Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Náš soused odnaproti měl krásný renovovaný byt, luxusní černý mercedes, neustále večírky, donášky jídla. A týden před výplatou si chodil půjčovat 200 Kč ![]()
To radši ponožky v sandálech a mastná hlava, než se nosit jak páv a pak parazitovat na úsporách druhých
Tyhle ponožky v sandálech Christian Dior se stříbrným vláknem jsou taky znak socek?
@PaníBovaryová píše:
srovnávám to, co říkám, že srovnávámA co bydlení?
Bydlení je nepodstatné, to přece nic nestojí. ![]()
@Anna766 píše:
Tyhle ponožky v sandálech Christian Dior se stříbrným vláknem jsou taky znak socek?
Tak jasně, dokud tam není zlato a diamanty. ![]()
@Micaella22 píše:
@olino tak to je hodne ubohy… z ceho mam z platu ve spitale nasetrit na hypoteku? Neutracim za obleceni, za nehty a rasy. Jeste chodim asistovat… Mam zabit babicku abych podedila byt?
Děkuji za Váš normální názor.
@PaníBovaryová píše:
Milenialove se mi moc nezdaji, teda. Premyslim, jestli Klaus ml.je milenial, spis generae X. Ale to neni zlodej, spis blbec
Zato Vy budete lumen. Co jste za život dokázala proti Klausovi mladšímu?
@PaníBovaryová píše:Zato Vy budete lumen. Co jste za život dokázala proti Klausovi mladšímu?
Milenialove se mi moc nezdaji, teda. Premyslim, jestli Klaus ml.je milenial, spis generae X. Ale to neni zlodej, spis blbec
@Pudloslava píše:
Prodlouzila se doba doziti, tehdy lidi nebyli v duchodu 20 a vice let.
A co jako? Myslíte že je v sedumdesáti bolševik utratil?
@Zumpa píše:
@Petule030 „Potom znám lidi, kteří žijí z ruky do huby, ale na dovolenou si půjčí, půjčí si na lepší auto (BMW), přece nebudou jezdit obyčejnou fábkou“
No, znám takové lidi, hodně jich znám. Jenže pod tím pozlátkem je fakt bída - řada z nich nežije z ruky do huby, ale tak, že sekají jeden dluh za druhým a nehodlají je splácet. Není problém, aby na sebe měli přes 10 exekucí. Další případi jsou tací, co někoho podvedli, nebo nezaplatili daně apod, takže buď je už několik let nahání kriminálka, nebo opět exekutoři. A je to v kontrastu např. s jedním známým, který vlastní ziskovou firmu s několika miliardovým obratem a je to úplně normální člověk žijící úplně normálním způsobem jako většina lidí, jen hodně cestuje.
Pro mě jsou socky např. taková ta povedená rodina prasat, Štikovi, nebo jak si říkají. Všichni jsou neuvěřitelně blbí, bez vzdělání, bez úrovně, vozí se v cizích autech, která neplatí, žijí v nájmech relativně drahých nemovitostí, které také neplatí, mají x exekucí za několik milionů Kč a vrcholem jejich zoufalství je, že se nechávají natáčet televizí, jaká to jsou tupá prasata.
Líbí se mi, že si vybíráte kvalitní a intelektuální televizní pořady ke sledování
![]()
@Chytrak píše:
He he, sikovnej kutil! ![]()
Ja osobne, bych ho vyrobil z vetraku a dieselagregatu(kdyby prestala jit elektrika).
To se v budoucnu urcite sejde. ![]()
Brokovnici, nebo mušketu nevymyslíte? Se šikne spíš.
@Kadet Biegler píše:
Zato Vy budete lumen. Co jste za život dokázala proti Klausovi mladšímu?
proti nemu staci zdravy rozum uplne bohate.
@Wani píše:
Ale platy se nemění tak rychle jako ceny nemovitostí. Tobě plat za posledních 5 let vzrostl skoro trojnásobně?
nemovitosti nevzrostly trojnasobne. A kdyby, proste budou bydlet v najmu, ostatne platit hypo a najem je docela podobne. Vlastni si mohou poridit, az budou vydelavat vic. To neni znamka chudoby, ze nevlastnis nemovitost.
@Pudloslava píše:
nemovitosti nevzrostly trojnasobne. A kdyby, proste budou bydlet v najmu, ostatne platit hypo a najem je docela podobne. Vlastni si mohou poridit, az budou vydelavat vic. To neni znamka chudoby, ze nevlastnis nemovitost.
Ne není známka chudoby to, že nevlastníš nemovitost. Ale jen ty ceny bydlení byla ukázka toho, že ne vše je v dnešní době levné a mladé generaci běžně dostupné. Ano pokud je pro někoho důležité, že si může cestovat, levně nakoupit mobil apod., tak bude spokojený. Ale pokud chce mít někdo jistotu slušné střechy nad hlavou bez nutnosti se neustále stěhovat, tak to v dnešní době není tak snadné jako v minulosti. A nemovitosti třeba v Praze šly od cca roku 2014 nahoru dvojnásobně, nájmy taky stouply o dost. Ale platy se o tolik nezvýšily.
@PaníBovaryová píše:proti nemu staci zdravy rozum uplne bohate.
Vynechte fráze o selském rozumu, protože jeho použití je opřeno vždy o zkušenost a predikci stavů příštích. Uveďte fakta o tom co dělá špatně, nebo protinárodně. Jinak si jen cintáte pentli.
@Kadet Biegler píše:
Líbí se mi, že si vybíráte kvalitní a intelektuální televizní pořady ke sledování![]()
Bohužel mám tu smůlu, že nechtěně občas něco zahlédnu. Kdyby šlo jen o mě, tak televizi vůbec nemám, nepotřebuji jí.
@Kadet Biegler píše:
Vynechte fráze o selském rozumu, protože jeho použití je opřeno vždy o zkušenost a predikci stavů příštích. Uveďte fakta o tom co dělá špatně, nebo protinárodně. Jinak si jen cintáte pentli.
Víš co, vůbec se nedivím, že je ti takový konzervativní populista sympatický ![]()