Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já tady teď sedím a v duchu si přehrávám rozhovor, co bych té kamarádce řekla a normálně mi tečou slzy
. Já bych jí to řekla všechno od začátku, jak jsi zjistila krevní skupinu otce atd… Původně jsem si říkala, že bych možná i mlčela přede všemi, ale po té poslední reakci ne/matky už to asi nejde. Držím moc pěsti
.
@Helen78 píše:
Já tady teď sedím a v duchu si přehrávám rozhovor, co bych té kamarádce řekla a normálně mi tečou slzy. Já bych jí to řekla všechno od začátku, jak jsi zjistila krevní skupinu otce atd… Původně jsem si říkala, že bych možná i mlčela přede všemi, ale po té poslední reakci ne/matky už to asi nejde. Držím moc pěsti
.
Tím chci začít, vezmu to od začátku, ona mě zná, že jsem taková, nejdřív si všechno urovnám v sobě a potom jdu za ní ![]()
Četla jsim diskuzi od začátku, teď jsem dočetla pár posledních stránek a chystám se na ten prostředek, takže nevím, jeslti toto je pořešené, ale já být zakladatelkou, tak bych si ještě testem DNA ověřila příbuznost s kamarádkou.
@Svítící žárovka píše: Četla jsim diskuzi od začátku, teď jsem dočetla pár posledních stránek a chystám se na ten prostředek, takže nevím, jeslti toto je pořešené, ale já být zakladatelkou, tak bych si ještě testem DNA ověřila příbuznost s kamarádkou.
Tohle nechci dělat za jejími zády, moc bych chtěla do toho jít společně s ní. Vím, že jí to nemusím říkat, ale nechci takhle začínat ‚vztah‘ s biorodinou ![]()
@Anonymní píše:
Psycholožka nevím, mně to přišlo tak neuvěřitelný, že jsem to nahlas nedokázala říctTéměř celou noc jsem nespala a rozhodla se, kamarádce řeknu všechno, máme na sebe celé odpoledne a večer. Ještě úplně nevím, jak to říct, ale ono to asi i vyplyne ze situace
Myslím že je to nejlepší řešení, udělala bych to stejně. Držím ti palce! ![]()
@Anonymní píše:
Moc všem děkuju za podporu, dnes jdu na to
Drzim vsechno co mam. Neboj se toho. ![]()
@Anonymní píše:
To bude dobré ![]()
@Anonymní píše:
Tohle nechci dělat za jejími zády, moc bych chtěla do toho jít společně s ní. Vím, že jí to nemusím říkat, ale nechci takhle začínat ‚vztah‘ s biorodinou
To je rozumné. Budete na to dvě, navzájem se podržíte ![]()
@Anonymní píše:
Tak tfuj tfuj. Snad to dobre dopadne. Ale pocitej i s tim, ze kamoska to nemusi moc dobre vzit. Osobne doufam, ze to vezme
Jo, tak to chápu.
Já bych asi byla víc hrrr, aspoň si teď myslím, kdybych byůa v týhle šílený situaci, tak kdoví jak by to bylo…, Asi bych potřebovala jasný a ověřený odpovědi teď hned.
Jsi silná žena a držím ti palce, ať se ti vynahradí né úplně ideální dětství.
@Anonymní píše:
Nemyslim, ze uzavrena skupina by zarucila nevyneseni informaci. Preci i ty, ktere tu nejvic a kamaradsky prispivaji muzou pracovat v bulvaru. Navic to by musela byt znama identita zakladatelky. Mozna jsem najivni, ale redaktori si musi sve informace a zdroje overovat ne? A nestaci jedna pani ( na netu) povidala.
@Anonymní píše:
Ahoj, čtu Tvoji situaci od začátku a nestačím zírat, čeho všeho jsou lidi schopní. Na Tvoji „matku“ bych nebrala sebemenší ohled, nezaslouží si ho!!! Na dnes Ti držím moc pěsti, aby to dopadlo dobře a aby jsi mohla být se svojí skutečnou rodinou. Máte co dohánět, kvůli člověku, co v dané chvíli myslel jen na sebe a zničil život několika lidem okolo - tím myslím Tvoji „matku - nematku“. Hodně štěstí
. A věřím, že vše dobře dopadne, hlavně pro Tebe.
Ale taky si myslím, že se Tvoje biologická rodina bude chtít s tou paní vypořádat a že se jí to líbit nebude. Ale ona si nic jiného nezaslouží…
Tak Ti posílám hodně sil!!! A drž se!!!
@Anonymní píše:
Myslím na tebe a moc držím palce, ať to dopadne dobře. Jsi hrozně statečná!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat