Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja uz jsem to psala v te diskuzi o tom jídle..ale proste nase rodina rozmazlena, proto si treba vice dopřáváme..Ale proste si žijeme, jak se na libi…Ale jak jak bychom si mohli na neco hrat? Kdyz nejsou penize, tak logicky neco nebude…
Mame radi ale i obyčejný dovoleny do hor, kde jde jenom o turistiku..
.
A to kadeřnictví, pedikura, manikúra- rada o sebe pečuji ![]()
@lleennttiillkkaa Co mi přijde a nepřijde v pořádku, je pořád jen názor nikoliv odsouzení někoho.
Bohužel i takový lidí jako píšeš jsou, ale já nemám právo nikoho soudit.
Mnohdy jsou to už pozůstatky výchovy jejich rodičů.
Nesoudim, neřeším a hledím si svého. Kdybych měla ještě pátrat, nebo někoho urážet, sama bych se tím ponížila.
Význam " socka" prostě nepoužívám na nikoho a nikdy. Je to urážlivé a už s vědomím, že bych tohle měla říct o lidech kteří mají třeba i x děti se mi prostě příčí.
Každý má životní hodnoty a postoje prostě holt jiné a mně opravdu nepatří právo kohokoliv soudit.
@Janli píše:
@Ernais to jí nemůžeš psát! Už jsem jí to napsala já a dostala jsem čočku, jak se dělám chytrá…Taky dostaneš, dobře ti tak!
Spriznena duse co 🤔 tak si holky pokecejte 🙈
@Terodaktil píše:
Spriznena duse co 🤔 tak si holky pokecejte 🙈
Muzes mi teda prosím rict, co je smyslem tve diskuze?
@Ernais píše:
Muzes mi teda prosím rict, co je smyslem tve diskuze?
Máš přikyvovat, neodporovat a vyjadřovat souhlasný názor! To jsi ještě nepochopila? Na tvůj názor se nikdo neptal a už vulbec zakladatelka nechce slyšet nic o tom, že by chyba mohla být na jejím přijímači. Tohle není diskuze!
@Janli píše:
Máš přikyvovat, neodporovat a vyjadřovat souhlasný názor! To jsi ještě nepochopila? Na tvůj názor se nikdo neptal a už vulbec zakladatelka nechce slyšet nic o tom, že by chyba mohla být na jejím přijímači. Tohle není diskuze!
Aaa, tady se nekdo cpe k obedu kotletou ![]()
@_.Emilyyy píše:
Ja uz jsem to psala v te diskuzi o tom jídle..ale proste nase rodina rozmazlena, proto si treba vice dopřáváme..Ale proste si žijeme, jak se na libi…Ale jak jak bychom si mohli na neco hrat? Kdyz nejsou penize, tak logicky neco nebude…
Mame radi ale i obyčejný dovoleny do hor, kde jde jenom o turistiku...A to kadeřnictví, pedikura, manikúra- rada o sebe pečuji
Hrajes si na to, ze si muzes dat k obedu maso a na testoviny parmezan a ne eidam. A kdyz uz eidam, tak 45!!!
@PaníKadrnožková píše:
Aaa, tady se nekdo cpe k obedu kotletou
Nezáviď a nacpi se taky… ![]()
@Janli píše:
Nezáviď a nacpi se taky…
Tak ja jsem normalni a mam kruti jatro od vcerejska ![]()
@Janli jako jo, priznam se, ze jsem celou tu x strankovou diskuzi necetla, takze mi mozna neco uniklo a proto to tu na me jako diskuze pusobilo. Ackoliv jeji smysl mi fakt tezce unika. Nevim, jestli to ma byt okenko k zamysleni nad povrchnosti dnesniho zleho sveta. Nebo to ma slouzit k postezovani si, ze me ti ostatni (zrejme) pasuji do role socky, protoze nejezdim novym autem a nevalim si pulky u moore. Nebo se kazda, co ma na ig fotky na plazi pred allinclusive hotelem a ze svyho vysperkovanyho bytecku, ma chytit za nos. Nebo je to takovy vykrik do tmy „vsichni tu lzou a kdo rika, ze ne, tak lze nejvic“. Fakt nevim, snad mi to zakladatelka objasni ![]()
@Ernais píše:
@Janli jako jo, priznam se, ze jsem celou tu x strankovou diskuzi necetla, takze mi mozna neco uniklo a proto to tu na me jako diskuze pusobilo. Ackoliv jeji smysl mi fakt tezce unika. Nevim, jestli to ma byt okenko k zamysleni nad povrchnosti dnesniho zleho sveta. Nebo to ma slouzit k postezovani si, ze me ti ostatni (zrejme) pasuji do role socky, protoze nejezdim novym autem a nevalim si pulky u moore. Nebo se kazda, co ma na ig fotky na plazi pred allinclusive hotelem a ze svyho vysperkovanyho bytecku, ma chytit za nos. Nebo je to takovy vykrik do tmy „vsichni tu lzou a kdo rika, ze ne, tak lze nejvic“. Fakt nevim, snad mi to zakladatelka objasni
Ano bylo to zamysleni nad timto „problemem“. Nikdo mne do teto skupiny nepasuje, nejsem ublizena ze soc.siti atd.
@Terodaktil a muzes mi rict, kde jsi to vzala, ze lide o tech, co nejezdi na drahe dovolene a nekupuji drahe dary, smysleji jako o sockach? Ja totiz ve svem okoli nemam jedineho cloveka, co by takto realne uvazoval, tak by me zajimalo, kde jsi na tohle prisla ![]()
@Zumpa píše:
Musíš si přečíst celý můj příspěvek, ne jen první větuOni zuby mají, ale ne svoje. Když prase nezvládne ani tak základní úkon, jako si vyčistit zuby, tak jak je na tom s další hygienou? A je úplně jedno, že něco takového vyleze z nového bmw a má na sobě hadry za 100tis a dělá to nějakou vedoucí. Je to shnilej odpad.
Prosim te a kde leze z bavoraků takova shnila spina?
A jak vlastne poznas ze maji umely zuby? U nas teda lezou z bavoraku samy dobre a ciste vypadajici lidi, na zuby jim zblizka nekoukam. ![]()
@Ernais to jí nemůžeš psát! Už jsem jí to napsala já a dostala jsem čočku, jak se dělám chytrá…
Taky dostaneš, dobře ti tak!