Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Saatine píše:
Achjo, teď jsem se nad tím zamyslela a bulím taky
Zensky nechte toho. Tak tak jsem to ustala
jeste rozbrecite cele emimino
@Anonymní píše:
A my jak si pořvaly, ale zase jsme se shodly, že jsme tak o moc nepřišly, byly jsme pořád spolu, nerozlučné a pořád v kontaktu. Prožily jsme spolu všechny lásky, rozchody i zklamáníA přiznám se, že mě úplně dostala, když mi řekla, že jí jedno, jak dopadnou testy, že pro ní jsem sestrou i bez krve
![]()
tak teď tu brečím taky. Máš super kamarádku
![]()
@Anonymní píše:
Všem děkuju za podporu
Bylo všechno úplně jinak, než jsem čekala. Kamarádka (biosestra) narazila na tuhle diskuzi a po jednom příspěvku, kde popisuju náš vztah se utvrdila v tom, že to jsem já, proto posunula setkání už na včerejšek, nedokázala čekat. S testy souhlasí a je nadšená, biomatku oťuká, já vlastně neřekla skoro nic a dopadlo to nad moje veškerá očekávání
Jezis to je skvely, jsem moc rada za tebe.
Krasne ti to usnadnila. ![]()
@Anonymní píše:
Všem děkuju za podporu
Bylo všechno úplně jinak, než jsem čekala. Kamarádka (biosestra) narazila na tuhle diskuzi a po jednom příspěvku, kde popisuju náš vztah se utvrdila v tom, že to jsem já, proto posunula setkání už na včerejšek, nedokázala čekat. S testy souhlasí a je nadšená, biomatku oťuká, já vlastně neřekla skoro nic a dopadlo to nad moje veškerá očekávání
![]()
Víš, že mě normálně napadlo, že by tu mohla byt?
Všichni jsme byli jak na trní a jsme rádi za pozitivní posun ![]()
k tomu není co dodat. Jsem ráda, žes našla sestru (i kdyby krev říkala něco jiného)..ono někdy je důležitější mít spřízněnou duši, někoho, na koho se můžeš spolehnout, kdo tě vyslechne…sama vidíš, že rodina, pakliže nefunguje, tak je k ničemu…a jak jsi psala, že nikam nepatříš…patříš! Patříš po bok svého manžela, stojíš za svými dětmi a za tebou stojí tvá kamarádka/sestra. Patříš právě tam, kde teď jsi
![]()
No dobry, tak rvu uz taky
Mas v kamaradce/sestre uzasnou podporu, to je parada
@Anonymní píše:
Všem děkuju za podporu
Tak to je bomba!
Se snad taky rozbrečim!
Teď už to nemůže špatně dopadnout. Ještě že jsi nezvolila cestu „mlčet a trpět“
![]()
Dnešek je docela nic moc den - pro mě. Teda byl. Teď se mi o hodně zlepšila nalada. Mám radost, že to dopadlo dobre. Vlastně líp než jsem se vůbec dokázala představit. Už jen to, že jsi nemusela nic moc vysvětlovat. Jsem za vás obe moc ráda.
To zní dobře, gratuluji. Akorát by mě teda zajímalo, jak může náhodou někdo najít takovouhle diskusi ![]()
@Pudloslava píše:
To zní dobře, gratuluji. Akorát by mě teda zajímalo, jak může náhodou někdo najít takovouhle diskusi
Jo, to je náhoda. ![]()
Předpokládám, že jsi si myslela, že na emiminu není, jinak bys to tu asi nepopisovala?
Takže sem chodila? Nebo jakou náhodou to mohla najít? ![]()
Jinak jak tady už předtím někdo psal o Blesku, osobně bych se nedivila, kdyby tenhle příběh velmi brzy byl v nějaké Chvilce pro tebe nebo v dalších časopisech, kde jsou smyšlené/skutečné příběhy lidí. Chodí sem určitě spousta rádoby redaktorů, kteří tady čerpají inspiraci. Osobně tomu dávám tak měsíc dva, že to někde bude.
@Saatine píše:
Jako všichni ostatní, prostě z nudy čte to co ostatní založíNebo z relaxu, těžké prokrastinace, doplň
Takže zakladatelka psala, že tu kamarádka je? Nečetla jsem celou diskuzi. No tak pak to byla jen otázka času, tahle diskuze pořád visí mezi hlavními.
Ja nevím, ačkoli jsem tomuto příběhu věřit chtěla, přečetla jsem celou diskusi, s každou další informaci od zakladetelky, mi to přijde jako větší a větší blbost, někdo se evidentně nudí a baví
@malina83 píše:
Ja nevím, ačkoli jsem tomuto příběhu věřit chtěla, přečetla jsem celou diskusi, s každou další informaci od zakladetelky, mi to přijde jako větší a větší blbost, někdo se evidentně nudí a baví
Já jsem taky už bohužel dost skeptická a nevěřím tomu. Je to moc překombinovaná a dost věcí nesedí, tak uvidíme.
Věděla jsem, že to dobře dopadne.
Jsem za Vás obě moc ráda. Víš, ono je dneska všechno možný. Já jsem poznala svého bio tátu díky Facebooku a jedné dávné kamarádce, která ho znala. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat