Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5708
20.7.17 00:25
@Peczka píše:
@Kobliha51 tak hlavně se ty dvě můžou spolu vykecat, když to maji podobně a není třeba ji hned psát, at si jde založit vlastní diskuzi. Nehledě na to, že na internetu ani člověk neví co je a není pravda, tak není třeba diskuze tolik prožívat

Podobného na těch dvou příbězích nevidím nic. Jedna byla ukradená a druhou neměla vlastní máma ráda. Kolik znáš ukradených dětí? Zato dětí, ke kterým se rodiče chovají všelijak je mraky.

• načítám...
6006
20.7.17 07:13
@Enmamma píše:
Podobného na těch dvou příbězích nevidím nic. Jedna byla ukradená a druhou neměla vlastní máma ráda. Kolik znáš ukradených dětí? Zato dětí, ke kterým se rodiče chovají všelijak je mraky.

Záleží na tom, z jakého úhlu pohledu se na to člověk dívá. Anonymní č. 2 neví, kdo je její biologický otec přičemž léta má špatné vztahy s matkou. Já tam naopak určitou podobnost vidím - obě zakladatelky mají v rodině problematické vztahy a alespoň jeden rodič (v případě zakladatelky oba) není biologický - a obě se s tím musejí nějak vyrovnat.

• načítám...
78493
20.7.17 07:17

@Alinal anonymní č. 1 byla vyměněna v porodnici, to je natolik specifické a ojedinělé, že se to fakt nedá s ničím srovnávat

• načítám...
16694
20.7.17 07:20

@Alinal A obě v dětství zažívali odmítavý postoj. I Anonymní č.1 v té době věřila, že je to její bio matka, takže podobností víc než dost. A je smutné, že se tu řeší, zda někdo má nebo nemá právo přispět svým smutným příběhem do diskuze.

Tady se prostě čeká na senzaci a kdokoliv jiný s „obyčejným“ příběhem, je nežádoucí a měl by si založit svoji obyčejnou diskuzi. Rady „běž se léčit, už jsi se s tím měla dávno srovnat“ jsou opravdu na pochvalu. Spousta věcí ale vypluje napovrch po narození svých vlastních dětí. Také jsem si myslela, že jsem se přes černou skvrnu svého dětství dávno přenesla. Než se mi narodila dcera. Najednou to bylo zase zpátky. A teď už je to zase pryč, ale v té době jsem také měla potřebu to pochopit a zkusit vyřešit.

• načítám...
6006
20.7.17 07:24
@stinga píše:
@Alinal anonymní č. 1 byla vyměněna v porodnici, to je natolik specifické a ojedinělé, že se to fakt nedá s ničím srovnávat

Ale to z názvu tématu jednoznačně nevyplývá. Jestli anonymní č. 2 hledala nějaké podobné téma, tak se nedivím, že přispěla sem. Nebylo by to poprvé ani naposledy, co někdo přispěl svým příběhem do tématu, které nezaložil. Anonymní č. 2 se navíc vyjádřila směrem k zakladatelce s tím, že ji chápe, protože v dětství prožívala něco podobného.

• načítám...
6006
20.7.17 07:27
@Kakika píše:
@Alinal A obě v dětství zažívali odmítavý postoj. I Anonymní č.1 v té době věřila, že je to její bio matka, takže podobností víc než dost. A je smutné, že se tu řeší, zda někdo má nebo nemá právo přispět svým smutným příběhem do diskuze.Tady se prostě čeká na senzaci a kdokoliv jiný s „obyčejným“ příběhem, je nežádoucí a měl by si založit svoji obyčejnou diskuzi. Rady „běž se léčit, už jsi se s tím měla dávno srovnat“ jsou opravdu na pochvalu. Spousta věcí ale vypluje napovrch po narození svých vlastních dětí. Také jsem si myslela, že jsem se přes černou skvrnu svého dětství dávno přenesla. Než se mi narodila dcera. Najednou to bylo zase zpátky. A teď už je to zase pryč, ale v té době jsem také měla potřebu to pochopit a zkusit vyřešit.

Taky z toho začínám mít ten pocit :(.

• načítám...
78493
20.7.17 08:42
@Peczka píše:
@Enmamma k prvni se taky chovali rodice hnusne. Nevim, proc by nemohla druha anonymni tady prispet svym pribehem. Presne jak je psano vyse, smerovala to zakladatelce. Kazda ma sice trosku jiny problem, ale obe zpackane detstvi. Vzajemne se z toho muzou vykecat a treba se podporovat, radit, jak se s tim vyrovnat atd.

jo budou si psát anonymní s anonymní :mrgreen: to bude zajímavé, dobrý maglajz,
myslím, že první anonymní už sem ani nenapíše a dobře udělá

• načítám...
1294
20.7.17 08:48
@stinga píše:
jo budou si psát anonymní s anonymní :mrgreen: to bude zajímavé, dobrý maglajz,
myslím, že první anonymní už sem ani nenapíše a dobře udělá

S pomocí adminů by si mohly psát i přes SZ.

• načítám...
4213
20.7.17 09:11

No já bych hlavně byla pro, aby se anonymové mimo zakladatelku nějak jasně označovali. ;)

• načítám...
78493
20.7.17 09:23
@renduli píše:
No já bych hlavně byla pro, aby se anonymové mimo zakladatelku nějak jasně označovali. ;)

přesně tak

• načítám...
10392
20.7.17 12:43

@stinga už si asi našla jinou zábavu :P

• načítám...
78493
20.7.17 12:50
@malina83 píše:
@stinga už si asi našla jinou zábavu :P
že jo, chtěla si přihřát svou polívčičku, ale nepodařilo se :)
  • načítám...
20.7.17 12:56
@stinga píše: že jo, chtěla si přihřát svou polívčičku, ale nepodařilo se :)

8o jasné někdo má naprosto otřesné dětství trápí se tím ale není to dost šokující tak pryč s ním ať si nepřihřejvá a jde fňukat jinam

• načítám...
78493
20.7.17 13:09
@Pipilota Citrónie píše:
8o jasné někdo má naprosto otřesné dětství trápí se tím ale není to dost šokující tak pryč s ním ať si nepřihřejvá a jde fňukat jinam

ano

• načítám...
10392
20.7.17 13:52

@stinga nepochopila :P :P ja myslela zakladatelku :lol: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová