Kdo má Border kolii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4284
6.2.16 09:57
@hrubik píše:
Musela jsem se k tomu vrátit, protože mi to nedalo spát a ty základy jsou třeba, bez toho heeling nedáme.
:potlesk: K tomuhle dospět a uvědomit si, to je velice pozitivní! Gratuluju a jen tak dál, s takovým přístupem pro vás bude každý cvik hračka :palec:
Když se ti povede vytvořit video, určitě ho nahraj. Nebo jestli jsi z Prahy, můžeme dát procházku :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
6.2.16 10:26
@hrubik píše: … A pak jsem si uvědomila, že chyba není v psovi, ale ve mně :oops:

No, ono to tak povětšinou bývá :mrgreen:

Bezva, že vám to tak jde. A bezva, že tě to tak baví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
6.2.16 11:12
@Icestar píše: :potlesk: K tomuhle dospět a uvědomit si, to je velice pozitivní! Gratuluju a jen tak dál, s takovým přístupem pro vás bude každý cvik hračka :palec:
Když se ti povede vytvořit video, určitě ho nahraj. Nebo jestli jsi z Prahy, můžeme dát procházku :)

Díky :) Video se pokusím o víkendu nahrát. Osobně to bohužel nehrozí, jsem kousek od Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
6.2.16 11:14
@Kissie9 píše:
No, ono to tak povětšinou bývá :mrgreen:Bezva, že vám to tak jde. A bezva, že tě to tak baví :palec:

Jj, já už to i někde četla, že chyba není v psovi, ale v jeho pánovi. Ale u toho výcviku jsem si furt říkala, proč on to nechápe, co já po něm chci, to snad není možný :mrgreen: A pak cvak a bylo to, stačilo začít přemýšlet a po malých krůčcích tvarovat základy :D

A baví mě to moc :dance: Jsem ani netušila, že mě to tak poltí, nadchne. To jsem psa původně kupovala hlavně kvůli dětem a vida, najednou je to MŮJ pes a děsně si to užívám. Asi nějaké skryté vlohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
6.2.16 13:14

@hrubik :mrgreen: :mrgreen: i na jízdárně na nás křičí: Ten kůň to umí, jestli to dělá nekdo blbě tak si to TY!! :mrgreen: :mrgreen: a pak je to bomba zjištění :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
6.2.16 13:31
@Duckula píše:
@hrubik :mrgreen: :mrgreen: i na jízdárně na nás křičí: Ten kůň to umí, jestli to dělá nekdo blbě tak si to TY!! :mrgreen: :mrgreen: a pak je to bomba zjištění :hug:

Jj, tak to je 8) A ty máš svýho koně? Nebo chodíš jen někam jezdit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
6.2.16 17:14

Holky tak mě napadlo, kolik toho může ujít na procházce 4měsíční štěně? Abych ho nepřetáhla. Chodíme vždy jednou denně cca 4km, asi hodinová procházka, někdy nám to trvá i dvě hodiny, záleží jestli se mnou jdou děti, jak moc se cestou zastavujeme atd. Není to moc? Balto nijak extra neběhá, drží se nás, sem tam hodíme míček, ale daleko si pro něj neběží, jen pár metrů před nás… On většinou padne lehne spí, jak přijdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
6.2.16 17:33

Ty jo to by me taky zajímalo, pac chodíme docela často a Amy jen lita za klackem..Dnes dopo jsme byly s holkou na koních, šly na vyjizdku asi dvě hodky a my za nimi..přijely jsme domů a ani nechtěla jíst a vytuhla, ale stačí ji tak půl hodky a už se zas řadí k brance a hurá ven :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
6.2.16 18:16

@hrubik jj mám svého blonďáka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
6.2.16 20:22
@zolik18 píše:
Ty jo to by me taky zajímalo, pac chodíme docela často a Amy jen lita za klackem..Dnes dopo jsme byly s holkou na koních, šly na vyjizdku asi dvě hodky a my za nimi..přijely jsme domů a ani nechtěla jíst a vytuhla, ale stačí ji tak půl hodky a už se zas řadí k brance a hurá ven :dance:

Tak já mám pocit, že je Balto neunavytelný, kdybych ho po návratu z procházky nezavřela do klece, tak ještě řádí pěknou chvíli s dětma doma. Ale to už na něm vidím, že je přetaženej, tak jsem ho naučila, že ho zavedu do klece, zavřu, on lehne a spí. Jak se vzbudí, klec se otvírá a může zase za náma. Dělám to tak hlavně po té velké procházce, jinak spí kde se mu zlíbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
6.2.16 20:23
@Duckula píše:
@hrubik jj mám svého blonďáka :mrgreen:

No je krásnej :srdce: Musí to být paráda mít vlastního koně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
6.2.16 20:57

@hrubik jj, radost i starost :D taky musí každý den ven ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
6.2.16 21:25
@Duckula píše:
@hrubik jj, radost i starost :D taky musí každý den ven ;)

Tak aspoň zapojíte borderku na výletování a bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
6.2.16 21:59

@hrubik právě, já dlouho přemýšlela jakého psa ke koni a dětem, no po dlouhém přemýšlení mi kamarádka navrhla BOC. počítám že aspoň dvakrát týdně by mohla s náma do terénu a vyběhat se. Čtu teď tu knížku, Tréninkk je rozhovor, je super, bezva se čte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
7.2.16 08:28
@Duckula píše:
@hrubik právě, já dlouho přemýšlela jakého psa ke koni a dětem, no po dlouhém přemýšlení mi kamarádka navrhla BOC. počítám že aspoň dvakrát týdně by mohla s náma do terénu a vyběhat se. Čtu teď tu knížku, Tréninkk je rozhovor, je super, bezva se čte :palec:

To jsi opravdu vybrala dobře ;) A knížka je fakt dobrá, musím si ji přečíst brzy znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný