Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zumpa píše:
Ale jdi ty paní ublížená. Jiní to dokážou, dokážeš to i ty, nikdo ti nic nezakazuje.
Tak všehoschopní ano
@Božislava píše:
No jistě ve zchudlé zemi s třetinovými platami, jooo děkuji.
Ta pokud ti tak vadí žít v ČR, tak se přeci můžeš odstěhovat do zahraničí a mít se líp. Třeba ti tam začnou lítat pečení holubi do pusy.
@Božislava píše:
Jistě myslíš rodiče, co vydělávali za socíku a pak ten socík vycinkali klíčema, že? Jeden klíč měli od baráku, druhej od auta a třetí od chalupy atd. Já necinkala, já neměla čím.
No, asi ano, a pak takova ta generace klausovske privatizace, rychleho podnikani v devadesatkach apod. To jsou rodice milenialu ![]()
@Božislava píše:
Každej kdo tu zbohatnul, tak jen na úkor někoho jiného.
Klasicky kapitalismus
Bohuzel je to i na ukor prirody, takze nas vsech.
@PaníBovaryová píše:
No, asi ano, a pak takova ta generace klausovske privatizace, rychleho podnikani v devadesatkach apod. To jsou rodice milenialu
Jistě rodiče zlodějů, podvodníků a tunelářů
@lucenka píše:
Ta pokud ti tak vadí žít v ČR, tak se přeci můžeš odstěhovat do zahraničí a mít se líp. Třeba ti tam začnou lítat pečení holubi do pusy.
Stačí z krmelce pro zahraníční rentiéry udělat opět hospodářství pro národ, nikoliv pro cizáky. My chceme národní hospodářství, ne hospodářství pro Němčouři. Vůbec si nevzpomínám, že by za socíku Rusové tu měly podniky a z těch podniků teklo do Ruska miliardy a biliony korun.
Je to tak milé děti. Za socíky bylo hospodářství české pro české lidi, nikoliv pro německé vykořisťovatele. Montovny pro české otroky, ze kterých tyli němečtí otrokáři tu vůbec nebyli! Dokonce i to zemědělství bylo soběstačné a do důchodu se chodilo ne rok před smrtí, ale ženy v 55 a muži v 60.
Korporátní fašismus a formální demokracie oligarchických skupin-to je realita dneška. Zahraniční korporace co odvádějí zisky do daňových rájů a dividenty do ciziny, zatímco čeští otroci pracují za mrzký peníz. A ještě navíc tyto firmy dostanou odškodnění za coronavirus, co stejně zaplatí daňový poplatník tj. český otrok v německé robotárně. Z EU k nám jde nepatrný zlomeček z toho, co penězovodem odteče pryč do ciziny. Eu je velmi škodlivá pro český stát.
Vysvětlení pro @admin : „Když se může používat slovo "Rusák“ místo Rus, nevidím nic závadného používat místo slova Němec - „Němčour“.
@Božislava píše:
Jistě rodiče zlodějů, podvodníků a tunelářů
Milenialove se mi moc nezdaji, teda. Premyslim, jestli Klaus ml.je milenial, spis generae X. Ale to neni zlodej, spis blbec ![]()
@Božislava píše:
Je to tak milé děti. Za socíky bylo hospodářství české pro české lidi, nikoliv pro německé vykořisťovatele. Montovny pro české otroky, ze kterých tyli němečtí otrokáři tu vůbec nebyli! Dokonce i to zemědělství bylo soběstačné a do důchodu se chodilo ne rok před smrtí, ale ženy v 55 a muži v 60.
Jeste musis ale rict i to B. Kdo vzal nase penize a tovarny a vlozil je do rukou lidi typu Bak., Bab.,…? A kdo to spatne ohlidal, hm?
@PaníBovaryová píše:
MIleniálové jsou prý první generací, která vydělává míň než jejich rodiče.Zato dbají na životní prostředí a nikomu nenadávají do socek.
Nevim, co srovnavas, ale veci jdou dnes desne levne. Mobily, spotrebice i to cestovani. Mohou si vsechno dovolit skoro hned.
@Božislava píše:
Prodlouzila se doba doziti, tehdy lidi nebyli v duchodu 20 a vice let.
@PaníBovaryová píše:
MIleniálové jsou prý první generací, která vydělává míň než jejich rodiče.Zato dbají na životní prostředí a nikomu nenadávají do socek.
Asi znám jiné mileniály. Ono zbytečně cestovat po světě je výrazně větší zátěž, než kdyby se starali o rodiny jako normální lidi.
@Božislava píše:
Tak hele holčičko, luxusně se máš asi ty a ne já. U moře jsem nebyla nikdy, ani jinde v zahraničí, v letadle nikdy nebyla a mobil je předpotopní, takovej co se s ním jenom volá a navíc ho mám jen 3 měsíce a takové věci jako internet, foťák a kdoví co ještě tam není. Takže mně laskavě vynech a mluv o soběZchudlá jsem dost i bez corony, nevím jak ještě chceš, abych víc zchudla. Kontejnery si choď vybírat sama, pak můžeš mluvit, že jsi zchudla a neznečisťuješ prostředí!
Vzdyt ja pisu, ze me mrzi, ze to nedolehne na vsechny stejne. I tak mas vzdelani zdarma, dobrou zdravotni peci, zijes v teplu a cistote, mas co jist, pitnou vodu, dokonce internet (tedy pocitac), nemuzes padnout na dno, vzdycky dostanes nejake davky… Furt je ti co zavidet. Praveze tvuj pocit chudoby prameni pouze ze srocnavani s bezprostrednim okolim a je jen ve tve hlave.
Detatko ![]()