Kdo má Border kolii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8138
2.2.16 23:28
@Duckula píše:
@hrubik :lol: jj, malý :D
Koukám jak zvládáte, je to bezva a taky se bojim jak budu štěndo zvládat.

To zvládneš :pankac:…klikr si oblíbíš a jak čichneš k tomu, jak rychle se BOC učí, chytne tě to ;)
A budeš mí on-line poradnu (tady) a live poradnu.
Já se těším i za tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
2.2.16 23:31
@Kissie9 píše:
jak čichneš k tomu, jak rychle se BOC učí, chytne tě to ;)

Souhlas, učenlivost borderky je návyková :mrgreen:
Ale pohrávám si občas s myšlenkou, že příští pes nebude BOC, ale něco z úplně opačného konce, něco fakt blbého, s čím budu ten dogdancing dělat. Prý třeba akity jsou blbé a tvrdé palice. To by byla výzva 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
2.2.16 23:33
@Icestar píše:
@Duckula Vyzkoušely jsme toho už opravdu hodně :mrgreen: Agility, flyball, treiball, obedience, pasení… sem tam nějaké složené zkoušky, sem tam vyjedeme na závody. Ale nejvíc se věnujeme dogdancingu. Závodně i zkouškově. Musím se pochlubit, od neděle jsme držitelky titulu MoD F :dance:

Gratuluji :potlesk: Mistři dogdancingu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
2.2.16 23:36
@Icestar píše:
Souhlas, učenlivost borderky je návyková :mrgreen:
Ale pohrávám si občas s myšlenkou, že příští pes nebude BOC, ale něco z úplně opačného konce, něco fakt blbého, s čím budu ten dogdancing dělat. Prý třeba akity jsou blbé a tvrdé palice. To by byla výzva 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hele, já k borderákům vyfasovala rhodéského ridgebacka. Není to hloupý pes, to vůbec ne…ale úplně někde jinde, než BOC…a horko těžko jsem hledala způsob, jak na něj…z akity by mě asi odvezli do Bohnic :P S ričounem jsme si k sobě našli cestu a jeho i mně to posunulo dost jinam…ale ty začátky, zvlášť po BOCkách, byly krušné :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
2.2.16 23:37

@Icestar gratulace!! :potlesk:
Nemáš někde záznam? :D
já su zvědavá jak to bude nakonec u nás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
2.2.16 23:40
@Kissie9 píše:
To zvládneš :pankac:…klikr si oblíbíš a jak čichneš k tomu, jak rychle se BOC učí, chytne tě to ;)
A budeš mí on-line poradnu (tady) a live poradnu.
Já se těším i za tebe :mrgreen:

Joo, klikr sem dneska zkoušela na Centovi (koni) a teda koukal na mě dost zmateně, dám mu čas než mu sepne :lol: zitra má pauzu po očko, tak až ve čtvrtek a to už budu mít doma knížku klikrtrénink, tak se i něco dovím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
2.2.16 23:42

@Kissie9 Tak ričouni jsou krásná psiska, ale na mě už moc velká… Kecám s tou akitou, měla jsem na mysli shibu. Ta by byla k borderce akorát :)

@Duckula Díky! Záznam mám, ale z mobilu a nekompletní, pořadatelka slíbila videa nahrát na YT, tak snad se dočkám a poslala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
2.2.16 23:43

@Icestar tušim že i malamut není nic moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
@Duckula píše:
Joo, klikr sem dneska zkoušela na Centovi (koni) a teda koukal na mě dost zmateně, dám mu čas než mu sepne :lol: zitra má pauzu po očko, tak až ve čtvrtek a to už budu mít doma knížku klikrtrénink, tak se i něco dovím :D

předpokládám, že jsi youtube sjela ohledně toho klikru u koně…já si to furt reálně neumím představit…ale to ani u těch studentů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284

@Duckula Koně potřebují spoustu času k vytvoření toho podmíněného reflexu klik = odměna. Asi především proto, že nebývají tak žraví a lační po komunikaci jako psi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
2.2.16 23:45

@Icestar tak to se budu těšit :D můj obdiv všem co DogDancing dělají, dokážu si sama sebe představit snad u všeho, krom jakéhokoli tance :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
2.2.16 23:46
@Icestar píše:
@Kissie9 Tak ričouni jsou krásná psiska, ale na mě už moc velká… Kecám s tou akitou, měla jsem na mysli shibu. Ta by byla k borderce akorát :)@Duckula Díky! Záznam mám, ale z mobilu a nekompletní, pořadatelka slíbila videa nahrát na YT, tak snad se dočkám a poslala bych

No, je to takové telátko :) Váhově se k sobě teď i dost blížíme. Ale on je jinak zlatý…dokonce i některé prvky z dogdancingu zvládá…a dokonce nadšeně a s chutí :mrgreen:

Akita, shiba…oboje tzv. primitivní, ne? Ty jo, ty máš tedy „chutě“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
2.2.16 23:47
@Icestar píše:
@Duckula Koně potřebují spoustu času k vytvoření toho podmíněného reflexu klik = odměna. Asi především proto, že nebývají tak žraví a lační po komunikaci jako psi :mrgreen:

nakrájet tunu mrkve na malé kousky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
2.2.16 23:49
@Kissie9 píše:
předpokládám, že jsi youtube sjela ohledně toho klikru u koně…já si to furt reálně neumím představit…ale to ani u těch studentů :nevim:

hele nesjela, jen jsem zkoušela, a přiznám se, že ani mi to nenapadlo :oops: u koně si to představit dovedu, za bufet všechno, sem si ho naučila pouštět v terénu a až donedávna sem měla i všechna přivolání, než mi teda jednou zdrhnul domů, ho to asi neba, se otočil a klusal k domovu, hezky po krajnici, stoupnul si před vrata a poslušně čekal :mrgreen:
Z výběhu vždycky dojde i ze dvora, z jízdárny, většinou si mě hlídá jestli mu něco nekápne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
2.2.16 23:50
@Icestar píše:
@Duckula Koně potřebují spoustu času k vytvoření toho podmíněného reflexu klik = odměna. Asi především proto, že nebývají tak žraví a lační po komunikaci jako psi :mrgreen:

nevim čéče, někteří snad i jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný