Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jinak za mě, výmysly mě všeobecně štvou. Doufám, že si to zakladatelka nevymysleli.
@RyBANA píše:
Tak třeba v mém okolí zná emiminu plno bezdětných a chlapů. Protože i co se týká recenzí na různé produkty, tak v první řadě vyjede na vyhledávačích emimino…
Ano, i můj chlap, který by v životě na podobný server dobrovolně nevlezl, ho měl tuhle rozkliknutý, protože mu to vyhodilo odkaz. Hledal jakési ordinační hodiny u jednoho doktora a když to vyhodilo emimino, zatrnulo ve mě (on neví, že sem chodím, tedy já si to alespoň myslím, že to neví
).
Takže mi to nepřijde divné. Na google to vyhodí odkaz, člověk na něj klikne, pak zjistí, že na boku je lišta s nějakými dotazy, tak se podívá a případně začte, pokud mu to přijde nějak zajímavé, ať už v pozitivním nebo negativním smyslu. Není složité se sem dostat…
Ja teda nevim jak vy, ale osobne se nikomu nechlubim, ze chodim na emimino
takze zrovna tohle mi nepripada podezrele.
A jestli je to cele vymyslene…tim lip, aspon by zakladatelka nemela za sebou zkazene detstvi a pred sebou mozna zadnou rodinu. A my ctenari to muzem mit jako detektivku na pokracovani
i kdyz ja tomu (bohuzel) verim…
@Ellusa píše:
Pokud používáte stejný počítač, tak je to poměrně snadno vysvětlitelné. Ale jinak je to fakt celkem jedno, ty někoho, kdo sem jde, znáš, já zase neznám, tvá zkušenost není víc jak má ani obráceně a podle mě to je na tom všem to nejméně neuvěřitelné.
To není pravda… Sice používáme jeden počítač, ale každý tu máme svůj účet, právě aby se nám to nemotalo dohromady. Každý se zajímáme o něco jiného. A krom toho i každý používáme jiný prohlížeč (ale i u stejného se nám nezobrazuje historie druhého). A já netvrdím, že příběh musí být nutně pravda, ale tvrdím, že není těžké se na emimino dostat.
Ježiši, nechte toho. K čemu je diskuze nad tím, jestli je to nebo není pravda? Já si myslím, že je a čekám, až se ozve Zakladatelka, aby nám pověděla, jak příběh pokračuje (jestli jsou vážně sestry), nechci se brodit kilometry stránek plevele. ![]()
@Moise píše:
mě to přesně takhle přijde, jako by si někdo testoval, jestli téma zaujme potencionální čtenáře
To mne taky.
Nebo autorka hleda konkretni zkusenosti a nazory, aby budouci dilo pusobilo co nejverohodneji a pripadne zaplnila hlucha mista. ![]()
@Moise nikde není uvedeno, že kamarádka je bezdětná, takže si taky vymýšlíš
@Anonymní píše:
Všem děkuju za podporu
Bylo všechno úplně jinak, než jsem čekala. Kamarádka (biosestra) narazila na tuhle diskuzi a po jednom příspěvku, kde popisuju náš vztah se utvrdila v tom, že to jsem já, proto posunula setkání už na včerejšek, nedokázala čekat. S testy souhlasí a je nadšená, biomatku oťuká, já vlastně neřekla skoro nic a dopadlo to nad moje veškerá očekávání
To je skvělý…na emiminu jsou tisíce lidí, ani se moc nedivím, že na to narazila…snad to i nadále půjde dobře, držím palce ![]()
@dlacatko píše:
Ježiši, nechte toho. K čemu je diskuze nad tím, jestli je to nebo není pravda? Já si myslím, že je a čekám, až se ozve Zakladatelka, aby nám pověděla, jak příběh pokračuje (jestli jsou vážně sestry), nechci se brodit kilometry stránek plevele.
Přesně tak. Věřím a čekám, jak příběh bude pokračovat.
Nechápu. Nevěříš, tak nečti a nekomentuj. Proč na emiminu seš, abys psala do diskuzí, že jim nevěříš?
@arada tak plno diskusí reálných je, ale taky je mraky vymyšlených, a napsat názor může snad každý, s tim se holt musí počítat, když se to vybleje tady. A to ze jsem na emiminu, přece neznamená, ze tady musím věřit všemu
@Nairol píše:
To mne taky.
Nebo autorka hleda konkretni zkusenosti a nazory, aby budouci dilo pusobilo co nejverohodneji a pripadne zaplnila hlucha mista.
jj ![]()
Doufám, že jste zakladatelku neodradili
moc ráda bych věděla, jak to dopadne…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat