Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alberta píše:
Socky jsou ženské, které jsem potkávala na třídních schůzkách svych dětí. Přišly ve vytahaných teplácích, flekatém triku, mastnovlasé a v sandálích naboso s otřesnými patami a plesnivými nehty..tohleto nemá co dělat s nedostatkem peněz, to jsou normální prasata s IQ tykve..jo a taky byly bezzubé
Proboha a kam ty tvoje děcka chodí do školy? Předpokládám, že ty si mezi nimi za hvězdu ![]()
@veria nee,tolik zase ne
ale 4-5 se jich tam z 25 ve třídě najdou..
@Alberta fakt
tak je pravda, že my jednu vpráci taky takovou máme, ale většina ženských má hlavu, mytou, je čistá, nezavání..
Za socku povazuji pouze cloveka, ktery dobrovolne bere davky, vyhyba se praci, prestoze je plne zdravy, schopny clovek a na sve vydaje si muze vydelat, kdyz bude chtit. Ale nechce a vyuziva moznosti davek.
Socka je člověk co léta vysedavá na UP a žije z dávek a ani se nesnaží najít práci.
Maminka samoživitelka, co pracuje a o děti se stará i když sama, lidi kteří pracují a bydlí v takovém místě, kde se nevydělavají stotisice, takže nenašetří co rok na moře, tak ti pro mě socky nejsou.
@Terodaktil socky jsou podle mě ti, kteří zneužívají sociální systém a pořád nemají dost a hrajou si na chudinky. Nikdy nemůžou za své problémy, vždycky za to může někdo jiný.
@Alberta píše:
Socky jsou ženské, které jsem potkávala na třídních schůzkách svych dětí. Přišly ve vytahaných teplácích, flekatém triku, mastnovlasé a v sandálích naboso s otřesnými patami a plesnivými nehty..tohleto nemá co dělat s nedostatkem peněz, to jsou normální prasata s IQ tykve..jo a taky byly bezzubé
Naprosto ideální adeptky na další díly Výměny manželek
![]()
Já za socku považuji každého, kdo se není schopen samostatně uživit.
Mi stačí bývala od muže… pár jejích rysu tu bylo bohužel řečeno. Dlouhodobé na pracáku… zatím ve svých 33 letech má odpracováno 1,5roku snad ji to vydrží!! Pevně v to věřím. I tak má 10 exekucí. A dokonce ji chybí pár předních zubů.. má takové vyhnilé zbytky černé. Do toho pivičko, cigaretky i dětem doma v bytě, noo vedle v pkojí při otevřeném okně prý. Ale dětem smrdí oblečení jak přijedou. Ale děti ji mají rady, ona je chudák maminka co se o ně stará sama.. děti už nevídí že vše jim kupujeme my :/… raději anonym.
@Alberta píše:
Ty jo, kde žiješ?
Já jsem si vždycky myslela, že jsem minimalista a konzumem nezatížený člověk a právě jsem se dozvěděla, podle tvé definice, že jsem socka… ![]()
@Janli píše:
Já jsem si vždycky myslela, že jsem minimalista a konzumem nezatížený člověk a právě jsem se dozvěděla, podle tvé definice, že jsem socka…
To nás bude víc, kdo splňujeme alespoň v jednom bodě
@olino píše:
Socka je každý, kdo nemá svoje bydlení…
Takze to povazujes 3/4 obyvatel republiky za socky?
Kdyz jsou bud v najmu nebo splaci.
Clovek se snazi, funguje slusne, pracuje a hned je socka
. My totiz taky splacime, takze se hlasim mezi ty socky, ktere zatim nevlastni sve bydleni. To bude za nejakych 20-25r.
@Terodaktil píše:
Koho si predstavite pod timto slovem?
Mam pocit, ze v dnesni dobe pokud clovek nenakoupi pod stromecek hromadu darku, nejede v lete k mori, nekupuje si drazsi veci atd. Tak se ostatni na toho cloveka divaji jako na „socku“. Ale proc? I tady v diskuzich kdyz jsem cetla tema na utraceni za jidlo…tak myslim, ze spousta z vas ani neprizna radeji „barvu“ a kazdy se dneska dela lepsim… at uz kvuli fb, ig nebo i tak mezi kamarady.
Socka je clovek, ktery nema zadne bydlení, nepracuje a tak nema ani na zakladni úroveň..
A proc by to nekdo delal? Nebo si myslis, ze vsichni lidi maji + - stejne penize?
.
Treba ty sociální sítě řeším s moji nactiletou dcerou…A troufám si tvrdit, ze je vyrovnaná..Jestli ty mas kvuli tomu potíže, vyhledej si prosim pomoc..
@Alberta píše:
Tak to je masakr..