Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koho si predstavite pod timto slovem?
Mam pocit, ze v dnesni dobe pokud clovek nenakoupi pod stromecek hromadu darku, nejede v lete k mori, nekupuje si drazsi veci atd. Tak se ostatni na toho cloveka divaji jako na „socku“. Ale proc? I tady v diskuzich kdyz jsem cetla tema na utraceni za jidlo…tak myslim, ze spousta z vas ani neprizna radeji „barvu“ a kazdy se dneska dela lepsim… at uz kvuli fb, ig nebo i tak mezi kamarady.
Každý, kdo vydělává pod 40 čistého, to nevíš?
A kdo vydělává málo, měl by jít na potrat a zvýšit si příjem. Příspěvek ukončen těmito smajlíky: ![]()
![]()
Asociál je především ten, kdo si potřebuje léčit svoje mindráky tím, že druhé označuje za socky.
Socka je pro mě člověk, který je na sociálních dávkách jen proto, že je to pohodlnější než chodit do práce. Lidé, co nemají na drahé dárky a tak to berou skromně, pro mě jsou inteligentní lidé. Ti, co na dárky nemají a tak si na ně půjčují, aby nevypadali chudě, jsou blbci.
Jsou to pro mě lidé, co mají zbytečné dluhy, gambleři, alkoholici, narkomani kteří do těchto svých,,koníčků" investují více než do rodiny. Dále jsou to lidé stěžující si na svou ekonomickou situaci, např. není na nájem, přitom nejsou ochotni po práci udělat něco navíc, jen v 15:00 padnout na gauč, ubalit pár cigár, zahrát něco na complu, max vyvenčit dva pittbuly kteří jsou nutně potřeba a rozdělit dětem k večeři levný salám.
Sockou nikoho nenazývám. Nemám fb, ig a mám normální kamarády. Nepotřebuji se dělat lepší, vyhovuji svým standardům, jaksi mi nic jiného nezbývá, jsem se tak narodila. Doporučuji se řídit vlastním mozkem a nedávat na anonymní diskuze na netu… Povrchní lidé jsou a byli, s tím nic neuděláš a nemá smysl to řešit.
Socky jsou pro mě lidí bez vzdělání a bez snahy se nějak angažovat na pracovním trhu. Pak taky lidi, který chodí špinavý, nemají zuby, nedbají o svůj vzhled..zkrátka nepřizpůsobiví
@olino tak to je hodne ubohy… z ceho mam z platu ve spitale nasetrit na hypoteku? Neutracim za obleceni, za nehty a rasy. Jeste chodim asistovat… Mam zabit babicku abych podedila byt? ![]()
Spinavy lidi, mastny vlasy, osklivy nehty. Smradlavy obleceni od cigaret. Doporucuju na chvili vypnout socka site. Bude ti pak lip.
Nikoho jsem takto nikdy nenazývala.
Nikdy totiž nevím, kde a jak mohu skončit třeba já. Přijít o práci, být i peníze je strašně jednoduché v dnešní době. Proto nesoudim nikoho, ani na to nemám právo.
Uprimne ja bych se i bala nekoho takto oznacit… clovek nikdy nevi, co se muze stat a ne vzdycky nam penize pomuzou. A proto prave nechapu, ze je dneska takove mnozstvi povrchnich lidi.
@Bramborky píše:
Nikoho jsem takto nikdy nenazývala.
Nikdy totiž nevím, kde a jak mohu skončit třeba já. Přijít o práci, být i peníze je strašně jednoduché v dnešní době. Proto nesoudim nikoho, ani na to nemám právo.
@Micaella22 píše:
@olino tak to je hodne ubohy… z ceho mam z platu ve spitale nasetrit na hypoteku? Neutracim za obleceni, za nehty a rasy. Jeste chodim asistovat… Mam zabit babicku abych podedila byt?
máš si najít lépe placenou práci, to nevíš?
Nejlépe ze špitálu jít dělat někam automobilovou dělnici.
Ta nám je v této situaci mimochodem velice užitečná
Nebo jít pracovat do Německa ![]()
To si nevymýšlím, takové názory tady normálně padaly. ![]()