Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kakika píše:
Socka je pro mě člověk, který je na sociálních dávkách jen proto, že je to pohodlnější než chodit do práce. Lidé, co nemají na drahé dárky a tak to berou skromně, pro mě jsou inteligentní lidé. Ti, co na dárky nemají a tak si na ně půjčují, aby nevypadali chudě, jsou blbci.
Souhlas
Socky jsou ženské, které jsem potkávala na třídních schůzkách svych dětí. Přišly ve vytahaných teplácích, flekatém triku, mastnovlasé a v sandálích naboso s otřesnými patami a plesnivými nehty..tohleto nemá co dělat s nedostatkem peněz, to jsou normální prasata s IQ tykve..jo a taky byly bezzubé
Nikoho tak neoznacuju a je mi jedno co si kdo mysli o mne. Pokud na tebe IG nebo FB pusobi tak toxicky, je treba si dat digitalni detox. Jako zdravotnik taky beru kulovy a vis co, zrovna v dnesni dobe je mi tohle vsechno uplne sumak.
@Bramborky píše:
Nikoho jsem takto nikdy nenazývala.
Nikdy totiž nevím, kde a jak mohu skončit třeba já. Přijít o práci, být i peníze je strašně jednoduché v dnešní době. Proto nesoudim nikoho, ani na to nemám právo.
@Terodaktil píše:
Uprimne ja bych se i bala nekoho takto oznacit… clovek nikdy nevi, co se muze stat a ne vzdycky nam penize pomuzou. A proto prave nechapu, ze je dneska takove mnozstvi povrchnich lidi.
@Ou píše:
Asociál je především ten, kdo si potřebuje léčit svoje mindráky tím, že druhé označuje za socky.
Vše řečeno ![]()
@Anonymní píše:
Tak jsme někdy nazýváni my - sociální pracovníci.
Jo, nebo kurv. y ![]()
@Terodaktil píše:
Koho si predstavite pod timto slovem?
Mam pocit, ze v dnesni dobe pokud clovek nenakoupi pod stromecek hromadu darku, nejede v lete k mori, nekupuje si drazsi veci atd. Tak se ostatni na toho cloveka divaji jako na „socku“. Ale proc? I tady v diskuzich kdyz jsem cetla tema na utraceni za jidlo…tak myslim, ze spousta z vas ani neprizna radeji „barvu“ a kazdy se dneska dela lepsim… at uz kvuli fb, ig nebo i tak mezi kamarady.
Já znám Dvě socky. Je to seriál.
Socky jsou ti, co jsou na dávkách a nevyplatí se jim robit…
Ve výměně manželek je každá druhá socka… o takové lidi bych si ani kolo neoprela. Hlavne o ty chudinky co si udelaly x deti a nemaji k nim ani otce.
@Terodaktil reakce jsem nečetla, ale osobně si mlsím, že tito lidi jsou spíš povrchní, vidí jenom to materiálno..
Já třeba vidím i ted v takové situace, jak je dnešní době, jak hroamda idí přemýšlí. Někdo se bojí o zdraví, někdo se bojí opráci,, někdo se bojí, že nebude moct v létě být na dovolené.. Kažýd to rpostěm á ty hodnoty jinak hozené a pak podle toho hodnotí ty druhé..
@Alberta píše:
Socky jsou ženské, které jsem potkávala na třídních schůzkách svych dětí. Přišly ve vytahaných teplácích, flekatém triku, mastnovlasé a v sandálích naboso s otřesnými patami a plesnivými nehty..tohleto nemá co dělat s nedostatkem peněz, to jsou normální prasata s IQ tykve..jo a taky byly bezzubé
Kde bydlis proboha? To jich tam takovych bylo tolik? ![]()
@Kaileee píše:
Socky jsou ti, co jsou na dávkách a nevyplatí se jim robit…
Ve výměně manželek je každá druhá socka… o takové lidi bych si ani kolo neoprela. Hlavne o ty chudinky co si udelaly x deti a nemaji k nim ani otce.
Jo.To taky.
@g.sandova píše:
@Ijen můžu se zeptat, na jaké pozici pracuješ?
V laborce. Na FISHi a na PCR.
Pro mě je socka ten, kdo čeká každý měsíc na výplatu. Žije od jedné ke druhé, není schopný ušetřit ani korunu a týden před výplatou počítá drobný v peněžence.
Jinak pokud se to bere podle vzhledu, tak osoba, která o sebe nepčeuje, je jí lhostejný život, tzn, neupravená, bez financí, někde posedávajíci u pivu na lavičce..
ORozhodně to pro mě neni maminka, co nemá peníze, chodí upravená -třeba i tepláky, ale čistá, neni vulgární, což někdy i tady hledím, co dokáží za slova, některé napsat, a to se prezentují jako vzdělané, dokáže mít čistou domácnost, upravené děti, jenom prostě je na ot sama a nemá vleké peníze od manžela, což často bývá, že pak se to některém kecá
Příspěvek upraven 04.04.20 v 22:13