Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Jsem to napsala zmateně, omlouvám seMoje (ne)matka mi řekla, že moji biorodiče jsou rodiče mé nejlepší kamarádky. Nechci si dělat tajné testy a obcházet tím kamarádku a zároveň biosestru, tak půjdu se lží za (ne)matkou, že jsem si dělala testy s rodiči mé nejlepší kamarádky a ty nepotvrdily její verzi, tak ať už mi konečně řekne pravdu, případně pohrozím i policií.
To se mi líbí. Protože tvoji (ne)matce není radno věřit a brát na ni ohledy, tímto krokem si to můžeš pojistit.
Přijde mi to drobet překombinované…matka se může domnívat, že teda vlastně nic nevíš a taky ti už žádnou informaci nemusí dát…
Asi bych jí tou policií pohrozila bez toho lhaní. I když pořád si myslím, že nejlepší by bylo poradit se s nějakým psychologem.
Ja bych tohle nedělala. Obe rodiny se znaji nebo je ciste nahoda, ze jsi se sestrou nejlepší kamoska? Jaky jiny důvod by byl, ze k vam nikdy nesmela?
Spis bych NEmatce rekla, ze hodlam jit na testy s bio rodinou a pokud by byly negativni - to znamena, ze by lhala, jdes okamzite na policii. A videla bys, co ona na to..
Jsem myslela, že bys ráda ve svém životě pravdu. Ne kupit další lži a hrát s matkou nějakou psycho hru ![]()
@Pipilota Citrónie píše:
Jsem myslela, že bys ráda ve svém životě pravdu. Ne kupit další lži a hrát s matkou nějakou psycho hru
Presne tak, ze lhala matka, neznamena ze se ma zamotat do lzi i ona.Za me to není vůbec dobry nápad.
Taky bych tohle nedelala. Udelala bych tajne testy s biosestrou a dle vysledku bych se rozmyslela jak budu postupovat dal…
Z popisu tady přeci nemůžeme znát všechny okolnosti, zakladatelka píše jen to hlavní, ona zná rodinu nejlépe a pokud je ve fázi, že nevěří matce ani tuto variantu, tak uvažuje o tom, že jí zpochybní. Třeba to nějak více zapadá do tohoto příběhu, než kolik víme a domýšlíme si… ![]()
Mě se tenhle nápad moc nezdá, myslím, že pro nematku by bylo přece jednodušší říct, že neví komu tě ukradla, pokud řekla přesně o koho jde a navíc ví že už moc nestojí v cestě si to ověřit, nejspíš mluvila pravdu..
@ilonka12 píše:
Mě se tenhle nápad moc nezdá, myslím, že pro nematku by bylo přece jednodušší říct, že neví komu tě ukradla, pokud řekla přesně o koho jde a navíc ví že už moc nestojí v cestě si to ověřit, nejspíš mluvila pravdu..
Taky myslím…nebo myslíš, že ještě získáš nějakou další důležitou informaci?
Dost se v tom plácám, opravdu nevím
Hodně jsem nad tím přemýšlela a říkám si, že se to (ne)matce třeba hodilo, že označila je za moji biorodinu, nebo mluvila pravdu, nejsem si jistá už ničím
Už jsem to tu psala, naše rodiny se neznají, nejsme sousedi, ani se nijak nestýkáme.
@ilonka12 píše:
Tohle zní zase logicky, opravdu už nevím ![]()
Já si také myslím, že nelže…mohla přece říct cokoliv a ne verzi, kteráje pro tebe snadno ověřitelná. To by musela být opravdu blázen. ![]()
Taky se mi to moc nezamlouvá. Co když mluvila pravdu, a bude to celé zbytečné. Určitě bych šla rovnou, ať už tajně či netajně, udělat testy s kamarádkou.
A co kamarádce třeba říct (poté i případně rodičům), že jsi byla v porodnici vyměněná nedopatřením? Asi tu se mnou nikdo nebude souhlasit, většina tu asi zastává názor, že by nematka měla být potrestaná. Chápu ale, že takováto věc, ať byla matka jakákoliv, se říká těžko. A i pro rodiče by možná bylo těžší smířit se s tím, že šlo o únos než o záměnu nedopatřením.
Myslím, že matka už sama sebe potrestala dost.
@Anonymní píše:
Dost se v tom plácám, opravdu nevímHodně jsem nad tím přemýšlela a říkám si, že se to (ne)matce třeba hodilo, že označila je za moji biorodinu, nebo mluvila pravdu, nejsem si jistá už ničím
Už jsem to tu psala, naše rodiny se neznají, nejsme sousedi, ani se nijak nestýkáme.
Neznám tvoji nematku, ale nebojíš se, že si něco udělá? Já tedy osobně, kdybych se dostala do takového soukolí svých vlastních lží, bych přemýšlela o tom, se všeho touto cestou zbavit. Ale každý jsme jiný.
Je hrozný, co ti provedla, já vím.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat