Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
78493
20.7.17 14:17
@malina83 píše:
@stinga nepochopila :P :P ja myslela zakladatelku :lol: :lol:

jo ahá, já myslím, že už vlastně nepotřebuje sem psát, že už se svěřila té sestře a už to nemusí ventilovat tady

• načítám...
Anonymní
20.7.17 16:04

@Alinal hledala jsem na netu, co mám dělat, kde a jak hledat biologického otce, sem na emimino chodím velmi zřídka, ale prostě vyskočila na mě tato diskuze a proto jsem napsala. VELMI SE VŠEM OMLOUVÁM, prosím odpustte mi. Neměla jsem sebemenší úmysl něco zaplevelit, nebo narušit zakladatelce její diskuzi. Zakladatelko, i tobě se velice omlouvám. Děkuji za pochopení. prostě byla jsem v šoku. Anonymní č.2

• Upravit
6006
20.7.17 16:11
@Anonymní píše:
@Alinal hledala jsem na netu, co mám dělat, kde a jak hledat biologického otce, sem na emimino chodím velmi zřídka, ale prostě vyskočila na mě tato diskuze a proto jsem napsala. VELMI SE VŠEM OMLOUVÁM, prosím odpustte mi. Neměla jsem sebemenší úmysl něco zaplevelit, nebo narušit zakladatelce její diskuzi. Zakladatelko, i tobě se velice omlouvám. Děkuji za pochopení. prostě byla jsem v šoku. Anonymní č.2

Nic si z toho nedělej, nikdy se nezavděčíš všem - kdybys založila nové téma, tak by se pravděpodobně zase našel někdo, kdo by se podivil, žes nepřispěla sem. Nemáš se za co omlouvat, držela jsi se tématu. Jen pokud budeš chtít (nedivila bych se Ti, kdyby ne) dál přispívat sem, bylo by dobré, aby ses nějak odlišila od původní zakladatelky :kytka:.

• načítám...
20.7.17 16:22
@Anonymní píše:
@Alinal hledala jsem na netu, co mám dělat, kde a jak hledat biologického otce, sem na emimino chodím velmi zřídka, ale prostě vyskočila na mě tato diskuze a proto jsem napsala. VELMI SE VŠEM OMLOUVÁM, prosím odpustte mi. Neměla jsem sebemenší úmysl něco zaplevelit, nebo narušit zakladatelce její diskuzi. Zakladatelko, i tobě se velice omlouvám. Děkuji za pochopení. prostě byla jsem v šoku. Anonymní č.2

Neomlouvej se ;) :srdce: klidně můžeš zůstat původní zakladatelka se už stejně neozve

• načítám...
Anonymní
20.7.17 17:09
@Anonymní píše:

Mně se neomlouvej za nic, nijak mi nevadí, žes sem napsala. Otec věděl, že nejsi jeho bio? Nechápu, že tě nechal ve 14 letech odejít z domova! Náš život a dětství nám už nikdo nevrátí, to mi řekla psycholožka, má pravdu, ale nedokážu to takhle cítit a srovnat si to tak v sobě. Plácám se v tom hodně, zakázala jsem si sem chodit, zrušila upozornění, ale stejně mi to nedá, nemám v hlavě nic jinýho, neumím se od toho odpoutat.
Zakladatelka

• Upravit
2427
20.7.17 17:45
@Anonymní píše:
Mně se neomlouvej za nic, nijak mi nevadí, žes sem napsala. Otec věděl, že nejsi jeho bio? Nechápu, že tě nechal ve 14 letech odejít z domova! Náš život a dětství nám už nikdo nevrátí, to mi řekla psycholožka, má pravdu, ale nedokážu to takhle cítit a srovnat si to tak v sobě. Plácám se v tom hodně, zakázala jsem si sem chodit, zrušila upozornění, ale stejně mi to nedá, nemám v hlavě nic jinýho, neumím se od toho odpoutat.
Zakladatelka

A už máte výsledky? Ber to tak, že čím dřív budeš „vědět“, tím dřív za sebou tu kapitolu můžeš zavřít a začít nějakou novou - lepší.

• načítám...
Anonymní
20.7.17 20:03
@KimL píše:
A už máte výsledky? Ber to tak, že čím dřív budeš „vědět“, tím dřív za sebou tu kapitolu můžeš zavřít a začít nějakou novou - lepší.

Snad už příští týden, kvůli svátkům a dovoleným to trvá déle, nemám to s příplatkem expres.

• Upravit
1769
20.7.17 22:32
@Anonymní píše:
Snad už příští týden, kvůli svátkům a dovoleným to trvá déle, nemám to s příplatkem expres.

A bio rodičům jste zatím nic neřekly?

• načítám...
Klopotkova
22.7.17 22:24

Dnes je „velkým trendem“ darovat vajíčka, je mi líto žen, které děti nemohou mít, ale tento problém do budoucna s hledáním biologických rodičů bude čím dál více častější.
Omlouvám se, že jsem odbočila od tématu, ale ono to s ním vlastně stejně souvisí. Příznivcem darování nejsem, ale neodsuzuji.

• Upravit
Anonymní
23.7.17 16:42
@nini77 píše:
A bio rodičům jste zatím nic neřekly?

Nic nevědí, kamarádka něco málo sondovala a z toho, co mi říkala, mi nepřijde dobrý nápad jim to vůbec říkat.

• Upravit
1120
23.7.17 16:45
@Anonymní píše:
Nic nevědí, kamarádka něco málo sondovala a z toho, co mi říkala, mi nepřijde dobrý nápad jim to vůbec říkat.

a když to testy potvrdí, budete mlčet??

• načítám...
26270
23.7.17 17:27
@Anonymní píše:
Nic nevědí, kamarádka něco málo sondovala a z toho, co mi říkala, mi nepřijde dobrý nápad jim to vůbec říkat.

a ty to vidíš jak?

• načítám...
232
23.7.17 17:47

Vždyť psala, že i jí samotné nepřijde jako dobrý nápad jim to říkat.

• načítám...
951
23.7.17 20:10

A co kamaradka vysondovala? Proc by nebylo dobre jim to rikat?

• načítám...
26270
23.7.17 20:47
@Aristolochia píše:
Vždyť psala, že i jí samotné nepřijde jako dobrý nápad jim to říkat.

tak předpokládám, že se situace nějak vyvíjela a když si to tu počteš, tak tu padly i názory jít nejdříve za biomatkou a pak teprve o tom říct sestře/ kámošce…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová