Kdo má Border kolii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26055
2.2.16 23:52
@Kissie9 píše:
nakrájet tunu mrkve na malé kousky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jj, mrkev má nejraději, mlsoun, měla sem plné kapsy a když zjistil že mu to dávám po malinkatých kouscích se na mě vyprdnul otočil se ke mě zadkem :mrgreen: sem to pak vykrmila koním ve výběhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
2.2.16 23:56
@Duckula píše:
jj, mrkev má nejraději, mlsoun, měla sem plné kapsy a když zjistil že mu to dávám po malinkatých kouscích se na mě vyprdnul otočil se ke mě zadkem :mrgreen: sem to pak vykrmila koním ve výběhu :D

No neboj, že BOCky nejsou vyčůrané stejně ;)…ale tak Rockyho i Ika si viděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
2.2.16 23:56

@Duckula Tak to koukej využít, že máš takového žravce :pankac: Ale stejně, počkej s borderkou, to uvidíš, zač je toho motivace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
2.2.16 23:57
@Icestar píše:
@Duckula Tak to koukej využít, že máš takového žravce :pankac: Ale stejně, počkej s borderkou, to uvidíš, zač je toho motivace :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
2.2.16 23:58
@Duckula píše:
@Icestar ahoj, jj doufám že budu mít štěndo po Hvězdičce, znáš ji?

Jůů, jsem ráda, že ji někdo odsud zná…a že „reference“ jsou příznivé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
3.2.16 00:11

@Kissie9 No, na Hvězdičku jo. Se stanicí samotnou už to tak růžové není, no. Ale nemůže být všechno dokonalé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
3.2.16 00:15
@Icestar píše:
@Kissie9 No, na Hvězdičku jo. Se stanicí samotnou už to tak růžové není, no. Ale nemůže být všechno dokonalé.

No, já jen, že @Duckula bude mít štěně po Hvězdičce…tak víš co, všude se něco najde. Jestli se v chovce nejedná o vysloveně něco závažného (štěňata držena někde ve stodole, blbá socializace apod.), tak by to mělo být OK. Hodně si pak může upravit nový majitel sám…

EDIT: webovky moc funkční nemají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
3.2.16 08:25

@Icestar můžu se zeptat co se ti nelíbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
3.2.16 08:26

@Kissie9 jj, i tatínek je skvělý, uvidíme jak se tam pojedeme podívat, paní zatím komunikuje dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
3.2.16 09:44

@Icestar Gratulace k dogdancingovým úspěchům :potlesk: Mě teda tohle taky hodně láká a určo chci tancování se psem zkusit :dance:

Jinak jste pěkný kecalky, místo abych pracovala, tak vás taky už chvilku dočítám :mrgreen:

@Duckula Já jsem se klikrtréninku na začátku docela bála, jestli to zvládnu, přišlo mi to jako vyšší level. Ale je to super a není se čeho bát, určitě to zvládneš. Přečti knížku a pak už v praxi zjistíš co a jak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
3.2.16 10:20

@hrubik dík :hug:
Dnes mi přijdou, BOC od a do Z a ten klikrteénink, tak se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
3.2.16 10:26
@Duckula píše:
@hrubik dík :hug:
Dnes mi přijdou, BOC od a do Z a ten klikrteénink, tak se těším :D

To věřím :mrgreen: Tak hezké počteníčko :* Já si teď taky koupila knížku o Dogdancingu od Katky Lerlové a pak druhou Svého psa nestřílejte! od Karen Pryor, což je pokud se nepletu zakladatelka klikrtréninku. Takže mám taky o zábavu postaráno a mám co číst :lol: Já jsem velkej čtenář, jen toho času by chtělo mít víc :think: Takhle čtu jen ráno u snídaně a pak večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
3.2.16 11:12

@Kissie9 @Duckula Nelíbí se mi chovatelský přístup. Webovky, kdysi plné referencí o odchovech, špatně aktualizovali od 2011, loni je nechali zrušit úplně a je jim to evidentně jedno. Nějaký čas to trochu nahrazoval FB, ale ten už taky využívají jen na Candy Crush Saga :roll: Kdysi byli hodně aktivní sportovně (agility, Veronika Vostrá dělala rozhodčí agi, Štěpánka s borderkami běhala) i výstavně, teď nejsou borderky z Bengasu vidět vůbec nikde. Mají psy v kotcích, sem tam vezmou některou domů a udělají vrh. Není to přístup, který by se mi zamlouval… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
3.2.16 11:32

@hrubik jé, tak mám zase co objednávat :D taky ráda čtua času teda málo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
3.2.16 12:47
@Icestar píše:
@Kissie9 @Duckula Nelíbí se mi chovatelský přístup. Webovky, kdysi plné referencí o odchovech, špatně aktualizovali od 2011, loni je nechali zrušit úplně a je jim to evidentně jedno. Nějaký čas to trochu nahrazoval FB, ale ten už taky využívají jen na Candy Crush Saga :roll: Kdysi byli hodně aktivní sportovně (agility, Veronika Vostrá dělala rozhodčí agi, Štěpánka s borderkami běhala) i výstavně, teď nejsou borderky z Bengasu vidět vůbec nikde. Mají psy v kotcích, sem tam vezmou některou domů a udělají vrh. Není to přístup, který by se mi zamlouval… :nevim:

Tak víš co, já kdysi měla také webovky, časem jsem je nechala zaniknout. Psům jsem se věnovala maximálně a opravdu hodně.
Teď o mě x let nikde slyšet nebylo (já tedy ne agi). Prostě se mi změnily některé věci v životě a přirozeně to takhle vyplynulo. Ale neznamená to, že na psy kašlu. Věnuji se jim pořád, ale už v soukromí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný