Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníKadrnožková píše:
V KRAJSKEM? Nejblizsi krajska města od Brna jsou Jihlava a Olomouc, pokud se nepletu. Ani jedno neni vzdaleno 15min
Pardon, měla jsem na mysli okresní ![]()
@Lovelytrue tyjo ani okresni do 15 minut od Brna neznam
I to Blansko je nejmin 20 do Brna a to musis jet rychleji nez povoleno a nebyt to ve spicce kdy jsou na statni na Lipuvku kolony jak prase. Jinak mne zadny blizsi nenapada.
@PaníBovaryová píše:
@Chytrak
v Německu hodně jedou bytová družstva a pronajímá se od nich. Soukromí pronajímatelé,…no nevím. Sestřenice mají teď dva byty od družstva, teď už jeden ve vlastnictví a druhý pronajatý. Odešla tam před 15 lety jako učitelka ve školce. Žádné převratné mzdy na jejich poměry nemají.
anonymní má velkou pravdu v tom, že i když se mladý člověk půjde přetrhnout, tak na vlastní bydlení nedosáhne nebo bude dělat veverku v bubnu do konce života nebo se bude klepat, jestli majiteli nebude vadit druhé dítě nebo andulka a nevystěhuje je.
nevystěhuje, najdi si diskuse, jak je téměř nemožné zbavit se neplatiče. jen se nesmí zaleknout a sbalit se sama.
@Online píše:
Socky jsou pro mě lidí bez vzdělání a bez snahy se nějak angažovat na pracovním trhu. Pak taky lidi, který chodí špinavý, nemají zuby, nedbají o svůj vzhled..zkrátka nepřizpůsobiví
Já nemám temer zuby, ale nejsem socka 😁 Mám panickou hrůzu ze zubare. Našla jsem ovšem kliniku, kde by mi pod narkouzou dali vše dohromady, ale na to Teda už socka jsem 😂 Jinak to vidím stejně.
@Margots promiň, takhle jsem to nemyslela. Vím, že zuby jsou zlo.
No my budeme socky hned až zaplatíme účet u zubaře… Naše stará zubařka spoustu věcí neřešila a nová je chce řešit. Takže za celou naši rodinu zaplatíme raketu… Ale zuby budou v pořádku.
@Modesta píše:
No my budeme socky hned až zaplatíme účet u zubaře… Naše stará zubařka spoustu věcí neřešila a nová je chce řešit. Takže za celou naši rodinu zaplatíme raketu… Ale zuby budou v pořádku.
A koho jste volili, že jsem tak smělý?
Nemám ráda tohle označení.
Nikde není přesný význam…
Měla jsem známou, nazvala mě sockou. Bydlím se synem sama v pronajatém bytě. Nejezdíme každý rok k moři. Nemám plnou skříň hader.
Nepřipadám si jako socka. Řekla bych spodní střední třída. Peněz máme kolik potřebujeme a dopřáváme si jídlo v restauracích, jezdíme na výlety. Syn má vždy čisté oblečení. Hračky. Nejen na Vánoce.
Ona má peněz dost, moře třikrát do roka. Dvě auta. Byla rok na fingované nemocenské, živí ji manžel. Ona se nechala oplodnit aby měla výmluvu a nešla do práce. ![]()
Socka je člověk, který dobrovolně žije ze sociálních dávek a nechce pracovat? ![]()
@Kadet Biegler píše:
A koho jste volili, že jsem tak smělý?
Budeš se možná divit. Vždy se snažíme volit někoho, kdo slibuje menší stát, nižší daně a s tím spojenou revizi dávek.
@Modesta píše:
Budeš se možná divit. Vždy se snažíme volit někoho, kdo slibuje menší stát, nižší daně a s tím spojenou revizi dávek.
Děkuji za informaci. Jsou tu lidé, kteří před nákupem nové lednice čtrnáct dní hledají tu se správnou užitnou hodnotou, pak jdou k volbám a volí ty ty s nóbl dredama, nebo s pěknou kravatou, Nebo rabbit skinera s falešnými brýlemi a naslouchátkem v uchu.
@Modesta píše:
Takže nevolíš v ČR? ![]()
Socka je pro mě člověk s nulovým charakterem a lidskou lhostejností
Peníze zde nehrají roli.
@Zumpa píše:
Takže nevolíš v ČR?
![]()
Dříve jsme volili Svobodné, ale to už dávno ne. Naštěstí je sem tam strana, kterou je možné volit. Bohužel většina lidí slyší spíš na výkřiky typu: „Musíme to opravit a já to zařídím.“ místo toho, aby si uvědomili, že když jim stát nechá více v peněžence, tak pokud se jich domluví dost, tak to zařídí spolu, protože zrovna oni to potřebují…