Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Duckula píše:
@hrubikjj, malý
Koukám jak zvládáte, je to bezva a taky se bojim jak budu štěndo zvládat.
To zvládneš
…klikr si oblíbíš a jak čichneš k tomu, jak rychle se BOC učí, chytne tě to ![]()
A budeš mí on-line poradnu (tady) a live poradnu.
Já se těším i za tebe ![]()
@Kissie9 píše:
jak čichneš k tomu, jak rychle se BOC učí, chytne tě to
Souhlas, učenlivost borderky je návyková ![]()
Ale pohrávám si občas s myšlenkou, že příští pes nebude BOC, ale něco z úplně opačného konce, něco fakt blbého, s čím budu ten dogdancing dělat. Prý třeba akity jsou blbé a tvrdé palice. To by byla výzva ![]()
@Icestar píše:
@Duckula Vyzkoušely jsme toho už opravdu hodněAgility, flyball, treiball, obedience, pasení… sem tam nějaké složené zkoušky, sem tam vyjedeme na závody. Ale nejvíc se věnujeme dogdancingu. Závodně i zkouškově. Musím se pochlubit, od neděle jsme držitelky titulu MoD F
Gratuluji
Mistři dogdancingu ![]()
@Icestar píše:
Souhlas, učenlivost borderky je návyková
Ale pohrávám si občas s myšlenkou, že příští pes nebude BOC, ale něco z úplně opačného konce, něco fakt blbého, s čím budu ten dogdancing dělat. Prý třeba akity jsou blbé a tvrdé palice. To by byla výzva
@Icestar gratulace!! ![]()
Nemáš někde záznam? ![]()
já su zvědavá jak to bude nakonec u nás ![]()
@Kissie9 píše:
To zvládneš…klikr si oblíbíš a jak čichneš k tomu, jak rychle se BOC učí, chytne tě to
A budeš mí on-line poradnu (tady) a live poradnu.
Já se těším i za tebe
Joo, klikr sem dneska zkoušela na Centovi (koni) a teda koukal na mě dost zmateně, dám mu čas než mu sepne
zitra má pauzu po očko, tak až ve čtvrtek a to už budu mít doma knížku klikrtrénink, tak se i něco dovím ![]()
@Kissie9 Tak ričouni jsou krásná psiska, ale na mě už moc velká… Kecám s tou akitou, měla jsem na mysli shibu. Ta by byla k borderce akorát ![]()
@Duckula Díky! Záznam mám, ale z mobilu a nekompletní, pořadatelka slíbila videa nahrát na YT, tak snad se dočkám a poslala bych
@Duckula píše:
Joo, klikr sem dneska zkoušela na Centovi (koni) a teda koukal na mě dost zmateně, dám mu čas než mu sepnezitra má pauzu po očko, tak až ve čtvrtek a to už budu mít doma knížku klikrtrénink, tak se i něco dovím
předpokládám, že jsi youtube sjela ohledně toho klikru u koně…já si to furt reálně neumím představit…ale to ani u těch studentů ![]()
@Duckula Koně potřebují spoustu času k vytvoření toho podmíněného reflexu klik = odměna. Asi především proto, že nebývají tak žraví a lační po komunikaci jako psi ![]()
@Icestar tak to se budu těšit
můj obdiv všem co DogDancing dělají, dokážu si sama sebe představit snad u všeho, krom jakéhokoli tance ![]()
@Icestar píše:
@Kissie9 Tak ričouni jsou krásná psiska, ale na mě už moc velká… Kecám s tou akitou, měla jsem na mysli shibu. Ta by byla k borderce akorát@Duckula Díky! Záznam mám, ale z mobilu a nekompletní, pořadatelka slíbila videa nahrát na YT, tak snad se dočkám a poslala bych
No, je to takové telátko
Váhově se k sobě teď i dost blížíme. Ale on je jinak zlatý…dokonce i některé prvky z dogdancingu zvládá…a dokonce nadšeně a s chutí ![]()
Akita, shiba…oboje tzv. primitivní, ne? Ty jo, ty máš tedy „chutě“ ![]()
@Icestar píše:
@Duckula Koně potřebují spoustu času k vytvoření toho podmíněného reflexu klik = odměna. Asi především proto, že nebývají tak žraví a lační po komunikaci jako psi
nakrájet tunu mrkve na malé kousky
![]()
@Kissie9 píše:
předpokládám, že jsi youtube sjela ohledně toho klikru u koně…já si to furt reálně neumím představit…ale to ani u těch studentů
hele nesjela, jen jsem zkoušela, a přiznám se, že ani mi to nenapadlo
u koně si to představit dovedu, za bufet všechno, sem si ho naučila pouštět v terénu a až donedávna sem měla i všechna přivolání, než mi teda jednou zdrhnul domů, ho to asi neba, se otočil a klusal k domovu, hezky po krajnici, stoupnul si před vrata a poslušně čekal ![]()
Z výběhu vždycky dojde i ze dvora, z jízdárny, většinou si mě hlídá jestli mu něco nekápne ![]()
@Icestar píše:
@Duckula Koně potřebují spoustu času k vytvoření toho podmíněného reflexu klik = odměna. Asi především proto, že nebývají tak žraví a lační po komunikaci jako psi
nevim čéče, někteří snad i jo ![]()