Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
250
18.6.17 22:40
@marin píše:
Ještě třeba takový příklad, já vím, že řeknete, že je to něco jiného, ale v jádru věci je to stejné. Když třeba budete mít informaci, že kamarádce je manžel nevěrný, někdo Vám to řekl, ale Vy nemáte důkaz a ani nevíte, zda tomu člověku věřit, půjdete a řeknete jí to? Jedině byste jí tím ranily, kdyby to nebyla pravda. Našla bych si zkušeného psychologa nebo psychoterapeuta a poradila bych se, jak by bylo dobré postupovat.

A ty bys mlčela?

• načítám...
5511
19.6.17 15:30

@sppo Já jo.

• načítám...
Anonymní
19.6.17 18:06

Celý víkend jsem o tom přemýšlela a napadla mě asi nejlepší možnost, co tady nepadla.
Budu lhát té, která to celé zavinila. Půjdu za (ne)matkou, že testy nepotvrdily její verzi, že jsou moji biorodiče, jak mi tvrdila, tak ať mi konečně řekne pravdu a uvidím, co ona na to. Co myslíte?
Tady zakladatelka

• Upravit
6532
19.6.17 18:13
@Anonymní píše:
Celý víkend jsem o tom přemýšlela a napadla mě asi nejlepší možnost, co tady nepadla.
Budu lhát té, která to celé zavinila. Půjdu za (ne)matkou, že testy nepotvrdily její verzi, že jsou moji biorodiče, jak mi tvrdila, tak ať mi konečně řekne pravdu a uvidím, co ona na to. Co myslíte?
Tady zakladatelka

Co budeš dělat, když bude tvrdit stále poslední verzi? Co podobnost s bio mamkou? Říkala jsi, že vám říkali, že jste jak sestry, nebo se pletu?

• načítám...
1400
19.6.17 18:16
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka

Já se omlouvám, ale tohle mě zmátlo… myslela jsem, že jste s výsledky testu už nebio matku konfrontovala? Nějak jsem se ztratila.

• načítám...
15296
19.6.17 18:17
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka

Nějak se v tom ztrácím. vždyť už si za ní s těmi výsledky byla ne?

• načítám...
Kobliha51
19.6.17 18:19
@karkarka píše:
Nějak se v tom ztrácím. vždyť už si za ní s těmi výsledky byla ne?

Taky jsem si to myslela. 8o

• Upravit
Anonymní
19.6.17 18:20

@Kacise @karkarka Koukám, že jsem to napsala zmateně :roll: Nemám testy s biorodinou a biosestrou, ale matce řeknu, že je už mám a jsou negativní, že mi zase lhala, tak ať mi řekne konečně pravdu a možná i pohrozím policií. Potom uvidím, jak zareaguje, jestli začne vymýšlet jinou verzi, nebo si stát za svým.

• Upravit
Kobliha51
19.6.17 18:21
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka

Ale vždyť ona ti říkala, že tě ukradla, ne? Takže ti říkala i jinou verzi, že jsi jejich biologické dítě? Nepíše sem za zakladatelku jiná anonymní a dělá to z toho guláš? Už se v tom ztrácím…

• Upravit
Kobliha51
19.6.17 18:23
@Anonymní píše:
@Kacise @karkarka Koukám, že jsem to napsala zmateně :roll: Nemám testy s biorodinou a biosestrou, ale matce řeknu, že je už mám a jsou negativní, že mi zase lhala, tak ať mi řekne konečně pravdu a možná i pohrozím policií. Potom uvidím, jak zareaguje, jestli začne vymýšlet jinou verzi, nebo si stát za svým.

Tak to už je srozumitelné. No, to by možná za to stálo… :think:

• Upravit
1400
19.6.17 18:24
@Anonymní píše:
@Kacise @karkarka Koukám, že jsem to napsala zmateně :roll: Nemám testy s biorodinou a biosestrou, ale matce řeknu, že je už mám a jsou negativní, že mi zase lhala, tak ať mi řekne konečně pravdu a možná i pohrozím policií. Potom uvidím, jak zareaguje, jestli začne vymýšlet jinou verzi, nebo si stát za svým.

Ach tak. Tzn. přitlačit ji pomyslně ke zdi za účelem vyvrácení / potvrzení její původní story, teď už to chápu, díky.

• načítám...
Anonymní
19.6.17 18:25

@Kobliha51 Jsem to napsala zmateně, omlouvám se :roll: Moje (ne)matka mi řekla, že moji biorodiče jsou rodiče mé nejlepší kamarádky. Nechci si dělat tajné testy a obcházet tím kamarádku a zároveň biosestru, tak půjdu se lží za (ne)matkou, že jsem si dělala testy s rodiči mé nejlepší kamarádky a ty nepotvrdily její verzi, tak ať už mi konečně řekne pravdu, případně pohrozím i policií.

• Upravit
Anonymní
19.6.17 18:27
@Kacise píše:
Ach tak. Tzn. přitlačit ji pomyslně ke zdi za účelem vyvrácení / potvrzení její původní story, teď už to chápu, díky.

Ano, přitlačit jí ke zdi, jsem to předtím napsala zmateně :roll:

• Upravit
1400
19.6.17 18:27

Jen mě napadá… Vy máte pocit, že to může být ještě nějak jinak, než nebio matka tvrdí?

• načítám...
Kobliha51
19.6.17 18:28
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Jsem to napsala zmateně, omlouvám se :roll: Moje (ne)matka mi řekla, že moji biorodiče jsou rodiče mé nejlepší kamarádky. Nechci si dělat tajné testy a obcházet tím kamarádku a zároveň biosestru, tak půjdu se lží za (ne)matkou, že jsem si dělala testy s rodiči mé nejlepší kamarádky a ty nepotvrdily její verzi, tak ať už mi konečně řekne pravdu, případně pohrozím i policií.

Už vím a postup se mi líbí. Chytře jsi to vymyslela.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová