Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Moje matka je totální MAGORŘekla mi všechno, ale měla snad radši mlčet, ani to tady nemůžu napsat, mohli by se v tom dotčení poznat a stejně by tomu nikdo nevěřil
Napiš nám to, uleví se ti a víc hlav víc ví ![]()
Tvuj pribeh jsem precetla jednim dechem od sameho zacatku. At to kolikrat znelo neskutecne, tak ti celou dobu verim. Moc ti preji a doufam v dobry konec. Pokud se budes citit, rada bych, stejne jako ostatni, aspon v bodech vedela pokracovani. Drz se ![]()
Opravdu jen okrajově. Matka mě skutečně vyměnila, svoje biorodiče znám, moje biosestra je mou nejlepší kamarádkou, byla mi za svědka
Že se s ní kamarádím mi bylo nesčetněkrát vyčítáno, dostala jsem hodně výprasků a stejně mě to neodradilo, teď už vím proč ![]()
Detaily psát nebudu, je to ještě šílenější, než si vůbec kdo umí představit. Upřímně svou matku nenávidím a nejspíš potřebuju odbornou pomoc, jinak to sama nezvládnu ![]()
Ty jo
tak to asi bez odborníka fakt nepůjde zvládnout,
ale napiš ještě, třeba ti takové to vylití srdce pomůže
@Anonymní píše:
Opravdu jen okrajově. Matka mě skutečně vyměnila, svoje biorodiče znám, moje biosestra je mou nejlepší kamarádkou, byla mi za svědkaŽe se s ní kamarádím mi bylo nesčetněkrát vyčítáno, dostala jsem hodně výprasků a stejně mě to neodradilo, teď už vím proč
Detaily psát nebudu, je to ještě šílenější, než si vůbec kdo umí představit. Upřímně svou matku nenávidím a nejspíš potřebuju odbornou pomoc, jinak to sama nezvládnu
Tyjo, takže tví rodiče žijí, víš kdo to je, svou sestru znáš taky. Chápu to tak, že teď existují 2 rodiny, kde mají vyměněné děti? A tvá biosestra netuší, že jsi její sestra… mazec ![]()
A proč matka děti vyměnila? To druhé novorozeně bylo opravdu mrtvé?
@hudečice píše:
Tyjo, takže tví rodiče žijí, víš kdo to je, svou sestru znáš taky. Chápu to tak, že teď existují 2 rodiny, kde mají vyměněné děti? A tvá biosestra netuší, že jsi její sestra… mazec
Nechci psát detaily, jak to bylo, ale ve zkratce: mojí matce zemřelo v porodnici mimino a vyměnila ho za živé (za mě). Žádné vyměněné děti nejsou, oni oplakali mrtvé mimino, které nebylo jejich.
Zakladatelko, přijde mi to šílené a je mi líto, že to prožíváš. Přeji hodně sil ke zvládnutí této situace. Jako jediné plus vidím, že máš blízký vztah s někým ze své bio-rodiny, máš ségru, se kterou si rozumíš. Píšeš, že znáš své biologické rodiče. Možná s nimi máš nějaký vztah. Nevím, zda znají pravdu, ale přála bych ti alespoň takovýto happy end, že bys se svými biologickými rodiči navázala bližší vztah, třeba by byli rádi, že jejich dítě žije. Nedivím se, že svou „matku“ nenávidíš, zejména když se k tobě chovala tak, jak se chovala. Ještě, že máš podporu svého manžela. Drž se, a klidně si i najdi odborníka, protože je to naprosto neskutečná situace a nějaký další pohled (nadhled) někoho nestranného by mohl pomoci… ![]()
@stinga píše:
Ty jo![]()
tak to asi bez odborníka fakt nepůjde zvládnout,
ale napiš ještě, třeba ti takové to vylití srdce pomůže
Ty okolnosti jsou docela specifické, takže to tady psát opravdu nechci, mohlo by to poznat asi víc lidí, než jen ta konkrétní biorodina ![]()
@Anonymní píše:
Opravdu jen okrajově. Matka mě skutečně vyměnila, svoje biorodiče znám, moje biosestra je mou nejlepší kamarádkou, byla mi za svědkaŽe se s ní kamarádím mi bylo nesčetněkrát vyčítáno, dostala jsem hodně výprasků a stejně mě to neodradilo, teď už vím proč
Detaily psát nebudu, je to ještě šílenější, než si vůbec kdo umí představit. Upřímně svou matku nenávidím a nejspíš potřebuju odbornou pomoc, jinak to sama nezvládnu
No tak to je jednim slovem husty! Drzim ti palce abys nasla klid at to vyresis jak to vyresis. To musi byt strasne. Jen dotaz, kamaradka se nekdy zminila ze ji zemrel sourozenec po porodu, nebo to netusi?
@Anonymní píše:
Nechci psát detaily, jak to bylo, ale ve zkratce: mojí matce zemřelo v porodnici mimino a vyměnila ho za živé (za mě). Žádné vyměněné děti nejsou, oni oplakali mrtvé mimino, které nebylo jejich.
Uf, to je šílené. Přeji hodně sil. Teď akorát říct tvým pravým rodičům, že jsi to ty, koho oplakávali.
Mám jen takový dotaz, když s tímhle půjdu za nějakým psychoterapeutem nebo někým podobným a všechno mu to řeknu, nemá on povinnost to ohlásit na policii? Nechci to takhle řešit.
@Anonymní píše:
tak to je mazec. A jaky mad vztah s biorodici?
Nic, na tvem miste bych si dala cas. Cas se s tim srovnat, cas na rozmyslenou zda jit s pravdou ven (pokud bych sla s pravdou ven, prvni, komu bych to rekla, je kamoska/sestra…).co tvuj partner, je ti oporou? snad najdes klid.
Příspěvek upraven 12.06.17 v 14:40
Ufff, tak to je sila. A lituje toho aspon tvoje „matka“? Preju hodne sil; drz se!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat