Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20916
30.7.17 09:13

Dobrý den,
blokovala jsem za opakované šíření flamu v diskuzi. Neřešíme poprvé bavení se na cizí účet v diskuzích, snižování důvěryhodnost zakladatelů a podněcování OT v diskuzi.

Jen pro upřesnění - je něco jiného nesouhlasit/mít podezření na výmysl a opakovaně narušovat diskuzi a znepříjemňovat uživatelům diskutování nebo zakládání témat.

Klidnou neděli,
admin Monika

• načítám...
26270
30.7.17 09:24
@admin píše:
Dobrý den,
blokovala jsem za opakované šíření flamu v diskuzi. Neřešíme poprvé bavení se na cizí účet v diskuzích, snižování důvěryhodnost zakladatelů a podněcování OT v diskuzi.
Jen pro upřesnění - je něco jiného nesouhlasit/mít podezření na výmysl a opakovaně narušovat diskuzi a znepříjemňovat uživatelům diskutování nebo zakládání témat.Klidnou neděli,
admin Monika

Administrátorko Moniko,
důvěryhodnost zakladatelů snižují sami zakladatelé tím, co v diskuzích píší ( různé nesrovnalosti, kterých si holt někdo všimne a poukáže na ně), nerozumím obratu „bavení se na cizí účet“ - šlo by to prosím, vysvětlit? Nikde to tam nevidím.
V této diskuzi prostě vývojem došlo k tomu, že podezření na výmysl se stupňovala, a stejně jako nelze doložit, že je to lež, tak nelze ani doložit, že je to pravda.
Co mi vadí - je tu spousta jiných diskuzí s mnohem více OT a peprnějšími výrazy a fungují dál anebo trvá mnohem déle, než i přes opakovaná upozornění začne admin něco řešit.
Nic z napsaného v této diskuzi nebylo (dle mého) na trvalou blokaci.(to by musela být blokována minimálně čtvrtina uživatelů EM).
Ten dvojí metr a zřejmě i vaše velmi nejasná pravidla mezi adminkami rozhodně nezvyšují důvěryhodnost a objektivitu adminů.
Jinak též přeji príma neděli.
 M.

• načítám...
19015
30.7.17 15:38

@Malaga vy jste pořád nepochopili, že se diskuze jmenuje kdo jsou moji rodiče a ne věříte neuvěřitelným příběhům. Admini už X krát zamlki diskuze, kde se nediskutovalo k tématu. Tak nevím, co pořád nechápete. Tady chcou všichni diskutovat se zakladatelkou o její rodině a ne neustále odrážet vaše urážky že máme IQ tykve a sotva vychozenou základku když tomu věříme.

Tak si založte svoji vlastní diskuzi na téma důvěřivky v diskuzi a tam nás můžete pomlouvat do aleluja :lol: ale už to tady zakladatelce nekazte. :mavam:

• načítám...
26270
30.7.17 15:43

@Luisiana :roll: tady jde mimojine i o to, ze na trvalou blokaci dotycne uzivatelky si mohly adminky vybrat vhodnejsi situaci…laurak nenapsala v teto diskuzi nic tak poburujiciho aby to bylo na trvalou blokaci…

• načítám...
19015
30.7.17 15:46

@Malaga tak to samozřejmě neposoudim, no očividně to není poprvé. No na mě tady zrovna milá nebyla. Jestli to ovšem nebyla poslední kapka. A podle popisu admina asi byla… :think:

• načítám...
21918
30.7.17 15:50

@Malaga Lauraka prudila, kde mohla. Nedivim se, ze ji blokli.Uz jednou zablokovana byla.Lito mi ji fakt není.

@Luisiana píše:
@Malaga vy jste pořád nepochopili, že se diskuze jmenuje kdo jsou moji rodiče a ne věříte neuvěřitelným příběhům. Admini už X krát zamlki diskuze, kde se nediskutovalo k tématu. Tak nevím, co pořád nechápete. Tady chcou všichni diskutovat se zakladatelkou o její rodině a ne neustále odrážet vaše urážky že máme IQ tykve a sotva vychozenou základku když tomu věříme.Tak si založte svoji vlastní diskuzi na téma důvěřivky v diskuzi a tam nás můžete pomlouvat do aleluja :lol: ale už to tady zakladatelce nekazte. :mavam:

Asi tak.

• načítám...
26270
30.7.17 15:53
@Ellusa píše:
Tak já si tu třeba průběžně po chvílích čtu tu diskuzi o burkini v bazénu a podle tohoto odůvodnění adminky by měla být zablokovaná tak třetina lidí, kteří tam přispívají :nevim:.

jo přesně to mám na mysli… ;)
už jste trošku vyrostli? :palec:

• načítám...
117140
30.7.17 16:01

Zakladatelko jak dopadly výsledky testů?

• načítám...
2505
30.7.17 21:33

Také mě zajímá ;) byla bych nerada, kdyby to tímto „neukončeným“ stylem takto vyšumělo :nevim:

• načítám...
20777
30.7.17 21:41

Je víkend, třeba je někde pryč.

• načítám...
Anonymní
1.8.17 09:32

Když jsem viděla, co se tady opět strhlo, přešla mě chuť sem cokoliv psát. Chápu, že některé to zajímá, takže testy jsou pozitivní, jsme biologicky sestry a jak tu někdo tipoval dvojčata, tak je to tak, jen v RL jsme každá v jiném měsíci, jedna na konci a druhá na začátku jiného. Co bude dál, nevím, asi přistoupím na kamarádky-sestry plán, že k nim budu víc chodit, abych se s nima poznala a uvidíme, jak se to časem vyvine. S nerodinou se nestýkám vůbec a nikomu to tam asi ani nevadí :nevim:
Kamarádka-sestra mě poznala už v květnu a podle toho, že je neotec v nemocnici a dalších detailů. Že to tady objevila jako náhodou dva dny před naším setkáním, tu zase někdo vydedukoval, stejně jako to, že je bezdětná, má dvě dítka.
Už sem není co psát, takže prosím @admin o uzamčení diskuze, nechci tady číst urážky a napadání, už takhle je toho na mě moc, děkuji.

• Upravit
19015
1.8.17 09:34

Zakladatelko, držím ti do života palce, ať to vyřešíš ke svojí spokojenosti a jsem moc ráda, že jsi nakonec našla svojí rodinu :hug:

• načítám...
20916
1.8.17 09:41

Dobrý den,

na žádost zakladatelky je diskuze uzamčená.

Pěkný den, Karolína

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová