Kdo jsou pro vas socky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25137
4.4.20 22:34
@Kakika píše:
Socka je pro mě člověk, který je na sociálních dávkách jen proto, že je to pohodlnější než chodit do práce. Lidé, co nemají na drahé dárky a tak to berou skromně, pro mě jsou inteligentní lidé. Ti, co na dárky nemají a tak si na ně půjčují, aby nevypadali chudě, jsou blbci.

Já to mám úplně stejně. Tohle je pro mě pojem socky.

@Terodaktil My se máme finančně dobře, ale nejsme zvyklý utrácet, jsme skromní. Na dovolenou jezdíme stanovat, na nic si nehrajeme. Žijeme tak, jak se nám líbí. Žijeme spolu v realitě a ne na facebooku. Nemáme pak potřebu nikoho soudit a nebo srovnávat. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.4.20 22:38

@Venetia uff, to jsi mě uklidnila… i když letos budeme socky všichni! K moři nepojede vůbec nikdo! :dance:

• Citovat
  • Upravit
14313
4.4.20 22:39

@Terodaktil Jojo tady je každý pracháč s obříma usporama už ve 20letech :mrgreen: jinak socká je pro mě člověk který je IX let bez práce nebo člověk který leze do popelnic a něco z nich taha :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
4.4.20 22:41

@Alberta Ježíš a kolik tam takových je?? 8o 1…2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.4.20 22:42
@_.Emilyyy píše:
Socka je clovek, ktery nema zadne bydlení, nepracuje a tak nema ani na zakladni úroveň..
A proc by to nekdo delal? Nebo si myslis, ze vsichni lidi maji + - stejne penize? :think:.
Treba ty sociální sítě řeším s moji nactiletou dcerou…A troufám si tvrdit, ze je vyrovnaná..Jestli ty mas kvuli tomu potíže, vyhledej si prosim pomoc..

Ja s timto potize nemam, dekuji za starost ;-)
Ptala jsem se pouze na nazor ostatnich dle toho jak vnimam mnohe lidi na socialnich sitich, nebo i tady na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
4.4.20 22:46
@Anonymní píše:
Mi stačí bývala od muže… pár jejích rysu tu bylo bohužel řečeno. Dlouhodobé na pracáku… zatím ve svých 33 letech má odpracováno 1,5roku snad ji to vydrží!! Pevně v to věřím. I tak má 10 exekucí. A dokonce ji chybí pár předních zubů.. má takové vyhnilé zbytky černé. Do toho pivičko, cigaretky i dětem doma v bytě, noo vedle v pkojí při otevřeném okně prý. Ale dětem smrdí oblečení jak přijedou. Ale děti ji mají rady, ona je chudák maminka co se o ně stará sama.. děti už nevídí že vše jim kupujeme my :/… raději anonym.

A s takovou žil tvůj chlap? to bude vypadat asi podobné ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
4.4.20 22:48
@Annabela11 píše:
A s takovou žil tvůj chlap? to bude vypadat asi podobné ne? :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
4.4.20 22:49

@shadowbabe
Ano, ve výměně manželek už takových pár bylo. Bohužel v pořadu takové úrovně je přesně o takové tvory největší zájem..já většinou zkouknu začátek, to mě hned naštve a vypínám.. Ale nekdy je mozna fajn se podivat na odstrašující případy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
4.4.20 22:50

@Annabela11 tak 4-5 z 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.20 22:51
@Annabela11 píše:
A s takovou žil tvůj chlap? to bude vypadat asi podobné ne? :mrgreen:

JOoo je bezzubý, sedí na pracáku a já ho živím… a ted tady píšu na emimino p. ičov ny. Ono se stane že si člověk někoho vezme a ten se změní a pak se třeba právě proto rozvedou. A opravdu svatební fotky slečna byla pěkná blondýnka 20ceti letá. A hold za x let se prostě na vše vys..rala. Je spousta lidí co klesne ke dnu…

• Citovat
  • Upravit
Janli
4.4.20 22:58
@Terodaktil píše:
Ja s timto potize nemam, dekuji za starost ;-)
Ptala jsem se pouze na nazor ostatnich dle toho jak vnimam mnohe lidi na socialnich sitich, nebo i tady na emiminu.

To, jak vnímáš lidi na sociálních sítích je tvůj problém a odraz tvého vnitřního světa, toho, jak si jejich příspěvky vykládáš ty. Normální člověk si nedělá obrázek o lidech a o světě podle sociálních sítí, kde skutečnost není skutečností. Nebo snad ve svém reálném životě řešíš s kamarády něco takovýho? Doporučuju těch sociálních sítí ubrat a hlavně je nevnímat jako něco, podle čeho by si člověk měl utvářet pohled na život…

• Citovat
  • Upravit
377
4.4.20 23:05
@Janli píše:
To, jak vnímáš lidi na sociálních sítích je tvůj problém a odraz tvého vnitřního světa, toho, jak si jejich příspěvky vykládáš ty. Normální člověk si nedělá obrázek o lidech a o světě podle sociálních sítí, kde skutečnost není skutečností. Nebo snad ve svém reálném životě řešíš s kamarády něco takovýho? Doporučuju těch sociálních sítí ubrat a hlavně je nevnímat jako něco, podle čeho by si člověk měl utvářet pohled na život…

Nebudu se opakovat ;-) precti si znovu co jsem psala.
PS: asi se snazit pusobit chytre, noo moc ti to nejde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.4.20 23:14

@Terodaktil já se nesnažit, já být… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
377
4.4.20 23:20
@Janli píše:
@Terodaktil já se nesnažit, já být… :mrgreen:

Ano, preklep. Stava se ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.4.20 23:27

@Terodaktil stává se ti často, že máš potřebu urážet lidi, kteří mají jiný názor než ty? Velmi ráda poukazuješ na inteligenci druhých, ale měla by jsi se sama snažit, aby v tobě ostatní neviděli osobu chudou duchem…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová