Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1506
21.6.17 13:29

Myslim ze kdyz biorodina uvidi oficialni reseni, tak i pro ne to mozna bude lepsi. Sok stejny, ale budou vedet, ze jsi driv nic nevedela a nebude tam prvni pocit, co se jim ta pomatena holka snazi rict. Snad jsem to napsala srotumitelne. Mozna je to blbost

• načítám...
20777
21.6.17 13:31

No nevím, mně domu nakráčet policie s čímkoliv, tak nejspíš omdlím…

• načítám...
623
21.6.17 13:36
@Anonymní píše:
Vím to a asi vím, co v tom je. Jenže to já nedokážu změnit. Ona je manipulátorka(co se mě týče) a světe div se, já se sebou manipulovat nenechám. Tak nějak jsem se s tím smířila, nic jiného mi nezbývá. Možná jí to někdy dojde, možná ne. H

Přestaň se sem montovat jako „anonymní“ a ještě se svými problémy. Akorát mateš tuto diskusi. Díky :jazyk:

• načítám...
623
21.6.17 13:43
@Anonymní píše:
Nedalo mi to a zavolala jsem (ne)matce, abych za ní ještě zašla a úplně mě srazila na kolena, řekla mi: ‚nechápu, proč mi voláš, když už máš svoji rodinu, tak tu moji nech na pokoji‘ 8o Řvu tady jak malá, nikam nepatřím :,(

(Ne)matka je ale s…ě :cert:. Uvidíš, co řekne psycholog, dobře, že za ním jdeš už dneska. Každá rada drahá, ale asi bych to v tomto stavu riskla a vysypala to ve vší syrovosti celé kamarádce-sestře.. :think: S tou policií - brala bych ji bohužel jen jako „formalitu“, moc tomu v první fázi nepomůžou, z mé zkušenosti bude na služebně sedět nějaké ťululum a max. to sepíše a bude si ještě myslet, že jsi blázen. Takže na policii bych šla až psychicky a důkazově silnější.. Moc držím palce :srdce:

• načítám...
2139
21.6.17 14:19
@Anonymní píše:
Nedalo mi to a zavolala jsem (ne)matce, abych za ní ještě zašla a úplně mě srazila na kolena, řekla mi: ‚nechápu, proč mi voláš, když už máš svoji rodinu, tak tu moji nech na pokoji‘ 8o Řvu tady jak malá, nikam nepatřím :,(

To byla přesně reakce mého otčíma, matky a mých nevlastních sester, když jsem se seznámila se svou bio rodinou. Zvala jsem je na oslavu dceřiných narozenin a dostalo se mi jen odpovědi, že ať si pozvu svoji rodinu. Taky jsou to trochu magoři, co naděláš. Teď už to beru s nadhledem, vlastně je pro mě jednodušší, že se odstřihli oni a ne já, já se snažila dost. :nevim: Lepší je trávit čas s normálníma lidma, tak to vidím s odstupem. :lol: Já si taky celý život říkala, že nikam nepatřím, ale teď už je to jiné. Zkus se svěřit kamarádce a nechodit rovnou na policii, tím můžeš nadělat víc škody, než si myslíš - nebudeš to totiž už mít jen ve svých rukou a pochybuji, že tvojí biorodině to policie sdělí citlivěji než ty s tvojí kamarádkou. Když se jí svěříš, nebudeš na to už sama, věř tomu. :hug:

• načítám...
11
21.6.17 15:06

Ja bych s tou policii pockala. Buhvi co by te cekalo za obstrukce a byrokracii. Spis bych se prvni obratila na tvou sestru a po konzultaci s ni i na biomatku. Pro ni to bude silny zazitek. Vzdyt (pokud je to pravda) tak ji ukradli dite! Myslim, ze ta si to pak s tvou matkou vyridi sama. Ona je spolu s tebou obeti trestneho cinu. A se smrti ditete se nekdo nevyrovna cely zivot.

• načítám...
15513
21.6.17 16:43

Já bych taky na policii nešla. Aspoň ne teď. Mohlo by ti to nakonec víc uškodit. Pravá rodina by to třeba ani přes policii řešit nechtěla. Teď bych to řešila s kamarádkou/sestrou. Doufám, že dnešní návštěva psychologa ti bude ku prospěchu. :hug:
Možná bych si taky opatřila od kamarádky materiál na ověření, jestli je tvá sestra, ale použila bych ho pouze v případě, pokud by se nějak zasekla a nechtěla to řešit s tím, že to je absolutní nesmysl.
Nikdo neví, jak by se v takové situaci zachoval a může si teď myslet, co chce. Realita je pak něco jiného. Nikdo nemůže tušit, jak se zachová sestra, matka, otec. Prostě se to nedá odhadnout. To, co ti tady ostatní radí, si přečti, ale nakonec jednej podle sebe. Určitě nedělej nic v afektu, že to chceš honem rozseknout a vyřešit, např. teď naklušeš na policii. Stejně se nic hned nevyřeší. Nejrychlejší řešení je mít testy a začít řešit ať už jen s kamarádkou nebo s celou rodinou najednou.

• načítám...
358
21.6.17 17:21

Zakladatelko neplakej… :hug: Ta osoba za to rozhodně nestojí… Tehdy, když Tě ukradla se zachovala, jako hyena a nic se nemění… Zůstává jí na dále. Jsi obětí trestného činu a myslím si, že i Ty na to časem budeš takto nahlížet…? Až tu informaci vnitřně zpracuješ. Nebude to hned. Snad Ti to sezení pomůže? Sama na to nejsi,– máš manžela, který Tě drží a nás, co Ti fandíme je tu taky požehnaně… :hug: Pevně doufám, že už Tě čeká jen lepší budoucnost, se svou vlastní, biologickou rodinou.
Pokud je nějaké peklo, pak doufám, že se v něm nematka bude pěkně pomalu smažit! Ta ženská se mi dostat do ruky, tak by mě neudrželi… :cert: Jsem si aspoň ulevila…

• načítám...
21.6.17 17:59

Vy jste všechny hned hotové, ale ta matka musí být fakt hodně na dně, když kolem sebe tak kope. Vidím v tom spíš zoufalství než snahu ubližovat.
Rozhodně bych se jí nemstila policií, matka už očividně peklo prožívá a je otázka, co by to přineslo zakladatelce.

• načítám...
26270
21.6.17 18:16
@Pipilota Citrónie píše:
Vy jste všechny hned hotové, ale ta matka musí být fakt hodně na dně, když kolem sebe tak kope. Vidím v tom spíš zoufalství než snahu ubližovat.
Rozhodně bych se jí nemstila policií, matka už očividně peklo prožívá a je otázka, co by to přineslo zakladatelce.

Dostaneš tu sprďáka, že zlodějka dětí si žádné ohledy nezaslouží…

• načítám...
32028
21.6.17 18:24
@Malaga píše:
Dostaneš tu sprďáka, že zlodějka dětí si žádné ohledy nezaslouží…

Sprďáka asi ne, mě je dotyčné taky vcelku líto, na druhou stranu moc nerozumím tomu, proč by si měla vylévat zlost na zakladatelce :nevim:

• načítám...
2139
21.6.17 18:59
@Pipilota Citrónie píše:

Tak ať se matka objedná k psychiatrovi, koho to zajímá? Zakladatelka projevila taktu a slušnosti dost. Zatímco její matka si mohla desítky let rozmýšlet, co ne (dceři) řekne, když to jednoho dne praskne, zakladatelka připravená nebyla a přesto se chovala celkem slušně na rozdíl od té psychopatky, co jí vychovala. Policii bych do toho taky netahala, ale kdyby ano, tak co? Únos děcka je stále zločin, pokud vím. Jen si myslím, že i kdyby milostpaní šla nakrásně sedět, nic se tím už nezachrání - dítě už vyrostlo. Nejprve bych to řekla biosestře, posléze biorodině - a spolu by to mohli dát na policii, coby ne. Zajímalo by mě, jak by to soudy řešily. Jen tak mimochodem, za totáče se v porodnicích děly ještě zajímavější věci - viz kniha Edith Holé - Cesta k mým matkám. Přečtěte si to, vy, které stále nevěříte, že je něco takového možný. O osudu malých dětí často rozhodovaly soudružky, které si do porodních knih psaly, co se jim líbilo. A jestli to po třiceti letech řešila policie? Soudy? Dostalo se jí nějakého odčinění od tohoto státu, který totálně selhal i v oblasti pěstounské péče? NE. Byla bych opatrná se svými soudy, když bych sama neznala, jaké to je vyrůstat s lidmi, kteří nejsou způsobilí vychovávat dítě (pod dohledem vševědoucího státního aparátu, který ví nejlíp, jak zbabrat dětství).

• načítám...
5708
21.6.17 19:02
@Anonymní píše:
Mám otázku, když půjdu na policii, oni to nesmí nikde ventilovat, ne? Jako třeba do televize, do novin? Nevíte někdo? Nechci, aby se můj život stal věcí veřejnou :?

Já bych šla na policii, v rámci ochrany osobních dat tě nikam vyvěsit nemohou a co se týče té paní, co tě ukradla, tak sama vidíš, jak celou věc pojala. Dopustila se trestného činu a ty nejsi ta, která má povinnost to rozplést. Ona by měla být potrestaná a ty máš právo na narovnání celé situace. Ona se chová jako hyena, nezaslouží si, abys s ní jednala v rukavičkách. Uvědom si, že spáchala na tobě zločin a když se to provalilo, tak tě kopla do zadnice. To, že máš obavy, je pochopitelné a lidské, ale myslím, že máš šanci víc získat, než ztratit. Já osobně si myslím, že horší už to nebude.

• načítám...
14541
21.6.17 19:16

Pomohlo Ti sezení aspoň trochu?
Nematka se chodvá opravdu otřesně. Jen jsem Ti chtěla napsat, že není pravda, že bys nikam nepatřila. Máš svojí rodinu - manžela, dítě. Nedokážu si ani představit, jak je to teď pro Tebe těžké, ale může Tě aspoň trochu hřát, že biologicky nemáš se „svojí“ rodinou nic společného :hug: Za to všechno špatné, co se Ti kdy dělo nemůžeš Ty, ale jedině oni.

• načítám...
5708
21.6.17 19:16
@orchidea2016 píše:
Zakladatelko neplakej… :hug: Ta osoba za to rozhodně nestojí… Tehdy, když Tě ukradla se zachovala, jako hyena a nic se nemění… Zůstává jí na dále. Jsi obětí trestného činu a myslím si, že i Ty na to časem budeš takto nahlížet…? Až tu informaci vnitřně zpracuješ. Nebude to hned. Snad Ti to sezení pomůže? Sama na to nejsi,– máš manžela, který Tě drží a nás, co Ti fandíme je tu taky požehnaně… :hug: Pevně doufám, že už Tě čeká jen lepší budoucnost, se svou vlastní, biologickou rodinou.
Pokud je nějaké peklo, pak doufám, že se v něm nematka bude pěkně pomalu smažit! Ta ženská se mi dostat do ruky, tak by mě neudrželi… :cert: Jsem si aspoň ulevila…

Proč čekat na peklo, v kriminále je pro ní připraveno už teď :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová