiš, tak nesouhlasím s Babišem.
Proč se má řešit někdo jiný?
Rozdíl je jeden a to je ta mediální štvanice. nějak si nepamatuju za těch 25 let, že by se konala na kteréhokoliv z výše jmenovaných darebáků. A že to nejsou žádné nevinné lilie ani fialinky. zato to, co se děje ted, je až směšné. Pořád někdo křičí, že Babiš bude tohle a tamto, bude samoděržaví a vrhne nás do náruče Ruska, rozkrade a prodá a bude nás zavírat a nechávat vraždit. To je ten rozdíl. A nejlepší na tom je, že tyhle emoce neustále rozdmychávají ti správní demokraté, co nejsou schopni si přiznat porážku. A myslím, že když jsou tak plní strachu, co bude, tak mohli jít do vlády s ním a hledět mu na prsty, ne? Ale to ne, to raděj tedy at se spojí s komunisty. A to je podle vás správné jednání? my s ním nemluvíme, on je lump a tak ho necháme, at se spojí s dalšími lumpy.
@inkakřivák píše:
@Mango_Lassi Tohle jsi tu vyčetla? já ne. Já se dočetla, že je třeba trestat VŠECHNY zloděje, pokud jde o přesnost. tedy neříkat - ted se řeší Babiš a na ostatní zapomeneme. Pokud se má řešit jeden zloděj, tak snad všichni, ne?
Co se týče zloděju, mají se samozřejmě řešit všichni. Měl jsem na mysli řešení v rámci aktuální vlády. V takovém případě není důvod řešit, že minulá vláda vládla hrozně. Důležité je řešit aktuální vládu.
@Emimin7 Nechci řešit, jak vládla minulá vláda. To se změnit nedá. Ale chci řešit to, co se tu probírá kolem dokola - zlodějiny. Jestliže se tu někdo rozčiluje kvůli zlodějinám Babiše, pak by se měl stejně rozčilovat kvůli zlodějinám našich představitelů dřívějších. Nelze přece říci to bylo a ted řešíme Babiše. Budto patří zloděj do lochu, anebo nepatří. Když tam bude patřit jenom jeden, je zle.
A furt si myslím, že by celá ta demokratická opozice udělala stokrát líp, kdyby šla do vlády a hlídala ho, než takhle. V opozici neudělají vůbec nic.
@inkakřivák píše:
@Emimin7 Nechci řešit, jak vládla minulá vláda. To se změnit nedá. Ale chci řešit to, co se tu probírá kolem dokola - zlodějiny. Jestliže se tu někdo rozčiluje kvůli zlodějinám Babiše, pak by se měl stejně rozčilovat kvůli zlodějinám našich představitelů dřívějších. Nelze přece říci to bylo a ted řešíme Babiše. Budto patří zloděj do lochu, anebo nepatří. Když tam bude patřit jenom jeden, je zle.
A furt si myslím, že by celá ta demokratická opozice udělala stokrát líp, kdyby šla do vlády a hlídala ho, než takhle. V opozici neudělají vůbec nic.
To bylo ale řečeno ohledně samotného vládnutí „Ale co je na tom? Já souhlasím, že Kalousek je to samé. Teď ale vládnout nebude, tak se řeší Babiš.“
Co se týče zlodějen, tak se rozhodně mají řešit všichni. Např. ohledně Ratha jsem v minulosti diskutoval neustále.
@Emimin7 Konkrétně ohledně Drátha jsem já skeptik, že to celé půjde do pryč. Nevěřím, že půjde do lochu. Soud zamítne odposlechy, a bude vymalováno. Bože, kdyby mu tak aspon dodanili ty prachy, co tvrdil, že je zdědil po tatíkovi. Ale ty se nedaní, takže nic. Tak aspon aby z něj bratr vydyndal tu polovičku.
O Kaldovi si iluze nedělám taky, to je všech par. chantů futrál podlé mého.
A něco z jiného soudku - dívala jsem se, že Kalousek již není šéfem TOP, a přemýšlím, kterou stranu si vybere jako působiště ted. Nějak jsem nabyla pocitu, že je rezidentem komunistů nebo ČSSD - někam vleze, stranu rozloží a dovede téměř do hrobu a skončí. TOPku taky skoro pohřbil, s Pospíšilem v čele se nahoru nevyhrabou, tak kam to tipujete vy?
@Dračice 2 Ano vyzval je a ODS odmítla. Což je pochopitelné. Ale potom se nesmějí čílit s tím, že on si klidně bez nějakého vyjednávání sestavuje vládu. Jak a ským má vyjednávat, když s ním nikdo jednat nechce? To je zo, co mi vadí.
@Dračice 2 píše:
Jeje ještě jsem na něco zapomněla. To si děvčátka a chlapci přečtěte, to se pobavíte. Už tady máme totalitu! To je super co? To je přesně to, po čem všichni voliči ANO touží. Děkujeme vám všem voliči ANO Už se na to moc těšíme!http://forum24.cz/…apsal-uradu/
a to má být co
. Takovéhle výkřiky jsou dobré k čemu
a Babiše jsem nevolila ![]()
@Dračice 2 je to těžké když komouši jsou ve všech stranách. Padl komunismus a co politikům se nestalo vůbec nic, pěkně se překabátili a jede se dál
Co lidi chtěli tak si zvolili. Zase komouši dost spadli ![]()
@Dračice 2 píše:
Já neříkám, že jsi volila Babiše, ale jsou tady mnozí, kteří firmu p. Babiše ANO volili a ti kteří možná ne, tak jej velice důrazně obhajují. Ale je to jejich věc a jejich právo. Jsme v demokracii ne?(tedy ještě zatím) Když se podíváme co se děje ve sněmovně, tak už dlouho nebudeme. Chystá se tady vláda jedné strany jak to bylo před r.89. S podporou bývalých totalitních vládců KSČ (Teď si říkají KSČM jako by to nebylo jedno) a nedemokratického SPD. Takže to že někomu dali pokutu, za to, že si dovolil kritizovat p. Babiše je jen počátek vlády jedné strany. V minulém režimu, kdo se KSČ postavil byl potrestán. Nebyla svoboda slova, svoboda projevu. To nás tady plíživě a pomalu také čeká. Ovládnutí takřka všech ministerstev jako v r 1948, hlavně M. vnitra a M. spravedlnosti, potom všech novin a televizí a je to. Takže to je poděkování všem voličům firmy ANO. Není to namířeno přímo proti tobě. To se omlouvám.
Bohužel, vidím to stejně. Ale chápu postoje lidí, kteří jsou pod neustálou masírkou médií, které už patří AB. Taky jsem to kdysi vnímala jinak, až se mi dostalo informací
z jiných zdrojů, a to jsem nestačila zírat. Ono to chvíli potrvá, než lidé prohlédnou, ale to už bude zřejmě bohužel pozdě. ![]()
@Dračice 2 Ale samozřejmě že pochopila. ODS jsem volila, a vím, že by s Babišem nešli. Jenom se mi nelíbí to, že jednoduše řeknou - ne s ním do vlády nejdeme a nemá cenu o tom jednat - a pak křičí, že nechce jednat. Chápeš ten rozdíl? je to prostě štěkání na špatný strom. Oni nechtějí jednat - a jo, je to správné, vůči jejich voličům. Ale vči Babišovi jsou jejich řeči o jeho neochotě lež.
@Dračice 2 Tak pak se omlouvám, myslela jsem, že je k jednání pozval. Ale zase - aspon to nezdržuje ne? protože když někdo celou dobu prezentuje, že s Babišem ani po smrti, no tak má cenu ztrácet čas a zvát ho? Podle mne ne. Myslím si to.
Jo a včera mne pobavily ty řeči o rovnosti před zákonem - a tudíž povinnosti vydat Babiše. Jenom otázku mám malou, když jsme u té rovnosti. Vy ve vašem zaměstnání taky berete plný plat v případě nemoci, nemusíte do práce vůbec chodit a berete plný plat a nehrozí vám vyhazov, a v práci můžete chlastat a zpít se klidně do bezvědomí anebo tam sedět a hrát karty a - nic? Vážně jo? Tolik jen k té rovnosti,. A totéž - kolik lidí by bouralo v opilosti třeba 40 aut a - nic? Policie by musela hezky sepsat a pak by se žádalo, zda vás vydají nebo ne. A když nevydají, tak už vám do smrti nic nehrozí. Ani o řidičák nepřijdete a můžete klído pído chlastat a jezdit dál. Není ono to s tou rovností před zákonem divné?
@Dračice 2 píše:…taky sleduju sněmovnu a zírám a bavím se, prostě komedie. Takzvaný demokratický blok, je tááák demokratický, až raději nevhazuje hlasovací lístky(třeba si jejich voliči v předčasných volbách, které určitě vyvolají, vezmou příklad
Já neříkám, že jsi volila Babiše, ale jsou tady mnozí, kteří firmu p. Babiše ANO volili a ti kteří možná ne, tak jej velice důrazně obhajují. Ale je to jejich věc a jejich právo. Jsme v demokracii ne?(tedy ještě zatím) Když se podíváme co se děje ve sněmovně, tak už dlouho nebudeme. Chystá se tady vláda jedné strany jak to bylo před r.89. S podporou bývalých totalitních vládců KSČ (Teď si říkají KSČM jako by to nebylo jedno) a nedemokratického SPD. Takže to že někomu dali pokutu, za to, že si dovolil kritizovat p. Babiše je jen počátek vlády jedné strany. V minulém režimu, kdo se KSČ postavil byl potrestán. Nebyla svoboda slova, svoboda projevu. To nás tady plíživě a pomalu také čeká. Ovládnutí takřka všech ministerstev jako v r 1948, hlavně M. vnitra a M. spravedlnosti, potom všech novin a televizí a je to. Takže to je poděkování všem voličům firmy ANO. Není to namířeno přímo proti tobě. To se omlouvám.
Příspěvek upraven 28.11.17 v 12:40