Kdo má Border kolii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
9.2.16 11:32

Já si ted nevím rady, objednala jsem si tu knihu okteré jste mluvili..megí má úplně svůj svět, třikrát příjde pak ji volám nic, nic, nic nakonec příjde v hubě hov.. vyplyvne ho já ji chytnu zapnu a naštvaně vyloženě naštvaně jdem dom… už to takje dva dny..a to nemluvím otom, že v neděli vběhla na parkoviště a cosik tam žrala..já měla srdce až v krku..každýradí učte psda na volno, jo jo, ale já mam takovej strach.. na vycházce úplně vklidu jede auto zavolám ji přijde, ale u baráku mi příjde, že to má v paži, nebo žeby puberta? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
9.2.16 11:42
@megoska píše:
Já si ted nevím rady, objednala jsem si tu knihu okteré jste mluvili..megí má úplně svůj svět, třikrát příjde pak ji volám nic, nic, nic nakonec příjde v hubě hov.. vyplyvne ho já ji chytnu zapnu a naštvaně vyloženě naštvaně jdem dom… už to takje dva dny..a to nemluvím otom, že v neděli vběhla na parkoviště a cosik tam žrala..já měla srdce až v krku..každýradí učte psda na volno, jo jo, ale já mam takovej strach.. na vycházce úplně vklidu jede auto zavolám ji přijde, ale u baráku mi příjde, že to má v paži, nebo žeby puberta? :,(

Ty jo, tak nevím jak meggi, ale ja když jdem ven tak mam v ruce porad klacek a vim ze nic jinyho ji nezajima..mohlo by projit sto psu, na zemi hovna a ona si vsima proste me a klacku..jak uz tady nekdo psal, myslim ze je důležitý psa zaujmout..U nás to dokonalé funguje.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
9.2.16 11:46
@megoska píše:
Já si ted nevím rady, objednala jsem si tu knihu okteré jste mluvili..megí má úplně svůj svět, třikrát příjde pak ji volám nic, nic, nic nakonec příjde v hubě hov.. vyplyvne ho já ji chytnu zapnu a naštvaně vyloženě naštvaně jdem dom… už to takje dva dny..a to nemluvím otom, že v neděli vběhla na parkoviště a cosik tam žrala..já měla srdce až v krku..každýradí učte psda na volno, jo jo, ale já mam takovej strach.. na vycházce úplně vklidu jede auto zavolám ji přijde, ale u baráku mi příjde, že to má v paži, nebo žeby puberta? :,(

nepostřehla sem ve které fázi byla pochvala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
9.2.16 12:17
@megoska píše:

teď nevím, jestli nemám maglajz ve věku vašich psů, ale nezačíná jí puberta? :think:

EDIT: Aha, teď jsem si všimla, žes o tom také zauvažovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
9.2.16 14:13
@megoska píše:

Taky mě napadla ta puberta :nevim: Ale můžu tě uklidnit, že Balto taky na přivolání přijde, pokud není v okolí něco zajímavějšího :jazyk: Jakmile řádil s jiným psem a já se ho snažila odvolat, to nehrozilo. A nedávno mi na poli našel mrtvýho krtka, zase :cert: A volala jsem, lákala, utíkala od něho a prd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
9.2.16 14:49
@hrubik píše:
A volala jsem, lákala, utíkala od něho a prd :zed:

Chyba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
9.2.16 15:17
@Icestar píše:
Chyba ;)

no, zoufalý páníček vyzkouší všechno možné v daný moment :mrgreen:

Mně tohle dělal můj voříšek i v dospělosti…ale jen se zmrzlými rejsky :poblion: To bral asi jako chlupatý nanuk či co :nevim: Jsme se jednou takhle vesele o něj přetahovali (mu visel ocásek z tlamy), až jsme ho přetrhli :poblion: :poblion: :poblion: No nic…10kg pes a měl stisk jak buldog, když potřeboval 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
9.2.16 15:25

Holky dáváte nějakou výživu na klouby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
9.2.16 16:09
@Kissie9 píše:
no, zoufalý páníček vyzkouší všechno možné v daný moment:Mně tohle dělal můj voříšek i v dospělosti…ale jen se zmrzlými rejsky :poblion: To bral asi jako chlupatý nanuk či co :nevim: Jsme se jednou takhle vesele o něj přetahovali (mu visel ocásek z tlamy), až jsme ho přetrhli :poblion: :poblion: :poblion: No nic…10kg pes a měl stisk jak buldog, když potřeboval 8)

Přesně tak :mrgreen:

Tak to jsi dobrá, že jsi zvládla se přetahovat o zmrzlý zdechlý zvíře. Mně se dělalo šoufl i z toho mrtvýho krtka :poblion: A to jsem ho musela nakonec vzít do sáčku a vyhodit do koše, protože jinak by ho ten můj sherlock zase příště na poli našel :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
9.2.16 16:10
@hrubik píše:
Přesně tak :mrgreen:Tak to jsi dobrá, že jsi zvládla se přetahovat o zmrzlý zdechlý zvíře. Mně se dělalo šoufl i z toho mrtvýho krtka :poblion: A to jsem ho musela nakonec vzít do sáčku a vyhodit do koše, protože jinak by ho ten můj sherlock zase příště na poli našel :jazyk:

Adrenalin…jsem byla na něj vytočená už kvůli něčemu před tím :mrgreen: My jsme si máloco s tímhle psem dali „zadarmo“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
9.2.16 17:14
@Kissie9 píše:
Adrenalin…jsem byla na něj vytočená už kvůli něčemu před tím :mrgreen: My jsme si máloco s tímhle psem dali „zadarmo“ :roll:

To byla aspoň škola života :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
9.2.16 17:21

Jinak holky, poraďte, jak na tu moji příšerku, která naprosto nechce jet autem. V autě je v klidu, lehne, i spí, nekňučí, ale dostat ho do auta je nadlidský výkon. Už když vytáhnu postroj, začne zdrhat, pak si ho musím odchytit a oblíkání postroje prokrmuju, aby to byla ta strašně příjemná věc. Jakmile se přiblížíme k autu, tak se sekne, zapře se a nejde. Tak si pro něj dojdu, dám mu sedni, odměním, čapnu ho a ten metr do auta přenesu. Horší je to ještě v práci. Většinou ho teda budím, jak musím jet pro děti do školy a školky. A on naprosto odmítá jít! Můžu dělat že odcházím sama, nabízet hračku, volat ho k sobě, jásat a juchat o 106, ale pes se ani nehne. Můžu ho taky odtáhnout smykem, ale to se mi fakt nechce :roll: A jelikož samozřejmě vždycky spěchám, čapnu ho do náruče a do auta odnesu. Jakmile ho dám na zem, zase se zapře a nejde. Vím, že je to špatný a neměla bych ho nosit, ale fakt nevím jak na něj. Poraďte co s ním.

Já sama mám plán, že prostě v autě vždycky dostane něco dobrého, aby to měl spojené s něčím příjemným a ještě bych to spojila s nějakým zvukem - pojmenováním, třeba auto. Abychom v konečné fázi řekli v kanclu auto a pes se nadšeně rozběhl, že teda bude ta dobrůtka v tom hrozným autě :jazyk: Nevím, jestli je to správný plán, ale jediný, co mě napadl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
9.2.16 17:22
@zolik18 píše:
Holky dáváte nějakou výživu na klouby?

Já ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
9.2.16 17:42
@hrubik píše:
Jinak holky, poraďte, jak na tu moji příšerku, která naprosto nechce jet autem. V autě je v klidu, lehne, i spí, nekňučí, ale dostat ho do auta je nadlidský výkon. Už když vytáhnu postroj, začne zdrhat, pak si ho musím odchytit a oblíkání postroje prokrmuju, aby to byla ta strašně příjemná věc. Jakmile se přiblížíme k autu, tak se sekne, zapře se a nejde. Tak si pro něj dojdu, dám mu sedni, odměním, čapnu ho a ten metr do auta přenesu. Horší je to ještě v práci. Většinou ho teda budím, jak musím jet pro děti do školy a školky. A on naprosto odmítá jít! Můžu dělat že odcházím sama, nabízet hračku, volat ho k sobě, jásat a juchat o 106, ale pes se ani nehne. Můžu ho taky odtáhnout smykem, ale to se mi fakt nechce :roll: A jelikož samozřejmě vždycky spěchám, čapnu ho do náruče a do auta odnesu. Jakmile ho dám na zem, zase se zapře a nejde. Vím, že je to špatný a neměla bych ho nosit, ale fakt nevím jak na něj. Poraďte co s ním.Já sama mám plán, že prostě v autě vždycky dostane něco dobrého, aby to měl spojené s něčím příjemným a ještě bych to spojila s nějakým zvukem - pojmenováním, třeba auto. Abychom v konečné fázi řekli v kanclu auto a pes se nadšeně rozběhl, že teda bude ta dobrůtka v tom hrozným autě :jazyk: Nevím, jestli je to správný plán, ale jediný, co mě napadl :nevim:

Amy taky nechtěla ale do auta, taky jsem ji tam brala v náručí, pak celou cestu naríkala a ani si nelehla…začala jsem ji tam dávat pamlsky a hracky a postupem času to odeznelo.Je ale pravda, ze ted ma cestu asi spojenou s příjemným..vždycky když jedeme tak vi, ze za zábavou…zbytecne ji autem nevozim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
9.2.16 17:45
@zolik18 píše:
Amy taky nechtěla ale do auta, taky jsem ji tam brala v náručí, pak celou cestu naríkala a ani si nelehla…začala jsem ji tam dávat pamlsky a hracky a postupem času to odeznelo.Je ale pravda, ze ted ma cestu asi spojenou s příjemným..vždycky když jedeme tak vi, ze za zábavou…zbytecne ji autem nevozim…

Já musím do práce a beru si ho s sebou. Asi mu budu muset politicky vysvětlit, že je pro něj přece lepší přežít cca 2× 30min v autě než být doma 4-5hodin sám :mrgreen: A když k tomu vysvětlování přidám i nějaký kokina, to by bylo aby nebylo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný