Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19015
23.6.17 13:36

A já si říkala, že bylo setkání první plánované na pátek ale šlo to nějak hopem. To je perfektní, jsme zvědavá na ty výsledky testů. Moc ti přeju aby byly pozitivní. :hug:

• načítám...
203
23.6.17 13:40

To je moc dobře ;) zasloužíš si to ;) Nikdy není pozdě stát se součástí milující rodiny. Víš, co by mě zajímalo, jak jste se s kamarádkou biosestrou seznámily? Když se rodiny neznají, nestýkají? To je neskutečná náhoda nebo spíš prostě jen cesty osudu, které se mají naplnit. :andel:

• načítám...
3079
23.6.17 13:40
@Anonymní píše:
Všem děkuju za podporu :hug:
Bylo všechno úplně jinak, než jsem čekala. Kamarádka (biosestra) narazila na tuhle diskuzi a po jednom příspěvku, kde popisuju náš vztah se utvrdila v tom, že to jsem já, proto posunula setkání už na včerejšek, nedokázala čekat. S testy souhlasí a je nadšená, biomatku oťuká, já vlastně neřekla skoro nic a dopadlo to nad moje veškerá očekávání :hug:

To je nádherný. Já tu bulím jako stará želva. Tobě i sestře přeju jen to nejlepší do nového života. Je to pro vás obě nový začátek :hug:

• načítám...
2439
23.6.17 13:48
@Anonymní píše:
Ze mě spadl takový balvan, bude to ještě těžké, ale už na to nebudu sama, po dlouhé době mám zase radost ze života a směju se :lol:

To je skvela zprava! Ne nadarmo se rika, ze krev neni voda. :palec:

• načítám...
Anonymní
23.6.17 13:48

A my jak si pořvaly, ale zase jsme se shodly, že jsme tak o moc nepřišly, byly jsme pořád spolu, nerozlučné a pořád v kontaktu. Prožily jsme spolu všechny lásky, rozchody i zklamání :hug: A přiznám se, že mě úplně dostala, když mi řekla, že jí jedno, jak dopadnou testy, že pro ní jsem sestrou i bez krve :oops: :hug:

• Upravit
20777
23.6.17 13:51
@Anonymní píše:
A my jak si pořvaly, ale zase jsme se shodly, že jsme tak o moc nepřišly, byly jsme pořád spolu, nerozlučné a pořád v kontaktu. Prožily jsme spolu všechny lásky, rozchody i zklamání :hug: A přiznám se, že mě úplně dostala, když mi řekla, že jí jedno, jak dopadnou testy, že pro ní jsem sestrou i bez krve :oops: :hug:

Tak a už tu řvu taky a to jsem fakt odolávala :mrgreen: :lol:

• načítám...
3079
23.6.17 13:53
@Anonymní píše:
A my jak si pořvaly, ale zase jsme se shodly, že jsme tak o moc nepřišly, byly jsme pořád spolu, nerozlučné a pořád v kontaktu. Prožily jsme spolu všechny lásky, rozchody i zklamání :hug: A přiznám se, že mě úplně dostala, když mi řekla, že jí jedno, jak dopadnou testy, že pro ní jsem sestrou i bez krve :oops: :hug:
:hug:
Je to nadherny.
  • načítám...
12156
23.6.17 13:54

Zakl je to uzasne, jak to dopadlo. ;) moc ti to preju, pres to vsechno, jak neuveritelne to zni, jsem opravdu rada, ze treba konecne budes mit tu primarni rodinu milujici, na to nikdy nneni pozde :kytka:

• načítám...
23.6.17 13:55
@Anonymní píše:

Nádherné. Tak aspoň sestra to pobrala úplně v klidečku a ještě s nadšením. A teď sestra půjde na testy? Až se prokáže, že jste fakt příbuzné, půjdete obě za rodiči?

• načítám...
15575
23.6.17 13:56

No tak to je skvělé :srdce: Moc přeju štěstí i s biomatkou :kytka:

• načítám...
8558
23.6.17 13:56
@Anonymní píše:

Celou diskusi taky sleduji, nemela jsem moc cim prispet a jen nevericne koukala na pribeh a drzela moc palce, at dopadne nejlepe jak muze. A koukam, ze zatim to dopadlo super, moc gratuluju :srdce: :palec:

• načítám...
24399
23.6.17 14:02
@Anonymní píše:
Bylo všechno úplně jinak, než jsem čekala. Kamarádka (biosestra) narazila na tuhle diskuzi a po jednom příspěvku, kde popisuju náš vztah se utvrdila v tom, že to jsem já, proto posunula setkání už na včerejšek, nedokázala čekat. S testy souhlasí a je nadšená, biomatku oťuká, já vlastně neřekla skoro nic a dopadlo to nad moje veškerá očekávání :hug:

svět je malý. :palec:

• načítám...
24399
23.6.17 14:04
@Anonymní píše:
Ze mě spadl takový balvan, bude to ještě těžké, ale už na to nebudu sama, po dlouhé době mám zase radost ze života a směju se :lol:

To je nejdůležitější, ať to dopadne jakkoliv.

• načítám...
527

@Anonymní píše:
Bylo všechno úplně jinak, než jsem čekala. Kamarádka (biosestra) narazila na tuhle diskuzi a po jednom příspěvku, kde popisuju náš vztah se utvrdila v tom, že to jsem já, proto posunula setkání už na včerejšek, nedokázala čekat. S testy souhlasí a je nadšená, biomatku oťuká, já vlastně neřekla skoro nic a dopadlo to nad moje veškerá očekávání :hug:

Tak to gratuluji, super zpráva :-).

• načítám...
4545

Neskutečný. Aspon jsi to měla jednoduchý. Nedokáži si představit i pocity tvoji bio sestry, kdyz tu diskuzy četla a docházelo ji, ze to můžete byt vy dvě. Tak ať to i dal pokracuje takhle dobře. A propo, kdybych nesedela v práci, tak asi taky bulim jako želva. :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová