Kdo má Border kolii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26055
3.2.16 13:32

@Icestar kdoví co se stalo, co se kde kdy posmolilo, jestli se jim paní věnovala a teď už moc ne :nevim: je to škoda.
Naše štěndo bude taky na dvoře, ae nechci ho zavírat do kotce, někdy se tomu asi nevyhneme, ae ne aby tam bylo furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
3.2.16 21:18

Holky znáte recept na domácí játrové sušenky pro pejsky? Já to dneska testla a Balto byl nadšený :dance: Takže určo doporučuju.

Jinak jsme dnes zažili super prochajdu, kdy jsme nejenom spoustu věcí potrénovali venku, ale taky jsme si hráli a bylo to moc fajn. A dařil se nám i dnešní trénink doma, pilujeme pomocí targetu přiřazování k noze a nevím jestli to bylo těma sušenkama, ale Balto udělal zase velký pokrok :potlesk:

Takže takový fajn den :lol: Zítra nás čeká velký křest ohněm, Balto bude doma cca 2 hod doma sám. Tak doufám, že to zvládne a já psychicky taky :mrgreen: Hodlám ho předtím pěkně utahat, aby padl, lehl a spal, tak snad to klapne, držte nám palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
3.2.16 22:00

@hrubik kamarádka je dělala, a prý taky dobrý :D
Jak tak čtu, tak jsi čímdál nadšenější :palec: Balto to zitra zmákne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
3.2.16 22:10
@hrubik píše:
Holky znáte recept na domácí játrové sušenky pro pejsky? Já to dneska testla a Balto byl nadšený :dance: Takže určo doporučuju.

Jinak jsme dnes zažili super prochajdu, kdy jsme nejenom spoustu věcí potrénovali venku, ale taky jsme si hráli a bylo to moc fajn. A dařil se nám i dnešní trénink doma, pilujeme pomocí targetu přiřazování k noze a nevím jestli to bylo těma sušenkama, ale Balto udělal zase velký pokrok :potlesk:

Takže takový fajn den :lol: Zítra nás čeká velký křest ohněm, Balto bude doma cca 2 hod doma sám. Tak doufám, že to zvládne a já psychicky taky :mrgreen: Hodlám ho předtím pěkně utahat, aby padl, lehl a spal, tak snad to klapne, držte nám palce :palec:

Vše, co by tě mrzelo zničené, dej z jeho dosahu. Nastraž tam pár starých novin, co může roztrhat ;-)…a nebuď rozčarovaná, když třeba najdeš louži ;)

Játrové sušenky jsem klukům dělala pod stromeček…šlapali jak švýcarské luxusní hodinky, jsem se musela smát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
3.2.16 22:45
@Duckula píše:
@hrubik kamarádka je dělala, a prý taky dobrý :D
Jak tak čtu, tak jsi čímdál nadšenější :palec: Balto to zitra zmákne :hug:

Asi jo, asi si to čím dál víc užívám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
3.2.16 22:48
@Kissie9 píše:
Vše, co by tě mrzelo zničené, dej z jeho dosahu. Nastraž tam pár starých novin, co může roztrhat ;-)…a nebuď rozčarovaná, když třeba najdeš louži ;)Játrové sušenky jsem klukům dělala pod stromeček…šlapali jak švýcarské luxusní hodinky, jsem se musela smát :lol:

Já ho nechám zavřenýho v kleci. Jedině tak budu v klidu, že se mu nic nestane a že bude v pohodě. Utahám ho a měl by spát, dopoledne v práci se mnou skoro celé prospí, takže když bude vyřáděnej, měl by spát. Maximálně když se vzbudí, bude v kleci štěkat. Ale je zvyklý, že ho tam někdy přes den zavřu, když vidím, že je přetaženej a potřebuje si odpočinout. On se pak hned zklidní a usne. Takže si myslím, že by to mohl zvládnout. Doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
3.2.16 22:50
@hrubik píše:
Já ho nechám zavřenýho v kleci. Jedině tak budu v klidu, že se mu nic nestane a že bude v pohodě. Utahám ho a měl by spát, dopoledne v práci se mnou skoro celé prospí, takže když bude vyřáděnej, měl by spát. Maximálně když se vzbudí, bude v kleci štěkat. Ale je zvyklý, že ho tam někdy přes den zavřu, když vidím, že je přetaženej a potřebuje si odpočinout. On se pak hned zklidní a usne. Takže si myslím, že by to mohl zvládnout. Doufám.

Budu na vás oba myslet ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
3.2.16 23:50

@hrubik Když bude v kleci, nic jiného než spánek mu nezbyde. A to je dobře, naučí se a bude chrupat i v budoucnu. Je radost tě číst :kytka: Hlavně aby to vydrželo, i přes „pubertu“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.2.16 06:52

Holky ahoj, jak je to s tim skakanim u štěňat? mám ji do roka nechat trochu v klidu, nebo uz mužem na jaře dělat agi? teď trenujem zas skok do naruce, ale sedím na židli, ne ze země..Tak abych ji nějak neublizila…co čtu, tak do roka by neměli vůbec prý skákat..Tak me zajímá Vás názor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
4.2.16 10:13

@zolik18 Každá zátěž je na zvážení, je nutno používat u toho rozum. Štěňata a mladí psi lítají jak pometla, s tím se nedá nic moc dělat. Ale mělo by se dbát na to, aby nedocházelo k zatěžování kloubů, alespoň tak, že se psy nebudeme dělat to, co jim může uškodit. Skoky, výskoky, prudká točení kolem bočnic, stromů, prudké brzdění při hoňce za míčkem, chůze po schodech (i pomalá), to jsou aktivity, při kterých se klouby prostě namáhají. Nikdo nemůže přesně určit, kolik toho zrovna které štěně „ještě snese“, než bude průšvih. Nejlepší je preventivně se vyhýbat tomu všemu, co je rizikové. Skoky především.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.2.16 11:00

@Icestar..jj jasny,díky..takže moc neprehanet..zkusíme, ale jde to těžko..míček a klacek je naše těžká zavislost..i když hodím přiměřeně, tak ta moje bláznivá za ním letí jak střela a samozřejmě u toho prudce dělá otočky, nebo skáče aby ho chytla v letu :) takže budem muset zbrzdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
4.2.16 14:17

@zolik18 Však můžeš kdykoliv na kontrolní rentgeny, sice to stojí peníze, ale máš aspoň představu, jak na tom pes je. Ve 12 měsících pak můžeš na oficiální rentgeny i s uspáním (to se musí pro stanovení přesného stupně dysplasie).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
4.2.16 16:29

Ahoj holky, tak hlásím, že máme první odloučení za sebou. Když jsme přišli domů, měl spodek klece posunutý z půlky venku, takže hrabal. A sousedka říkala, že ho slyšela chvilku štěkat, pak byl v klidu - asi spal, a pak slyšela škrabání - hrabal :jazyk: Takže jak jsem si myslela, že to celé prospí, tak asi prd, protože i přes den spí víc než obvykle, takže je vidět, že tomu dopo moc nedal. No jo, naučit se to musí, že někdy prostě bude muset být sám, nedá se nic dělat :nevim:

A díky že jste na nás myslely ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
4.2.16 16:31
@Icestar píše:
@hrubik Když bude v kleci, nic jiného než spánek mu nezbyde. A to je dobře, naučí se a bude chrupat i v budoucnu. Je radost tě číst :kytka: Hlavně aby to vydrželo, i přes „pubertu“ :mrgreen:

Díky :) Pubertou zatím nestraš, stačí že jsem se jakš takš poprala s divokým štěnětem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.2.16 17:04
@Icestar píše:
@zolik18 Však můžeš kdykoliv na kontrolní rentgeny, sice to stojí peníze, ale máš aspoň představu, jak na tom pes je. Ve 12 měsících pak můžeš na oficiální rentgeny i s uspáním (to se musí pro stanovení přesného stupně dysplasie).

O. k.díky. jsem to ani nevedela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný