Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
106
23.6.17 21:53

Já zakladatelce věřím. Nevidím důvod proč by zakladatelčina kamarádka/ sestra nemohla na tuhle diskuzi náhodou narazit. Je to mladá holka, třeba má děti, nebo chodí na emimino jen tak a stejně jako spoustu ostatních ji zaujal název diskuze. Nevidím na tom nic zvláštního.

Já na emimino chodím často, vždy při kojení a uspávání, ale přispívám minimálně, věřím, že takových lidí je spousta. Podle mne píše zakladatelka velice věrohodně, promyšleně a vždy přispívá spíš krátce, nepitvá se v tom. Nesedí mi to na někoho, kdo by si vymýšlel.

• načítám...
26716
23.6.17 21:59
@ejhle píše:
@Berousik omlouvam se za ot. Asi narazis na makiska. Nebo jak to bylo. Ja o te kauze jenom cetla v naznacich. Muzes ve skratce napsat o co slo?

Nene to neni ona. Tohle byla jedna z uzavrene skupiny kde jsem a taky proto nemuzu psat podrobnosti, je to proti pravidlum. Ale krmila nas takto nekolik mesicu :nevim:
Alespon vidis, ze takovych pohadkarek tu uz bylo vic. A vubec na to nema vliv to, jak verohodne pusobi, nebo jaky ma kultivovany projev.

• načítám...
26270
23.6.17 22:08

A za chvíli z toho bude příběh minimálně na 100 stránek… ;)

• načítám...
5708
23.6.17 22:14
@Anonymní píše:
Ze mě spadl takový balvan, bude to ještě těžké, ale už na to nebudu sama, po dlouhé době mám zase radost ze života a směju se :lol:

Tak vidíš a tolik ses bála. Ségra byla úplně natěšená. Takže máš ségru, už na to nejsi sama :hug:

• načítám...
10392
23.6.17 22:24

Jsem zvědavá s čím přijde zakladatelka teď :lol: už je to fakt komedie, tolik náhod za sebou už ani neni možný

• načítám...
6388
23.6.17 22:27
@kaja00 píše:
Já zakladatelce věřím. Jestli je to vymyšlené tak mi to nevadí, jen bych byla ráda, kdyby to pak zakladatelka na férovku napsala, že si to vymyslela :kytka:

mám to stejně

• načítám...
2900
23.6.17 22:29

V životě jsem zažila už hodně divných náhod, takových, kdy jsem si říkala, že to snad ani není možné. Takže informace, že si sestra přečetla diskuzi na emiminu, mi nereálná nepřijde.
Zakladatelko, reakce sestry je super, moc ti přeji, aby to aspoň z půlky tak skvěle přijala i biologická maminka, i když ta byla o společná léta ochuzena asi mnohem víc. Držím i nadále palce a budu ráda, když se ozveš s další informací, co je nového.

• načítám...
32028
23.6.17 22:33
@Saatine píše:
I já, ale nevnímám to jako důležité, buď se někdo baví a my čteme tento příběh dobrovolně a zápletka nás natolik zaujala, že čteme dále. Nebo to tak doopravdy je a někoho naše komentáře i povzbudí :)
:palec:
  • načítám...
Kobliha51
23.6.17 22:57

A pamatujete si tohle?
https://www.emimino.cz/…esit-153462/

• Upravit
106
23.6.17 22:58

Nakonec zakladatelce to může být v podstatě jedno, kdo jí věří a kdo ne, zvlášť teď, když je to na dobré cestě.

Mně se prostě zdá, že v každé druhé diskuzi se pochybuje, jestli je to pravda. Jako kdyby to byl nějaký hrozný problém, kdyby to náhodou pravda nebyla a nikdo by to neodhalil.

• načítám...
109
23.6.17 23:12

Ahoj, tuhle diskuzi sledují od začátku..a je snadno dohledatelne, ze moc do diskuzi neprispivam..ale i když jsem původně věrná čtenářka Lancovek, tak tomuhle nevěřím ani náhodou…

• načítám...
32028
23.6.17 23:14
@veada píše:
Nakonec zakladatelce to může být v podstatě jedno, kdo jí věří a kdo ne, zvlášť teď, když je to na dobré cestě.Mně se prostě zdá, že v každé druhé diskuzi se pochybuje, jestli je to pravda. Jako kdyby to byl nějaký hrozný problém, kdyby to náhodou pravda nebyla a nikdo by to neodhalil.
:palec:
  • načítám...
45756
23.6.17 23:42

To jsou ale náhodičky! Zajímalo by mne, podle čeho údajná biosestra poznala, ze se jedna o ni. Pokud se dobre pamatuji, žádné podrobnosti se tu o ni nepsaly ;)

• načítám...
11985
24.6.17 00:07
@veria píše:
To jsou ale náhodičky! Zajímalo by mne, podle čeho údajná biosestra poznala, ze se jedna o ni. Pokud se dobre pamatuji, žádné podrobnosti se tu o ni nepsaly ;)

Tak on docela stačí příběh zakladatelky. Já třeba neznám vůbec nikoho, ani z vyprávění, koho by rodiče na Vánoce odkládali k příbuzným. :nevim:
Toto o ní kamarádka dost pravděpodobně věděla a další detaily z příspěvků už jí jen v jejím přesvědčení utvrdily.

• načítám...
8149
24.6.17 07:44

Já myslím, že není zas tak těžké se v příběhu najít. Né každý měl sourozence, který zemřel jako miminko, ne každý má nejlepší kamarádku s kterou si je podobný a další detaily… Takže myslím, že není nemožné, aby se kamarádka/ sestra v tom nepoznala, když sem chodí..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová