Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Big boss píše:
Já jsem taky už bohužel dost skeptická a nevěřím tomu. Je to moc překombinovaná a dost věcí nesedí, tak uvidíme.
též mám pochybnosti…
@malina83 píše:
Ja nevím, ačkoli jsem tomuto příběhu věřit chtěla, přečetla jsem celou diskusi, s každou další informaci od zakladetelky, mi to přijde jako větší a větší blbost, někdo se evidentně nudí a baví
Já to čtu od začátku a nepřispívám, protože se mi to zdálo trochu přitažené za vlasy od první chvíle. Ale co, život píše někdy neuvěřitelné příběhy. Nicméně, když jsem se dnes dočetla, že biosestra objevila tuto diskusi a vše se v dobré obrací, je mi jasné, že červená knihovna.
@malina83 píše:
Ja nevím, ačkoli jsem tomuto příběhu věřit chtěla, přečetla jsem celou diskusi, s každou další informaci od zakladetelky, mi to přijde jako větší a větší blbost, někdo se evidentně nudí a baví
Souhlasím, speciálně takovýhle happyend a tak rychle.
No každopádně hodně lidí to tady baví, tak proč ne. Ale bylo by férové pak někdy na konci říct, byly jste moje testovací skupina, jestli dokážu vymyslet něco, co všechny strhne.
Příspěvek upraven 23.06.17 v 20:36
@Saatine píše:
I já, ale nevnímám to jako důležité, buď se někdo baví a my čteme tento příběh dobrovolně a zápletka nás natolik zaujala, že čteme dále. Nebo to tak doopravdy je a někoho naše komentáře i povzbudí
máš pravdu, je to jen virtuálno ![]()
Já nevím, podle mě to nereálný není. Jako je to „atraktivní téma“, tak když někdo brouzdá, tak si to přečte stejně jako my všechny tady a kdo ví kolik lidí to tu čte a nepřispívá, takže pravděpodobnost, že mezi nimi bude sestra je poměrně velká. Vždyť kolik holek tu někoho známého pozná.
Já držím palce, je úplně super, jak se to vyvíjí. Taky jsem si zaslzela.
Myslím, že maminka bude nadšená, po možná prvotním šoku. Ale věřím, že holky jí na to nějak připraví. Jak ne/bude chtít řešit ne-matku, kdo ví no… Mmch. nepsalo se tady vůbec o tátovi (doufám, že je v pořádku) tak třeba nakonec on bude chtít něco zpunktovat.
Držím palce, ať se to dál takhle dobře vyvíjí! ![]()
@Anonymní píše:
Ze mě spadl takový balvan, bude to ještě těžké, ale už na to nebudu sama, po dlouhé době mám zase radost ze života a směju se
moc Ti to přeji, aby se smála už pořád ![]()
Ježiš, to je krása, sleduju příběh od začátku a mám úplně husí kůži… Moc jsem ti přála, ať to dopadne dobře, píšeš hrozně rozumně, jsi sympatická ženská… Mám radost
![]()
No ja nevím. Čtu od začátku. Chvílemi jsem věřila vic, chvílemi míň, ale tohle už je tak přitažený za vlasy, že už se tomu snad věřit nedá. ![]()
@Big boss píše:
Já jsem taky už bohužel dost skeptická a nevěřím tomu. Je to moc překombinovaná a dost věcí nesedí, tak uvidíme.
A co treba nesedi? ![]()
Ja myslim, ze emimino ma dost dobry SEO a hodne lidem uz pri hledani cehokoli vyjede na googlu. Staci stranku parkrat navstivit a pak uz se tim spis nabizi.. nevim, neprijde mi to az tak nerealny. Jak uz tu nekdo psal, spousta lidi jen cte a neprispiva.. Mozna by bylo zajimavy vedet nekdy od adminu nejakou statistiku, kolik % lidi co to cte vlastne i prispeje ![]()
@hanzy píše:
A co treba nesedi?Ja myslim, ze emimino ma dost dobry SEO a hodne lidem uz pri hledani cehokoli vyjede na googlu. Staci stranku parkrat navstivit a pak uz se tim spis nabizi.. nevim, neprijde mi to az tak nerealny. Jak uz tu nekdo psal, spousta lidi jen cte a neprispiva.. Mozna by bylo zajimavy vedet nekdy od adminu nejakou statistiku, kolik % lidi co to cte vlastne i prispeje
Tak já to čtu, nepřispívám, páč mi to přijde ze začátku divný, ale ten konec je prostě perla.
@Berousik píše:
Tak já to čtu, nepřispívám, páč mi to přijde ze začátku divný, ale ten konec je prostě perla.
Tak já od začátku čtu, nepřispívám a zakladatelka mi přijde věrohodná, věřím jí…
Příspěvek upraven 23.06.17 v 20:56
@pragovka píše:
Tak já od začátku čtu a zakladatelka mi přijde věrohodná, věřím jí…
Já jsem tu potkala dost podobnou věrohodnou, která si komplet vymyslela celej život…ale způsobem, že bys zírala. Takže tohle u mě nehraje roli. Spíš mi jde o ty okolnosti a zvláštní náhody…třeba se pletu a je to pravda
ale prostě tomu spíš nevěřím.
Já zakladatelce věřím. Jestli je to vymyšlené tak mi to nevadí, jen bych byla ráda, kdyby to pak zakladatelka na férovku napsala, že si to vymyslela ![]()
@Berousik omlouvam se za ot. Asi narazis na makiska. Nebo jak to bylo. Ja o te kauze jenom cetla v naznacich. Muzes ve skratce napsat o co slo?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat