Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
21.6.17 09:23

Nedalo mi to a zavolala jsem (ne)matce, abych za ní ještě zašla a úplně mě srazila na kolena, řekla mi: ‚nechápu, proč mi voláš, když už máš svoji rodinu, tak tu moji nech na pokoji‘ 8o Řvu tady jak malá, nikam nepatřím :,(

• Upravit
21.6.17 09:27
@Anonymní píše:
Nedalo mi to a zavolala jsem (ne)matce, abych za ní ještě zašla a úplně mě srazila na kolena, řekla mi: ‚nechápu, proč mi voláš, když už máš svoji rodinu, tak tu moji nech na pokoji‘ 8o Řvu tady jak malá, nikam nepatřím :,(

Hrozný… :nevim: :hug: :hug: :hug:
Nevím, jestli to tady už nepadlo, ale jaký máš vztahy s nesourozencema? :think:

• načítám...
24445
21.6.17 09:30
@Anonymní píše:
Nedalo mi to a zavolala jsem (ne)matce, abych za ní ještě zašla a úplně mě srazila na kolena, řekla mi: ‚nechápu, proč mi voláš, když už máš svoji rodinu, tak tu moji nech na pokoji‘ 8o Řvu tady jak malá, nikam nepatřím :,(
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
6388
21.6.17 09:34
@Anonymní píše:

Promiň, ale to je neuvěřitelná svi. ě :cert: Zničila život tobě i tvé biorodině a ještě se chová takto?
Neber na ni ohledy, nahlásila bych to na policii, ať to jde řádnou cestou a nemusíš vymýšlet za kým jít jako první apod
Je mi to moc líto, po tomhle vidím, že opravdu jsi musela mít těžké dětství

• načítám...
1128
21.6.17 09:37

:hug: co nejaky ten psycholog? Urcite musi byt dostupna nejaka akutni pece. A myslim, ze prozivas poradne trauma a pomoc sama sobe bys nemela odkladat! Aspon nejaka telefonni linka na vymluveni. Neses velke bremeno a mela bys myslet hlavne a predevsim na sebe!

• načítám...
21938
21.6.17 09:37
@SlecnaSally píše:
Promiň, ale to je neuvěřitelná svi. ě :cert: Zničila život tobě i tvé biorodině a ještě se chová takto?
Neber na ni ohledy, nahlásila bych to na policii, ať to jde řádnou cestou a nemusíš vymýšlet za kým jít jako první apod
Je mi to moc líto, po tomhle vidím, že opravdu jsi musela mít těžké dětství

Nehorazny co? Souhlasim se vsim. Zakladatelko, drz se. A nedej se.Jo,sla bych na policii, bez vahani.Ona znici zivot mnoha lidem a takhle se bude chovat?

• načítám...
296
21.6.17 09:38
@Anonymní píše:

Po tomhle, už bych na (ne)matku nebrala žádné ohledy…je to hnus. Bojuj za svou novou rodinu, najdi ji za každou cenu, držím palce, jsi silná a zvládneš to :hug:

• načítám...
Anonymní
21.6.17 09:38

Mám otázku, když půjdu na policii, oni to nesmí nikde ventilovat, ne? Jako třeba do televize, do novin? Nevíte někdo? Nechci, aby se můj život stal věcí veřejnou :?

• Upravit
Anonymní
21.6.17 09:41
@Stánina píše:
Hrozný… :nevim: :hug: :hug: :hug:
Nevím, jestli to tady už nepadlo, ale jaký máš vztahy s nesourozencema? :think:

S (ne)sestrou mám celkem dobrý vztah, s ostatními takový nijaký :nevim:

• Upravit
Anonymní
21.6.17 09:42
@ngauruhoe píše: :hug: co nejaky ten psycholog? Urcite musi byt dostupna nejaka akutni pece. A myslim, ze prozivas poradne trauma a pomoc sama sobe bys nemela odkladat! Aspon nejaka telefonni linka na vymluveni. Neses velke bremeno a mela bys myslet hlavne a predevsim na sebe!

Tam jdu naštěstí dneska, za chvíli, četla a slyšela jsem o dotyčném jenom samou chválu, tak jsem zvědavá, ale mám i trochu strach :?

• Upravit
6701
21.6.17 09:44

S policií bych spíš počkala, bojím se, že pro Tvou biorodinu by to byl ještě daleko větší šok, kdyby k nim přišla rovnou policie (byť jen pro svědectví), než když bys jim to sdělila sama, šetrně, případně přes tvou sestru.

• načítám...
1128
21.6.17 09:46
@Anonymní píše:
Tam jdu naštěstí dneska, za chvíli, četla a slyšela jsem o dotyčném jenom samou chválu, tak jsem zvědavá, ale mám i trochu strach :?

Tak budu drzet palce, at se Ti aspon trochu ulevi a usporadaji myslenky. :hug:
Napis si behem dne na papir, co bys chtela resit - body - at se mas ceho chytit, az pod tihou emoci nebude fungovat hlava a doma Ti neni lito, ze jsi se chtela zeptat na to ci ono. Mysli ted hlavne na sebe!

• načítám...
3681
21.6.17 09:59
@Anonymní píše:

To je strašná svi. ě. Nechutný se takto chovat. Rodinu máš, máš manžela, který stojí při Tobě, to je hlavní!

• načítám...
4235
21.6.17 09:59

Tenhle poslední výstup (ne)matky potvrdil, že si nezaslouží sebemenší ohledy. :cert: To je opravdu nehorázné, ta osoba je zvrácená. A zlá. :cert:
Zakladatelko, rozhodni se jen s ohledem na to, co je pro tebe nejlepší. Psycholog ti může pomoci uspořádat myšlenky. Myslím na tebe :hug: a moc ti držím palce, ať tuhle emocionální houpačku zvládneš. :kytka:

• načítám...
2642
21.6.17 10:13
@Anonymní píše:
Mám otázku, když půjdu na policii, oni to nesmí nikde ventilovat, ne? Jako třeba do televize, do novin? Nevíte někdo? Nechci, aby se můj život stal věcí veřejnou :?

no zkušenost nemám, ale často ve zprávách je „policejní zdroj“ tj. někdo to vynesl i když to bylo zakázané, takže stát se to může, ale když když nejsi karel gott tak to není pravděpodobné..
btw. a pozor na to, že další svědci/vyslýchaní/podezřelí nebo koho bude policie kontaktovat mají právo nahlédnout do spisu, tj. cos řekla a tvoje nacionále, tj. pokud by s tím šli i za biomatkou jakože asi jo, tak to nebude anonymní.. a taky kdokoliv z sourozenců nebo co-já-vím koho by vyslýchali to může vesele vynést a drbat.. takže nešla bych na policii dokud to neřekneš potencionální biorodině, aby se to nedozvěděli od policajtů nebo drben v krámě :-(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová