Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1769
28.7.17 22:31

Přijde mi to těžce nefér to biorodicum neříct. Má někdo právo takovou informaci tajit? I oni mají právo vědět pravdu, jako zakladatelka.

• načítám...
5708
29.7.17 00:13
@nini77 píše:
Přijde mi to těžce nefér to biorodicum neříct. Má někdo právo takovou informaci tajit? I oni mají právo vědět pravdu, jako zakladatelka.

Naprosto souhlasím.

• načítám...
2839
29.7.17 00:44

Zakladatelko, desne jsem ti fandila a moc me tvuj pribeh zajimal, vsechno jsem ti verila, ale bohuzel tenhle prispevek te odhalil: „Všem děkuju za podporu :hug:
Bylo všechno úplně jinak, než jsem čekala. Kamarádka (biosestra) narazila na tuhle diskuzi a po jednom příspěvku, kde popisuju náš vztah se utvrdila v tom, že to jsem já, proto posunula setkání už na včerejšek, nedokázala čekat. S testy souhlasí a je nadšená, biomatku oťuká, já vlastně neřekla skoro nic a dopadlo to nad moje veškerá očekávání :hug:
Tady jsi to uz prekombinovala, to uz prilis bije do oci. Asi budes zacinajici spisovatelka a testujes si tu diskutery a svoji schopnost pro vymysleni a uveritelnost pribehu. Zapominas ale na logiku, dej si na to priste pozor. Ctenari nejsou hloupi ani naivni, pokud to prezenes, lidi to nebudou cist.
Mas se sejit s kamaradkou a ona ciste NAHODOU objevi tuhle diskuzi? To jako myslis vazne nebo zkousis kam az muzes zajit?
Je tu deset tisic temat hadam a kamaradka nejakymi mimoradnymi schopnostmi z toho desetitisice vyhleda zrovna tuhle? A vyhleda ji zrovna zrovinka v rozmezi par dnu pred vasim setkanim? Z celeho roku vybere zrovna ty dva tri spravne dny? To uz je pravdepodobnejsi, ze vyhrajes ve sportce nebo ze tu pristanou vesmirne bytosti, nez tvoje story.

• načítám...
2839
29.7.17 01:19

Jinak me fascinuje, co lidi ji to veri. Asi jsme vazne narod hloupych lidi, to procento bude hodne vysoke. Zakladatelko moc bych ocenila, kdyby jsi priznala barvu, ze pripravujes pribeh k vydani a tady si testujes zajem o namet a reakce na jednolive casti. Myslim, ze by to ostatnim ani moc nevadilo, ale vydavat scifi za realitu je moc. A ten konec si oprav, moc jsi to uspechala. Mimochodem vsimli jste si, ze pote co byla odhalena chytrejsima diskuterkama, tak se odmlcela, vubec nereagovala na pripominky, nesnazila se vysvetlit hlucha mista, ona si totiz uvedomila, ze ji to ujelo, ze se nechala moc unest pribehem a prepalila to.

• načítám...
106
29.7.17 07:16

@lauraka vždyť to už se tady přece řešilo, narazila na ni stejně jako všichni ostatní. Ta diskuze se objevovala a objevuje mezi diskuzemi s novými příspěvky, nemusela kvůli tomu prohledávat celé emimino :lol:. Kamarádku /sestru zaujal název a začala si ji číst. Zakladatelka psala i specifické informace, jakože ji odkládali k příbuzným přes celé Vánoce, z jaké části ČR je, že jí kamarádka byla za svědka, o jejich vztahu, dětství atd., nepřijde mi na tom nic k neuvěření. A když už musíš znovu vytahovat, co už se tu probíralo a vysvětlovalo na x stránkách, dělej to alespoň méně kategoricky, nic by se ti nestalo, kdybys napsala třeba „myslím si“, „podle mě“ atd. a neurážela ostatní, které tvému detektivnímu pátrání a úžasným objevům nevěří. To spíš něco vypovídá o tobě.

• načítám...
8149
29.7.17 07:19

@lauraka Vždyť ty jsi taky na tuto diskuzi narazila, ne? Kamarádka mohla číst diskuzi hned od začátku… Na tom mi nepřijde nic divného..
Jako jo, je tu plno smyšlených příběhů, ale i takových, kterým se nevěří a jsou pravdivé…

• načítám...
3115
29.7.17 07:28

@lauraka že nevysvětlovala? No a? Ona nikomu nic nedluží, stejně by s tím nevěřící nebyly spokojené. Bylo by to stejně jako v jiných diskuzích… Nesedělo tohle, tohle, tak si najednou vymyslela tohle. Nevěřím něčemu, tak to nečtu. Promin, ale (já jí věřím, pokud sem napíše, že to byl opravdu výmysl, nikomu tím stejně neublíží) zakladatelka ma trochu jiný starosti než sedět na emiminu a obhajovat se před cizími lidmi. Mmch několikrát psala, že se snaží trochu mlžit, aby nebyla poznána, tak se do toho mohla místy i trochu zamotat… I když je ten příběh tak specifický, že ji kamarádka stejně poznala. A to už se tu taky řešilo. Je spousta uživatelek, co sem klidně denně nakoukne, když chce oddych nebo tak, rozklikne pár zajímavých nových diskuzí a počte si třeba u kafíčka… Hele mě v první chvíli napadlo, ju, to by klidně mohla být moje sestra (ale jako první neseděl kraj) tím jsem chtěla říct, kdyby byla, tak by svou rodinu našla hned na snad první stránce… to by tu některé asi fest nerozdýchaly :mrgreen:

• načítám...
106
29.7.17 08:02
@Kamkam píše:
@lauraka že nevysvětlovala? No a? Ona nikomu nic nedluží, stejně by s tím nevěřící nebyly spokojené. Bylo by to stejně jako v jiných diskuzích… Nesedělo tohle, tohle, tak si najednou vymyslela tohle. Nevěřím něčemu, tak to nečtu. Promin, ale (já jí věřím, pokud sem napíše, že to byl opravdu výmysl, nikomu tím stejně neublíží) zakladatelka ma trochu jiný starosti než sedět na emiminu a obhajovat se před cizími lidmi. Mmch několikrát psala, že se snaží trochu mlžit, aby nebyla poznána, tak se do toho mohla místy i trochu zamotat… I když je ten příběh tak specifický, že ji kamarádka stejně poznala. A to už se tu taky řešilo. Je spousta uživatelek, co sem klidně denně nakoukne, když chce oddych nebo tak, rozklikne pár zajímavých nových diskuzí a počte si třeba u kafíčka… Hele mě v první chvíli napadlo, ju, to by klidně mohla být moje sestra (ale jako první neseděl kraj) tím jsem chtěla říct, kdyby byla, tak by svou rodinu našla hned na snad první stránce… to by tu některé asi fest nerozdýchaly :mrgreen:

přesně tak

• načítám...
20777
29.7.17 08:35

Ach jo, už jednou se tu řešilo, že kdo příběhu nevěří, tak ať ho nečte a zbytečně nezapleveluje diskuzi. Opravdu mě těší, že teď, kdy čekáme na vyjádření, jak dopadly testy, se tu bude zase na padesáti stránkách dohadovat nevěřící skupina, já fakt nemám čas ani chuť číst to, jak se tu budete poplácávat po zádech, že nevěříte. Tak nevěřte, však je to šumafuk, jestli je to skutečný nebo smyšlený příběh, nevybírají se tu žádné peníze, nic, takže i kdyby to bylo vymyšlené, tak co jako :nevim:

• načítám...
3115
29.7.17 08:46

@veada jo, s tím kategorizováním máš naprostou pravdu :palec: možná to mě donutilo taky napsat

• načítám...
232
29.7.17 09:10

A kde je psáno, že tu diskuzi sestra našla těsně před tím, než jí to zakladatelka chtěla říct. Třeba to četla od začátku a čekala, až za ní zakladatelka sama přijde. A když jí zavolala, že se chce sejít, tak to sestra posunula na dřív. takhle jsem to teda pochopila já.

• načítám...
2427
29.7.17 11:36

@lauraka Hele, já jí věřím, život píše všelijaké scénáře, ale dejme tomu, že máme tyhle možnosti:
1. zakladatelka si z nás dělá bžundu, pak je dobře, že má zajímavý typ humoru a obdařila tak půlku emimina svým zajímavým vymyšleným příběhem, čímž zaujala naši pozornost, a my mohly celý ten příběh sledovat jak nějakou dobře napsanou „reality show“
2. zakladatelka je studentka psychologie, pak je dobře, že sesbírá spoustu dat na více než sto stranách, a bude mít dost podkladů ke své práci
3. zakladatelka je teenagerka, která se nudí, tak si vymyslela takovouto „srandu“, a pak je dobře, že se jí to povedlo a třeba se i zabavila a objevila, že by mohla zkusit třeba psaní nebo něco podobného
4. zakladatelka je psychicky nemocná osoba, co si to celé vymyslela, pak je dobře, že je „hmatatelný“ důkaz, který jí může pomoci si svou nemoc uvědomit, při spolupráci s psychiatrem/psychologem
5. zakladatelka mluví pravdu, pak jí tyhle kecy o trollingu jenom ubližují.
Ať je to jakýkoli z těchto bodů - když to číst nechceš, protože jsi na „vyšší“ úrovni než my naivní slepice - tak to prostě nečti a nech nás i zakladatelku být. Díkec.

• načítám...
1120
29.7.17 11:42

@lauraka Víš ty co, nevíš vůbec nic stejně jako my ostatní. Pravda to být může i nemusí. A jen proto, že ty si přesvědčená o své pravdě tak ostatní svoji pravdu mít nemůžou? Jak to skutečně je ví jen zakladatelka, ale ty pravdu neznáš, pouze se domníváš.

• načítám...
232
29.7.17 11:48

Jak tady některé píšou, jaká by to byla náhoda, kdyby na tuto diskuzi sestra narazila, tak si tak říkám, kolik lidí to asi už četlo. Docela by mě zajímalo, zda admini můžou vidět počet přečtení u jednotlivých diskuzí a zda by nám to prozradili. A také to, zda je tato diskuze nějak výrazně čtenější, než ostatní.
 @admin

• načítám...
15113
29.7.17 12:37
@Ellusa píše:
No já hlavně pořád čekám na ty výsledky testů, které měly být hotové po státních svátcích a je už skoro srpen 8).

Všude jsou dovolené :cert: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová