Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2642
21.6.17 10:24
@Anonymní píše:
Nedalo mi to a zavolala jsem (ne)matce, abych za ní ještě zašla a úplně mě srazila na kolena, řekla mi: ‚nechápu, proč mi voláš, když už máš svoji rodinu, tak tu moji nech na pokoji‘ 8o Řvu tady jak malá, nikam nepatřím :,(

nevím jak to nazvat, ale tady na 80ti stránkách nepíše člověk, co nikam nepatří.. jen to ještě neumíš definovat a nazvat.. jak to potom budeš umět říct nahlas, tak se to zlepší..

co řkáte, ženy? svědkyně z 80ti stránek, jaká vám zakladatelka přijde? píše inteligentně a na to čím si prochází relativně rozumně uvažuje.. a není žádný lůzr a ubožák, co nikam nepatří, to jen kope zlá žena..

• načítám...
Cocka nasladko
21.6.17 10:27
@Anonymní píše:
Mám otázku, když půjdu na policii, oni to nesmí nikde ventilovat, ne? Jako třeba do televize, do novin? Nevíte někdo? Nechci, aby se můj život stal věcí veřejnou :?

No, ja se bojim, ze policie teda neco zverejnit muze (na webu policie jsou zpravy, i kdyz spis typu „neznamy lapka ukradl panu Novakovi sekacku ze dvora“, z neceho se cerna kronika do novin psat „musi“…). Nicmene si nemyslim, ze by zverejnili otevreny pripad, pokud by to nemelo napomoct patrani…i kdyz tezko rict, jestli treba zverejneni detailu kurimske kauzy nekomu pomohlo a televize z toho zila roky…

Nicmene si myslim, ze media nesmi zverejnit identitu obeti.

• Upravit
2642
21.6.17 10:30

@Cocka nasladko
no jenže policie zveřejní „anonymní“ příběh a sousedi pro blesk zveřejní a okoření zbytek.. jak tu ta diskuze o 13ti leté matce.. do týdne to bylo v blesku (né z emimina, ale..).. sice bez příjmení, ale celý Liberec věděl..

• načítám...
Cocka nasladko
21.6.17 10:31
@Anonymní píše:
Tam jdu naštěstí dneska, za chvíli, četla a slyšela jsem o dotyčném jenom samou chválu, tak jsem zvědavá, ale mám i trochu strach :?

Dezim palce, at se ti aspon trochu ulevi. Vubec si neumim predstavit sebe na tvem miste, a zaroven musim rict, ze te obdivuju, jak jsi statecna :hug:

• Upravit
Cocka nasladko
21.6.17 10:38
@kjhui píše:
@Cocka nasladko
no jenže policie zveřejní „anonymní“ příběh a sousedi pro blesk zveřejní a okoření zbytek.. jak tu ta diskuze o 13ti leté matce.. do týdne to bylo v blesku (né z emimina, ale..).. sice bez příjmení, ale celý Liberec věděl..

No prave. Nevim, jestli je to nejaka povinnost zverejnovat zpravy na policejnim webu, nicmene novinari je rozhodne ctou a jsem si jista, ze po necem takovem by chmatli bez zavahani. Tezko rict, jestli by tam pripad tohoto typu povesili…

• Upravit
Anonymní
21.6.17 10:42
@Anonymní píše:
Nedalo mi to a zavolala jsem (ne)matce, abych za ní ještě zašla a úplně mě srazila na kolena, řekla mi: ‚nechápu, proč mi voláš, když už máš svoji rodinu, tak tu moji nech na pokoji‘ 8o Řvu tady jak malá, nikam nepatřím :,(

Je mi to moc líto. Dokážu si představit co prožíváš. Mě pro změnu odkopla dcera, bez důvodu. Asi jen proto, že jsem ji tolik milovala a dělala vše proto, aby nepocítila nezájem jejího otce. H

• Upravit
9073
21.6.17 10:48
@Anonymní píše:

To je koza, fakt… :roll:
Ted uz bych opravdu na ni prestala brat veskery ohled a vse resila pouze ve svem zajmu a zajmu evl. biorodiny.

• načítám...
2909
21.6.17 11:15
@Anonymní píše:

Ta zenska je fakt prastena…neres ji a nebul. Jak nikam nepatris, patris. Mas rodinu. Mas dceru a partnera.mas i nevlastni sourozence. a treba jednou se rozsiri i o dalsi cleny. Snad ti navsteva odbornika pomuze utridit si myslenky…jak tady holky radi policii, nejsem trestar-ale myslim, ze tc uz je promlcen. Myslim, ze policie je to posledni, co potrebujes…drz se

• načítám...
24421
21.6.17 11:22
@Saatine píše:
Zakladatelko Khuji má pravdu, nejsi někdo kdo nikam nepatří. Odcházíme z primární rodiny a tvoříme si novou. A tu máš, máš manžela máš rodinu, ty kteří tě milují. I ta kamarádka patří do rodiny, i kdyby to nebyla sestra, je to někdo kdo tě miluje a podporuje.
Navíc jsi chytrá, strašně silná, citlivá a úžasná osobnost.
Mělas těžké dětství a přesto jsi tohle vše dokázala a máš a to co si myslí ženská, která tě nikdy neměla ráda není důležité. Ona tě nezná. A ty se usměj, najdeš svoji rodinu :hug:
:palec: souhlasím.
  • načítám...
Kobliha51
21.6.17 11:44
@Anonymní píše:
Je mi to moc líto. Dokážu si představit co prožíváš. Mě pro změnu odkopla dcera, bez důvodu. Asi jen proto, že jsem ji tolik milovala a dělala vše proto, aby nepocítila nezájem jejího otce. H

To bude kvůli něčemu jinému. Nikdy nevíš, co u výchovy dětí uděláš dobře a co špatně. To, co píšeš, je jen tvůj pocit. Ona to mohla cítit úplně jinak. Ale na to už jsi jistě přišla. A ani to nemůžeš nijak ovlivnit. Stává se i rodinách s více dětmi, že každé z těch dětí prožívalo dětství jinak a kdyby to rodiče věděli, moc by se divili. Třeba tvá dcera časem změní názor a třeba taky ne. V těch chvílích, kdy máme v náruči to malé sladké miminko vůbec nevíme, jestli nám v dospělosti třeba nezakroutí krkem. A někdy stačí málo. :think:

• Upravit
Kobliha51
21.6.17 11:46
@Anonymní píše:

Tak už nemám obavy, že by si chtěla něco udělat. :mrgreen: Že se ta ženská nebojí. :zed:
To musí být fakt zvláštní povaha.

• Upravit
Anonymní
21.6.17 11:55
@Kobliha51 píše:
To bude kvůli něčemu jinému. Nikdy nevíš, co u výchovy dětí uděláš dobře a co špatně. To, co píšeš, je jen tvůj pocit. Ona to mohla cítit úplně jinak. Ale na to už jsi jistě přišla. A ani to nemůžeš nijak ovlivnit. Stává se i rodinách s více dětmi, že každé z těch dětí prožívalo dětství jinak a kdyby to rodiče věděli, moc by se divili. Třeba tvá dcera časem změní názor a třeba taky ne. V těch chvílích, kdy máme v náruči to malé sladké miminko vůbec nevíme, jestli nám v dospělosti třeba nezakroutí krkem. A někdy stačí málo. :think:

Vím to a asi vím, co v tom je. Jenže to já nedokážu změnit. Ona je manipulátorka(co se mě týče) a světe div se, já se sebou manipulovat nenechám. Tak nějak jsem se s tím smířila, nic jiného mi nezbývá. Možná jí to někdy dojde, možná ne. H

• Upravit
Kobliha51
21.6.17 11:56
@Anonymní píše:
Vím to a asi vím, co v tom je. Jenže to já nedokážu změnit. Ona je manipulátorka(co se mě týče) a světe div se, já se sebou manipulovat nenechám. Tak nějak jsem se s tím smířila, nic jiného mi nezbývá. Možná jí to někdy dojde, možná ne. H
:hug: Drž se. Tohle bolí hodně.
  • Upravit
20777
21.6.17 12:11

Zakladatelko, teče jí do bot, tak kope kolem sebe, má strach, neví, co jí čeká. Vůbec to neposlouchej. Na policii bych zatím nešla. Nejdřív to řeš s kamarádkou. Osobně si myslím, že to stejně nakonec na polici skončí, nevěřím, že by to biorodina nechala jen tak, ale osobně si myslím, že bude ohleduplnější, když to nejdřív vyřešíte spolu a zbytek vyplyne z dalších událostí.

• načítám...
1509
21.6.17 13:20

Zakladatelko, podle posledni reakce tve nematky, bych na nikoho ohledy nebrala a jednala jakkoliv ty uznas za vhodne. Jak tobe to prijde nejschudnejsi a nejlepsi. A mozna se muj nazor bude lisit od ostatnich. Ale mozna by to biorodina vzala od policie, treba s policejnim psychologem, lip, nez kdyz tam nakracis sama s takovou teorii a nejspise pravdou. Protoze je to fakt silene. Moc ti drzim palce a preji happyend :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová