Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, delší dobu jsem tu nebyla, dnes jsem dočetla. Pokud jsi se již kamarádce sestře svěřila, napadla mne ještě jedna možnost. Objednat se do Bílého kruhu bezpečí. Můžete tam spolu zajít obě, klidně anonymně, objednat se na konzultaci, kde bude právník a psycholog. Nikdo vás nebude nutit podat trestní oznámení, můžete tam probrat, co dál. Je to neziskovka pro oběti trestných činů a jejich blízké, jsou tam super lidé, mám zkušenost jen výbornou a to jak z profesního tak osobního života. Držím palce.
Akorat jsem docetla a moc na tebe zakladatelko myslim! Doufám ze to dopadlo v ramci moznosti dobre ![]()
Moc držím palce
já to probírala se svojí nej kámoškou a ta prví co bylo, že by byla neskutečně šťastná
tak snad to tak dopadlo i u tebe ![]()
Všem děkuju za podporu ![]()
Bylo všechno úplně jinak, než jsem čekala. Kamarádka (biosestra) narazila na tuhle diskuzi a po jednom příspěvku, kde popisuju náš vztah se utvrdila v tom, že to jsem já, proto posunula setkání už na včerejšek, nedokázala čekat. S testy souhlasí a je nadšená, biomatku oťuká, já vlastně neřekla skoro nic a dopadlo to nad moje veškerá očekávání ![]()
@Anonymní píše:
Všem děkuju za podporu
Bylo všechno úplně jinak, než jsem čekala. Kamarádka (biosestra) narazila na tuhle diskuzi a po jednom příspěvku, kde popisuju náš vztah se utvrdila v tom, že to jsem já, proto posunula setkání už na včerejšek, nedokázala čekat. S testy souhlasí a je nadšená, biomatku oťuká, já vlastně neřekla skoro nic a dopadlo to nad moje veškerá očekávání
Jezisi, tak to je skvele
![]()
@Saatine píše:
Já se musím smát, ten svět je tak prťavejSkvěle
Já jen seděla s otevřenou pusou a nemohla věřit vlastním uším ![]()
@Anonymní píše:
Všem děkuju za podporu
Bylo všechno úplně jinak, než jsem čekala. Kamarádka (biosestra) narazila na tuhle diskuzi a po jednom příspěvku, kde popisuju náš vztah se utvrdila v tom, že to jsem já, proto posunula setkání už na včerejšek, nedokázala čekat. S testy souhlasí a je nadšená, biomatku oťuká, já vlastně neřekla skoro nic a dopadlo to nad moje veškerá očekávání
Tož teda
tak super ![]()
Ze mě spadl takový balvan, bude to ještě těžké, ale už na to nebudu sama, po dlouhé době mám zase radost ze života a směju se ![]()
@Anonymní píše:
Všem děkuju za podporu
To je paráda!!!
Tak vidíš, vše má úplně jiný spád, než si chtěla.
@Anonymní píše:
Všem děkuju za podporu
A víš co, ať dá sestra přečíst toto své mamce ![]()
@Anonymní píše:
Ze mě spadl takový balvan, bude to ještě těžké, ale už na to nebudu sama, po dlouhé době mám zase radost ze života a směju se
Nemám slov, to je super
A zdravím i sestru-kamarádku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat