Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6569
23.6.17 08:39

Ahoj, delší dobu jsem tu nebyla, dnes jsem dočetla. Pokud jsi se již kamarádce sestře svěřila, napadla mne ještě jedna možnost. Objednat se do Bílého kruhu bezpečí. Můžete tam spolu zajít obě, klidně anonymně, objednat se na konzultaci, kde bude právník a psycholog. Nikdo vás nebude nutit podat trestní oznámení, můžete tam probrat, co dál. Je to neziskovka pro oběti trestných činů a jejich blízké, jsou tam super lidé, mám zkušenost jen výbornou a to jak z profesního tak osobního života. Držím palce.

• načítám...
1503
23.6.17 09:15

Akorat jsem docetla a moc na tebe zakladatelko myslim! Doufám ze to dopadlo v ramci moznosti dobre :hug:

• načítám...
5251
23.6.17 09:18

Moc držím pěsti, snad rozhovor s kamarádkou proběhl co nejlépe

• načítám...
4109
23.6.17 12:38

Moc držím palce :palec: :palec: :palec: já to probírala se svojí nej kámoškou a ta prví co bylo, že by byla neskutečně šťastná :srdce: tak snad to tak dopadlo i u tebe :hug:

• načítám...
6419
23.6.17 12:55

Držím palce :hug:

• načítám...
Anonymní
23.6.17 13:28

Všem děkuju za podporu :hug:
Bylo všechno úplně jinak, než jsem čekala. Kamarádka (biosestra) narazila na tuhle diskuzi a po jednom příspěvku, kde popisuju náš vztah se utvrdila v tom, že to jsem já, proto posunula setkání už na včerejšek, nedokázala čekat. S testy souhlasí a je nadšená, biomatku oťuká, já vlastně neřekla skoro nic a dopadlo to nad moje veškerá očekávání :hug:

• Upravit
2909
23.6.17 13:30
@Anonymní píše:
Bylo všechno úplně jinak, než jsem čekala. Kamarádka (biosestra) narazila na tuhle diskuzi a po jednom příspěvku, kde popisuju náš vztah se utvrdila v tom, že to jsem já, proto posunula setkání už na včerejšek, nedokázala čekat. S testy souhlasí a je nadšená, biomatku oťuká, já vlastně neřekla skoro nic a dopadlo to nad moje veškerá očekávání :hug:

Jezisi, tak to je skvele :potlesk: :palec:

• načítám...
106

To je skvělé, mám velikánskou radost :dance: :hug:

• načítám...
Anonymní
@Saatine píše:
Já se musím smát, ten svět je tak prťavej :hug: Skvěle

Já jen seděla s otevřenou pusou a nemohla věřit vlastním uším :lol:

• Upravit
78493
@Anonymní píše:
Bylo všechno úplně jinak, než jsem čekala. Kamarádka (biosestra) narazila na tuhle diskuzi a po jednom příspěvku, kde popisuju náš vztah se utvrdila v tom, že to jsem já, proto posunula setkání už na včerejšek, nedokázala čekat. S testy souhlasí a je nadšená, biomatku oťuká, já vlastně neřekla skoro nic a dopadlo to nad moje veškerá očekávání :hug:

Tož teda :potlesk: tak super :srdce:

• načítám...
Anonymní
23.6.17 13:34

Ze mě spadl takový balvan, bude to ještě těžké, ale už na to nebudu sama, po dlouhé době mám zase radost ze života a směju se :lol:

• Upravit
23.6.17 13:34
@Anonymní píše:

To je paráda!!! :dance: Tak vidíš, vše má úplně jiný spád, než si chtěla.

• načítám...
4071
23.6.17 13:35

To je fakt neuvěřitelný tohleto. Přeji Vám vše nejlepší :srdce:

• načítám...
@Anonymní píše:

A víš co, ať dá sestra přečíst toto své mamce :mavam:

• načítám...
20777
@Anonymní píše:
Ze mě spadl takový balvan, bude to ještě těžké, ale už na to nebudu sama, po dlouhé době mám zase radost ze života a směju se :lol:

Nemám slov, to je super :srdce: A zdravím i sestru-kamarádku :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová