Kdo jsou pro vas socky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5913
4.4.20 22:12
@Alberta píše:
Socky jsou ženské, které jsem potkávala na třídních schůzkách svych dětí. Přišly ve vytahaných teplácích, flekatém triku, mastnovlasé a v sandálích naboso s otřesnými patami a plesnivými nehty..tohleto nemá co dělat s nedostatkem peněz, to jsou normální prasata s IQ tykve..jo a taky byly bezzubé

Proboha a kam ty tvoje děcka chodí do školy? Předpokládám, že ty si mezi nimi za hvězdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
4.4.20 22:13

@veria nee,tolik zase ne :lol: ale 4-5 se jich tam z 25 ve třídě najdou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
4.4.20 22:14

@Alberta fakt :mrgreen: tak je pravda, že my jednu vpráci taky takovou máme, ale většina ženských má hlavu, mytou, je čistá, nezavání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.4.20 22:18

Za socku povazuji pouze cloveka, ktery dobrovolne bere davky, vyhyba se praci, prestoze je plne zdravy, schopny clovek a na sve vydaje si muze vydelat, kdyz bude chtit. Ale nechce a vyuziva moznosti davek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148495
4.4.20 22:20

Socka je člověk co léta vysedavá na UP a žije z dávek a ani se nesnaží najít práci.
Maminka samoživitelka, co pracuje a o děti se stará i když sama, lidi kteří pracují a bydlí v takovém místě, kde se nevydělavají stotisice, takže nenašetří co rok na moře, tak ti pro mě socky nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
4.4.20 22:22

@Terodaktil socky jsou podle mě ti, kteří zneužívají sociální systém a pořád nemají dost a hrajou si na chudinky. Nikdy nemůžou za své problémy, vždycky za to může někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
@Alberta píše:
Socky jsou ženské, které jsem potkávala na třídních schůzkách svych dětí. Přišly ve vytahaných teplácích, flekatém triku, mastnovlasé a v sandálích naboso s otřesnými patami a plesnivými nehty..tohleto nemá co dělat s nedostatkem peněz, to jsou normální prasata s IQ tykve..jo a taky byly bezzubé

Naprosto ideální adeptky na další díly Výměny manželek :dance: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15808

Já za socku považuji každého, kdo se není schopen samostatně uživit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.20 22:25

Mi stačí bývala od muže… pár jejích rysu tu bylo bohužel řečeno. Dlouhodobé na pracáku… zatím ve svých 33 letech má odpracováno 1,5roku snad ji to vydrží!! Pevně v to věřím. I tak má 10 exekucí. A dokonce ji chybí pár předních zubů.. má takové vyhnilé zbytky černé. Do toho pivičko, cigaretky i dětem doma v bytě, noo vedle v pkojí při otevřeném okně prý. Ale dětem smrdí oblečení jak přijedou. Ale děti ji mají rady, ona je chudák maminka co se o ně stará sama.. děti už nevídí že vše jim kupujeme my :/… raději anonym.

• Citovat
  • Upravit
105978
4.4.20 22:25
@Alberta píše:

Ty jo, kde žiješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.4.20 22:26

Já jsem si vždycky myslela, že jsem minimalista a konzumem nezatížený člověk a právě jsem se dozvěděla, podle tvé definice, že jsem socka… 8o

• Citovat
  • Upravit
105978
4.4.20 22:28
@Janli píše:
Já jsem si vždycky myslela, že jsem minimalista a konzumem nezatížený člověk a právě jsem se dozvěděla, podle tvé definice, že jsem socka… 8o

To nás bude víc, kdo splňujeme alespoň v jednom bodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.4.20 22:28
@olino píše:
Socka je každý, kdo nemá svoje bydlení…

Takze to povazujes 3/4 obyvatel republiky za socky?
Kdyz jsou bud v najmu nebo splaci.
Clovek se snazi, funguje slusne, pracuje a hned je socka :mrgreen:. My totiz taky splacime, takze se hlasim mezi ty socky, ktere zatim nevlastni sve bydleni. To bude za nejakych 20-25r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
4.4.20 22:30
@Terodaktil píše:
Koho si predstavite pod timto slovem?
Mam pocit, ze v dnesni dobe pokud clovek nenakoupi pod stromecek hromadu darku, nejede v lete k mori, nekupuje si drazsi veci atd. Tak se ostatni na toho cloveka divaji jako na „socku“. Ale proc? I tady v diskuzich kdyz jsem cetla tema na utraceni za jidlo…tak myslim, ze spousta z vas ani neprizna radeji „barvu“ a kazdy se dneska dela lepsim… at uz kvuli fb, ig nebo i tak mezi kamarady.

Socka je clovek, ktery nema zadne bydlení, nepracuje a tak nema ani na zakladni úroveň..
A proc by to nekdo delal? Nebo si myslis, ze vsichni lidi maji + - stejne penize? :think:.
Treba ty sociální sítě řeším s moji nactiletou dcerou…A troufám si tvrdit, ze je vyrovnaná..Jestli ty mas kvuli tomu potíže, vyhledej si prosim pomoc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
4.4.20 22:31
@Alberta píše:

Tak to je masakr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová