Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kissie9 píše:
nakrájet tunu mrkve na malé kousky![]()
![]()
jj, mrkev má nejraději, mlsoun, měla sem plné kapsy a když zjistil že mu to dávám po malinkatých kouscích se na mě vyprdnul otočil se ke mě zadkem
sem to pak vykrmila koním ve výběhu ![]()
@Duckula píše:
jj, mrkev má nejraději, mlsoun, měla sem plné kapsy a když zjistil že mu to dávám po malinkatých kouscích se na mě vyprdnul otočil se ke mě zadkemsem to pak vykrmila koním ve výběhu
No neboj, že BOCky nejsou vyčůrané stejně
…ale tak Rockyho i Ika si viděla ![]()
@Duckula Tak to koukej využít, že máš takového žravce
Ale stejně, počkej s borderkou, to uvidíš, zač je toho motivace ![]()
@Icestar píše:
@Duckula Tak to koukej využít, že máš takového žravceAle stejně, počkej s borderkou, to uvidíš, zač je toho motivace
@Duckula píše:
@Icestar ahoj, jj doufám že budu mít štěndo po Hvězdičce, znáš ji?
Jůů, jsem ráda, že ji někdo odsud zná…a že „reference“ jsou příznivé ![]()
@Kissie9 No, na Hvězdičku jo. Se stanicí samotnou už to tak růžové není, no. Ale nemůže být všechno dokonalé.
@Icestar píše:
@Kissie9 No, na Hvězdičku jo. Se stanicí samotnou už to tak růžové není, no. Ale nemůže být všechno dokonalé.
No, já jen, že @Duckula bude mít štěně po Hvězdičce…tak víš co, všude se něco najde. Jestli se v chovce nejedná o vysloveně něco závažného (štěňata držena někde ve stodole, blbá socializace apod.), tak by to mělo být OK. Hodně si pak může upravit nový majitel sám…
EDIT: webovky moc funkční nemají…
@Kissie9 jj, i tatínek je skvělý, uvidíme jak se tam pojedeme podívat, paní zatím komunikuje dobře.
@Icestar Gratulace k dogdancingovým úspěchům
Mě teda tohle taky hodně láká a určo chci tancování se psem zkusit ![]()
Jinak jste pěkný kecalky, místo abych pracovala, tak vás taky už chvilku dočítám ![]()
@Duckula Já jsem se klikrtréninku na začátku docela bála, jestli to zvládnu, přišlo mi to jako vyšší level. Ale je to super a není se čeho bát, určitě to zvládneš. Přečti knížku a pak už v praxi zjistíš co a jak ![]()
@hrubik dík ![]()
Dnes mi přijdou, BOC od a do Z a ten klikrteénink, tak se těším ![]()
@Duckula píše:
@hrubik dík
Dnes mi přijdou, BOC od a do Z a ten klikrteénink, tak se těším
To věřím
Tak hezké počteníčko
Já si teď taky koupila knížku o Dogdancingu od Katky Lerlové a pak druhou Svého psa nestřílejte! od Karen Pryor, což je pokud se nepletu zakladatelka klikrtréninku. Takže mám taky o zábavu postaráno a mám co číst
Já jsem velkej čtenář, jen toho času by chtělo mít víc
Takhle čtu jen ráno u snídaně a pak večer.
@Kissie9 @Duckula Nelíbí se mi chovatelský přístup. Webovky, kdysi plné referencí o odchovech, špatně aktualizovali od 2011, loni je nechali zrušit úplně a je jim to evidentně jedno. Nějaký čas to trochu nahrazoval FB, ale ten už taky využívají jen na Candy Crush Saga
Kdysi byli hodně aktivní sportovně (agility, Veronika Vostrá dělala rozhodčí agi, Štěpánka s borderkami běhala) i výstavně, teď nejsou borderky z Bengasu vidět vůbec nikde. Mají psy v kotcích, sem tam vezmou některou domů a udělají vrh. Není to přístup, který by se mi zamlouval… ![]()
@hrubik jé, tak mám zase co objednávat
taky ráda čtua času teda málo ![]()
@Icestar píše:
@Kissie9 @Duckula Nelíbí se mi chovatelský přístup. Webovky, kdysi plné referencí o odchovech, špatně aktualizovali od 2011, loni je nechali zrušit úplně a je jim to evidentně jedno. Nějaký čas to trochu nahrazoval FB, ale ten už taky využívají jen na Candy Crush SagaKdysi byli hodně aktivní sportovně (agility, Veronika Vostrá dělala rozhodčí agi, Štěpánka s borderkami běhala) i výstavně, teď nejsou borderky z Bengasu vidět vůbec nikde. Mají psy v kotcích, sem tam vezmou některou domů a udělají vrh. Není to přístup, který by se mi zamlouval…
Tak víš co, já kdysi měla také webovky, časem jsem je nechala zaniknout. Psům jsem se věnovala maximálně a opravdu hodně.
Teď o mě x let nikde slyšet nebylo (já tedy ne agi). Prostě se mi změnily některé věci v životě a přirozeně to takhle vyplynulo. Ale neznamená to, že na psy kašlu. Věnuji se jim pořád, ale už v soukromí…