Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1294
22.6.17 14:24
@Anonymní píše:
Moc všem děkuju za podporu, dnes jdu na to :oops:

Držím palce. Myslím, že jsi se rozhodla správně.

• načítám...
30639
22.6.17 14:29
@Anonymní píše:
:hug: :srdce:
  • načítám...
39
22.6.17 14:36

Taky moc držím palce ;) Jak kvůli rozhovoru s kamarádkou/sestrou, tak ještě kvůli jedné věci - abys to zvládla všechno ustát, aby se Ti vyhnula zahořklost a zášť a aby ses nenechala přesvědčit k řešení, které by Ti nesedělo ;)

• načítám...
623
22.6.17 15:48
@Anonymní píše:
:kytka: Také držím všechny palce :kytka:
  • načítám...
15575
22.6.17 16:06

Držím palce, drž se :hug:

• načítám...
2427
22.6.17 16:43

Pokud je kamarádka dobrý člověk, tak tě přijme, vyslechne, půjde na testy. Pokud se na tebe kvůli tomu bude zlobit, tak bys asi stejně o nic moc nepřišla. Jedna „zkažená“ rodina v životě stačí.
Hlavně nezapomínej na to nejdůležitější - ty MÁŠ RODINU a PATŘÍŠ. Svou rodinu sis sama zvolila - je jí tvůj manžel a vaši potomci. A v této své „pravé“ rodině máš očividně podporu, což je krásné a důležité a jakou smůlu jsi měla s rodinou, co tě vychovávala, takové štěstí máš s rodinou, co sis vyvolila :srdce:

• načítám...
7006
22.6.17 19:30

Tfuj tfuj tfuj :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
21920
22.6.17 19:57

Dnes jsem byla s ditetem na koupaku a normalne celou dobu myslim na zakladatelku, jak to chudera zvlada a jak to zvladla kamaradka :oops:

• načítám...
24002
22.6.17 20:15

DRžím palce. :hug:

• načítám...
Paz
50
22.6.17 20:31

Zakladatelko, držím palce, ať vše proběhne co nejlépe. Kdyby kamarádka nereagovala hned pozitivně, neboj se. Myslím, že bude ráda. Nejpozději ve chvíli, kdy rozdýchá šok a vše si v klidu promyslí.

• načítám...
5708
22.6.17 20:44
@Anonymní píše:

Moc ti držím palečky. Myslím, že ses rozhodla nejlíp ve vztahu ke svému psychickému rozpoložení a celé současné situaci, dál vše už vyplyne samo. Drž se.

• načítám...
959
22.6.17 21:52

Nemám slov!!! Čtu to tu půl večera :-( A jsem zvědavá na definitivní rozuzlení… Jen teda nechápu, jak někdo mohl takovou výměnu provést!!! Šílené!!! Takové úmrtí miminka zanechává na psychice maminky dooost následků většinou… :-(

• načítám...
6788
22.6.17 22:20

Teda tak to je šílené… Přečetla jsem celou diskuzi od začátku a přijde mi to jak nějaká špatně zrežírovaná detektivka :zed:

Opravdu moc doufám, že to dnes dopadne dobře :kytka: Ačkoliv na mě někdo něco takového vybalit tak si myslím, že se zláznil… :?

• načítám...
203
22.6.17 22:45

Ahoj,

přečetla jsem tu diskuzi pomalu jedním dechem, moc Ti dnes držím palce ať to dobře dopadne.

Dám také svůj stručný náhled. Loni v dubnu jsem přišla o syna (úplně jiné okolnosti než u Tebe, ale to teď není podstatné), ale kdyby to bylo možné (bohužel u mě není), aby se ke mě mohl, byť po téměř po 30 letech vrátit, neváhala bych ani minutu a po počátečním šoku z té informace, bych mu skočila kolem krku a byla neskonale šťastná.

Mám teď čerstvě dceru a rána se dost otupila. Zapomenout to nejde, ale už o tom po roce dokážu otevřeně mluvit. Smířila jsem se s tím. Biomatka na to měla skoro 30 let, takže to pro ní už nebude tak citlivé téma. Ovšem dokážu se i vcítit do vzteku, který do ní vjede vůči nematce…

• načítám...
2195
22.6.17 23:50

Ahoj, diskuzi sleduji od počátku, je to tak neuvěřitelný příběh, myslím že je pravdivý. Přeji ti tedy aby to dnes dobře dopadlo s kamarádkou-sestrou a hodně síly.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová