Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14642
21.6.17 22:49
@Anonymní píše:
Nedalo mi to a zavolala jsem (ne)matce, abych za ní ještě zašla a úplně mě srazila na kolena, řekla mi: ‚nechápu, proč mi voláš, když už máš svoji rodinu, tak tu moji nech na pokoji‘ 8o Řvu tady jak malá, nikam nepatřím :,(

TWL, to je psychopatka. Ta žena patří do blázince. Ona si jako myslí, že ukradne někomu dítě, a když se to provalí, tak na to řekne, máš svoji rodinu, tak tu moji nech na pokoji??? 8o A tím to je jako vyřešené? 8o
Je vidět, že ona je totálně mimo realitu. Už bych opravdu nebrala na nikoho falešné ohledy. Šla bych za svojí sestrou, všechno jí řekla, a poradila se s ní, jak tu uděláme dále. Neboj se, věřím že to nakonec dopadne dobře, a budeš mít tu nejlepší rodinu, jakou si jistě zasloužíš. :hug:

• načítám...
43039
22.6.17 06:14

Reakce matky je drsná. Myslím, že ta ženská toho má dost, ulevilo sejí, že to je venku a chce si umýt ruce. Nedochází jí, že pro Tebe to teprve všechno začalo. Možná má pocit, že bys jí měla být vděčná, že tě ta léta živila.

Nevím, zda by to policie řešila, ale každopádně media to budou řešit velmi ráda. Na to bych byla zejména opatrné. To je takové terno, že jen čekám, kdy si to bude obsahem reklamy blesku na fcb.

Možná bys mohla vysoudit nějaké odškodné, ne?

• načítám...
23789
22.6.17 09:05

@Pudloslava No divim se, to tu jeste nekdo z babisdnes nevystoural :jazyk:

• načítám...
8891
22.6.17 09:36

@kytka007 neměla by to raději zakladatelka převézt na uzavřenou skupinu???

• načítám...
Anonymní
22.6.17 10:18

Psycholožka nevím, mně to přišlo tak neuvěřitelný, že jsem to nahlas nedokázala říct :nevim: Téměř celou noc jsem nespala a rozhodla se, kamarádce řeknu všechno, máme na sebe celé odpoledne a večer. Ještě úplně nevím, jak to říct, ale ono to asi i vyplyne ze situace :think:

• Upravit
Anonymní
22.6.17 10:20

S tou policií opakuji, že to byl jen hypotetický dotaz, abych biorodině mohla případně říct, co nás čeká, kdyby to chtěli přes ně řešit :roll:

• Upravit
Anonymní
22.6.17 10:23
@truelly píše:
@kytka007 neměla by to raději zakladatelka převézt na uzavřenou skupinu???

Nechápu? Jako někde u psychologa ve skupině? 8o

• Upravit
3681
22.6.17 10:24
@Anonymní píše:
Psycholožka nevím, mně to přišlo tak neuvěřitelný, že jsem to nahlas nedokázala říct :nevim: Téměř celou noc jsem nespala a rozhodla se, kamarádce řeknu všechno, máme na sebe celé odpoledne a večer. Ještě úplně nevím, jak to říct, ale ono to asi i vyplyne ze situace :think:

Tak drzim palce, at to dobre dopadne! Doufam, ze si po prvotnim soku padnete do naruce. Prala bych ti to.

• načítám...
2642

Zakladatelko, někde jsem viděla článek jak se našly vyměněné děti, tuším v Rusku, Ukrajině nebo tam někde a jedno z nich bylo vychovávané nějakou dost hroznou rodinou, takže tam byla už stará baba co zjistila že její už dospělé bio dítě vyrůstalo v nějaké hrůze, zatímco ona s láskou vychovávala „cizí“ taky už dospělé dítě..
co to najít a ukázat sestře až ji uvidíš? nebo nějaký podobný článek.. jak zavést řeč na tohle téma a uvidíš.. nebo třeba máš u psychouše blok, protože si myslíš že na tom závisí řešení všeho a ono to třeba půjde lehce nějak úplně jinak.. třeba potkáš někde v krámě bio příbuzného co se bude s prodavačkou o nové fasádě baráku biomatky a biootce a stočí se řeč na drby jak biomatka nese těžce minulé ztráty a budeš vědět že budeš vítána.. nebo tak něco.. nepravděpodoného :-) náhoda je blbec, i v tom dobrém jednou z milionu..

• načítám...
3079

Zakladatelko,
včera jsem pročetla celou diskusi a je to šílené co prožíváš. Je až neskutečné, co se může dít. Ale podle toho, co jsem si přečetla, jsi inteligentní a silná ženská. Máš veliké štěstí, že máš v manželovi velikou oporu. On je Tvoje rodina a ne ta, u které jsi byla od malička. Ti se nechovali dobře, nezaslouží si Tvé slzy!
Ale napadlo mě něco, možná blbost, ale pořád mi to leží v hlavě. Co jít za kamarádkou, že (ne)matka řekla něco v tom smyslu, že kamarádka by mohla být příbuzná a že nevíš, jestli Tebe a kamarádku nechce navíc ještě rozeštvat a nebo co to mělo znamenat. :think: Prostě vymyslet to tak, aby kamarádku samotnou napadlo nechat udělat testy.
Každopádně držím palce, aby ses dopátrala pravdy, ať už bude jakákoliv. Budu sledovat diskusi dál a věřit, že se vše v dobré obrátí a najdeš svou biorodinu :hug:

• načítám...
21922
22.6.17 10:25
@Anonymní píše:
Psycholožka nevím, mně to přišlo tak neuvěřitelný, že jsem to nahlas nedokázala říct :nevim: Téměř celou noc jsem nespala a rozhodla se, kamarádce řeknu všechno, máme na sebe celé odpoledne a večer. Ještě úplně nevím, jak to říct, ale ono to asi i vyplyne ze situace :think:

Budu na tebe myslet. Udelala bych to stejne.

• načítám...
2139
22.6.17 10:27
@Anonymní píše:
S tou policií opakuji, že to byl jen hypotetický dotaz, abych biorodině mohla případně říct, co nás čeká, kdyby to chtěli přes ně řešit :roll:

Moc Ti držím palce, ať to s kamarádkou zvládnete. S tou policií ty názory od nikoho neber ve zlém, jen abys věděla, do čeho jdeš. Budu na Tebe myslet, ona Tě v tom určitě nenechá samotnou.

• načítám...
2139
22.6.17 10:28
@Anonymní píše:
Nechápu? Jako někde u psychologa ve skupině? 8o

Ona to myslela tak, abys uzavřela tuto diskuzi, aby si to nemohl číst kdokoliv (třeba od médií a podobně).

• načítám...
2642
22.6.17 10:31
@Anonymní píše:

nejdřív se ale kamarádky zeptej jak se mají rodiče popř sourozenci, jestli všechno v pořádku.. víš jak.. když máš někomu zavolat nějakou hroznou zprávu, tak se taky zeptáš nejdřív kde je, jestli neřídí popř. má někoho okolo sebe..

tak ať víš že neřeší nějakou vážnou věc doma, než to na ni vybalíš, protože pak už to nezastavíš a ona klidně může od stolu zvednout telefon a zavolat to mámě..

• načítám...
Anonymní
22.6.17 10:33
@dlacatko píše:
Ona to myslela tak, abys uzavřela tuto diskuzi, aby si to nemohl číst kdokoliv (třeba od médií a podobně).

Už chápu, ale nemusím mít uzavřenou skupinu pod svým uživatelským jménem, to nejde anonymně, ne?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová